Συνεντεύξεις

Tonis Sfinos

 

tonissfinosbanner
 
   Μαγεμένες από τη γοητεία και την ακαταμάχητη πτητική ικανότητα του Toni Sfinos, εγώ και η Χριστίνα, εκπροσωπώντας το Noizy.gr επιδιώξαμε να του πάρουμε μια περιποιημένη συνέντευξη σαν καλά τσικάκια. Κυρίως όμως θέλαμε μία ακόμα δικαιολογία για να πάμε να δούμε το σόου, μια και είχαμε εκ περιτροπής συστήσει, συνοδέψει, και στείλει όλους τους φίλους μας. Πλέον είχαμε μόνο η μία την άλλη, και την επόμενη της τσικνοπέμπτης, με απομεινάρια από γκλίτερ και κομφετί στα μαλλιά, είπαμε αντί να λουστούμε και να ευχηθούμε «και του χρόνου τώρα», να συνεχίσουμε το γλέντι. Εισβάλλαμε στο άνδρο του Toni Sfinou, και τι άνδρο, από εφτά άντρες! Και ναι, καλά μετρήσαμε…
Toni-sfinos
   Έξω επικρατεί από τώρα ένας μικρός χαμός. Να μην παραλείψουμε ότι υπάρχει και τρελός ανταγωνισμός για τα μάτια της Λόλας και της Τζέσικας, αφού οι μισοί είναι ντυμένοι Τonis. Εσείς περιμένατε να αποκτήσει τόσο γρήγορα τέτοια απήχηση στον κόσμο;
   (Όλοι μαζί): Όχι, δεν το περιμέναμε.
   (Κοkos Sfinos): Σαν σύλληψη και ιδέα εγώ το πίστευα ότι θα γίνει κάποια στιγμή μεγάλο, αλλά τόσο σύντομα όχι.
   Toni Sfinos: Ξεκινήσαμε από το 250 άτομα κοινό και μετά έγινε… ψεύτικο αυτό το πράγμα!
   Mis Tziva: Πριν μπείτε σχολιάζαμε αυτό ακριβώς, ότι πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την πρώτη φορά που παίξαμε.
   Toni Sfinos: Ένας χρόνος από τότε που Τoni Sfinos και οι Playmates, παίξανε μαζί στο cult festival στην Αθήνα. Μετά ξαναπαίξαμε μαζί μέσα στο καλοκαίρι και ουσιαστικά από τον Οκτώβρη ξεκινήσαμε κανονικά.
 
   Σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να προωθηθεί κάτι και να γίνει γνωστό. Δεν έχετε προώθηση από εμπορικές εταιρίες;
   Τoni: Αυτό είναι το πολύ καλό στην όλη πορεία μας. Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει ιντερνετικά. Ο Τoni δεν έχει promotion, είναι μόνο ό,τι κάνει ο ίδιος.
 
   Αναφέρεσαι στο facebook fan page, στο οποίο οι χρήστες που παρακολουθούν αυξάνονται συνέχεια. Βασίζεσαι εκεί για να μιλήσεις άμεσα σε όλους και να ενημερώσεις, έχει άλλη δυναμική…
   Τoni: Και η αρβύλα (σ.σ. εκπομπή Ράδιο αρβύλα) βοήθησε πάρα πολύ, με το που βγήκαμε εκεί έγινε ένα πολύ μεγάλο μπαμ στο fanpage. Παιδιά, μας καλούν να παίξουμε και σε άλλες εκπομπές και δε θέλουμε, λέμε όχι! Είναι ήδη πολύ λεπτή η ισορροπία του « το σκάσαμε από την Πάνια» και δε θα γίνει σούπα αυτό το πράγμα. Θέλουμε να λένε «ποιος είναι αυτός ο τύπος; Α, τον έχουμε ακούσει, έλα να το δεις». Έλα εδώ, να καταλάβεις τι εστί! Ας νομίζουν ότι είναι ένας τρελός που κάνει βίντεο, δεν μας πειράζει καθόλου.
 
timthumb   Όντως, όταν είδαμε τη συγκεκριμένη εκπομπή περιμέναμε κάτι το κωμικό, κάποιο είδος παρωδίας όπως τα «παρατράγουδα», αλλά με το που ξεκινήσατε να παίζετε αυτό ανατράπηκε αμέσως. Όπως έγραψα και στην ανταπόκριση φαίνεται ότι ξέρετε να παίζετε! (σ.σ. Συμπτωματικά, στο βάθος οι playmates,  έχουν απορροφηθεί σε πηγαδάκι μεταξύ τους και σιγοτραγουδούν το πώς θα βγει ένα νέο κομμάτι). 
   Τoni: Αυτό γίνεται αμέσως κατανοητό. Φαντάσου ότι στην Αθήνα, και το λέω απλά γιατί εκεί είχαμε τα περισσότερα «κρούσματα», υπήρχαν άτομα νόμιζαν ότι θα δουν αυτό. Τους έβλεπα ότι είχαν έρθει με αυτή τη διάθεση, π.χ. και πέταγαν πραγματάκια ή είχαν φέρει κάτι αλογάκια κτλ. Φεύγοντας κατάλαβαν ότι όχι, αυτό δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που  πίστευαν ότι θα πάνε να δουν, δηλαδή κάποιο παρατράγουδο και θα κάνουν το χαβαλέ. Και το γυρνάν πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που τους γυρνάμε τούμπα αυτούς. Να λένε: « Ρε μαλάκα, όχι, το σόου γαμάει και να ξαναπάμε γιατί νομίζαμε είναι άλλο και είναι άλλο πράγμα».

   Πως σας ήρθε μια τέτοια ιδέα, πως προέκυψε το concept;
   Τoni: Εγώ προέκυψα. Έλειπα για χρόνια Αμερική. Μετά από 30 χρόνια γύρισα στην Ελλάδα και συνάντησα τις Playmates, μπάντα των οποίων οι πατεράδες τους ήταν στα states, γνωστοί μου. Να από εδώ, ο Kokos είναι ανιψιός μου! Έτσι, μαζευτήκαμε και ξεκινήσαμε παραστάσεις στην Ελλάδα.
 
   Οπότε ήρθες να σώσεις την Ελλάδα; Έχεις οργανωμένο σχέδιο, με νόημα, και καλό σκοπό!
   Τoni: Ναι. Ο Τόνυ έχει τη λύση! Δεν είναι μόνο βιντεοκλίπ, δεν είναι μόνο χαβαλές, έχουμε στόχους, πολύ καλό σκοπό και πολύ μεγάλα όνειρα… ταξιδιάρικα… πουλιά! (γέλια)
 

tonis sfinos love 04   Χαιρόμαστε που διαλέξατε ειδική μουσική επένδυση για τον καλό αυτό σκοπό. Το Playlist που διαλέξατε είναι ιδιαίτερο. Από τη μία το χαρακτηρίζεις αναμενόμενο, γιατί όλοι γνωρίζουν τα τραγούδια και από την άλλη κανείς δεν θα τα βάλει στο σπίτι του να τα ακούσει. Καλύψατε ένα «κενό αγοράς»; Γιατί εμπορικά αν το δεις, λειτουργεί.
  Τoni: Ναι, κανένας δεν θα σου πει ότι ακούει τέτοια μουσική σπίτι, όμως όλοι τα ξέρουν! Τώρα το ότι λειτουργεί…..(επιφυλακτικά) Δεν ήταν καν αυτή η σκέψη μας, σκέψου ότι τέτοια τραγουδάει ο Τoni, είμαι εκείνης της εποχής και ήρθα τώρα να τραγουδήσω εδώ. Είχα στο μυαλό μου να προσφέρω κάτι καινούργιο, το ότι αυτό θα κάνει γκελ τόσο έξυπνα και γρήγορα με τον κόσμο δεν το περίμενα, γιατί ποιος με ήξερε εδώ στην Ελλάδα; Η απήχηση ήταν απίστευτο πράγμα για μας, να βλέπεις παιδιά 15 και 16 χρονών, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εκείνη την εποχή, να έρχονται, να τα αναγνωρίζουν και να τα χορεύουν. Να έρχεται κόσμος από 15 μέχρι… τι να σου πω! Τις προάλλες ήταν εδώ ένας παππούλης 85 χρονών, βαλκανιονίκης που ήταν όρθιος και χόρευε, έχουμε βγάλει φωτογραφία μαζί του, είναι απίστευτο αυτό το πράγμα!

   Δεν παύει βέβαια να προσφέρει γέλιο, και μάλιστα σε μια περίοδο δύσκολη για όλους. Το έχεις πει πολλές φορές ότι σκοπός είναι να προσφέρεις λίγη αισιοδοξία στους άλλους. Κατά πόσο αυτό είναι και προσωπικό, ανάγκη του Σφήνου;
   Τoni: Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη η ανάγκη μου να πω (κάνει χειρονομία «φρεναρίσματος») «…παιδιά ωπα! (κάνει κίνηση ότι χαστουκίζει) «Snap out of it», που λένε και στην Αμερική. Θέλω να τους πω: «ξυπνήστε, υπάρχει αυτή η διασκέδαση, υπάρχει αυτός ο τρόπος να δούμε τα πράγματα, υπάρχει αυτή η μουσική και αυτή η εποχή». Γιατί αυτή η εποχή είναι τόσο μες το μυαλό όλων, γιατί ακούνε το τρελοκόριτσο και όλοι κάνουν «Α!» κι αμέσως βγάζουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και χορεύουνε; Ε, κάποιο λόγο θα έχουν. Ήτανε αυτό το τόσο πηγαίο των 60’s και των 70’s και αυτή η επανάσταση στη μουσική, που έχει στοιχεία του σήμερα. Πάμε, ρε παιδί μου, λίγο διαφορετικά. Όχι βγείτε στο δρόμο και κάντε mooning στα φανάρια, αλλά μπορούμε και αλλιώς να ξεπεράσουμε προβλήματα και να παραμερίσουμε, σόρυ, τα σκατά που  μας περιβάλλουνε, ρε παιδί μου. Καλλιτεχνικά μιλώντας λίγο, έχει ξεφύγει το πράγμα, ακούς και βλακείες και χιπ χοπ και παραπληροφόρηση και και και … Οπότε σταθείτε λίγο, δείτε κάτι, ήταν παλιό, καλό, σκεφτείτε λίγο, είναι ωραίο, πάμε να το ξανακάνουμε λίγο, γιατί όχι;

   Είναι καλό γιατί είναι παλιό;
   Τoni: Όχι. Είναι καλό γιατί είναι ακόμα ζωντανό.

   Είναι ακόμη ζωντανό στον κόσμο και σε όλες τις ηλικίες όπως μας είπες. Αυτό ισχύει και για εσάς. Εκτός δηλαδή από σένα Τόνυ, που είσαι ακριβώς όπως τότε στα 60s, οι υπόλοιποι είστε κοντά στην ηλικίας μας, ειλικρινά μόλις ανεβήκατε στη σκηνή… (Τονυ: Περίμενατε να δείτε πιο μεγάλους;) ναι! Όταν βγήκατε αναφωνήσαμε: «τι είναι αυτά!»
   Τoni: (συμπληρώνει) Τα πιπίνια;
   Κοκός: Τα ζουζούνια του άλτερ;

   Tα μπαλέτα;(γέλια από όλους)
   Τoni: Δίκιο έχεις, οι  playmates έχουν μικρό μέσο όρο ηλικίας. Είναι αντίστοιχα (δείχνει) 25, 21, 19, 21, 28.
 
   Εσείς παιδιά που είστε νεότεροι, πως τα βλέπετε τα κομμάτια που σας ξανασύστησε ο Τόνυ; Τι ακούγατε πριν, τι μουσική παίζατε;
   Κοκός: Λευτέρη Πανταζή (πετάγεται Tziva: και ο Πανταζής καλός είναι).
   Miss Damaris: Από Rammstein μέχρι Placebo…
   Miss Titimou: Με τον Tziva ήμασταν μαζί σε άλλη μπάντα, καμία σχέση. Πειραματική φάση, ηλεκτρονική, alternative…
 
   tonis sfinos love 11Φαντάζομαι και για σας θα σημαίνει κάτι ιδιαίτερο η επιλογή να ακολουθήσετε το Σφήνο.
   Tziva: οι περισσότεροι ξέραμε το Σφήνο από τα βίντεο.
   Miss Golden Mides: Εγώ ήμουν τρελός φαν του πριν, και το ότι μπήκα στο Σφήνο ήταν για μένα… φοβερό.
   Toni: Η πρώτη εμφάνιση μου στη Θεσσαλονίκη και είναι πρώτο τραπέζι και έχει έρθει να δει Σφήνο, να πούμε.
   Tziva: Τότε ο Τoni έπαιζε μόνο με τον ανιψιό του τον Κοκό.
  Golden Mides: Ήταν τρελό να βλέπεις το Σφήνο να κάνει performing σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου έχεις έρθει για διακοπές και μετά να του στέλνεις μήνυμα, απλά, «θέλω να παίξω κι εγώ μαζί σου» και να παίζεις… μαζί του. Στην ουσία είναι ένας ένας οι επιλογές.
   Tziva: Ήταν δηλαδή συγκεκριμένα, από κει και μετά το έχουμε… χτίσει. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
 
   Ε, ναι, μπορεί εσείς να τον ξέρατε μόνο από βίντεο αλλά ο Τoni ήξερε που να σας βρει. Τoni, η Λόλα και η Τζέσικα πότε προστέθηκαν στην παρέα;
   Τoni: Με τη Λόλα ήρθαμε μαζί από τα states,την έφερα μαζί γιατί μπορεί να τη μισώ, αλλά την αγαπάω κιόλας. Το Τζεσσικάκι το γνώρισα Ελλάδα σε περιοδεία και από τότε τραγουδάνε παρέα. Ο Τoni έχει και τη γυναίκα και το αίσθημα μαζί.
 
 
   Τι θα έλεγε τότε ο Τoni στα παιδάκια σαν εμάς για να γίνουν πιο μάγκες; Λείπει κάτι σε σχέση με τότε;
   Τoni: Στους άντρες πρώτα: Με το δεξί χέρι ή το αριστερό, ότι βολεύει τον καθένα, να πιάσει εκεί κάτω, ρε παιδί μου λίγο, και να πάρει λίγο τα πάνω του, να σταθεί στα πόδια του, εκεί είναι όλη η δουλειά! Και για τα τσικάκια, εεε, τα τσικάκια,(γέλια)….είναι απλά τα πράγματα… Βασικά πρέπει να γίνουν πιο ζεστά, πιο έτοιμα για όλα ρε παιδί μου, να διώξουν ταμπού από πάνω τους και να …
 
   tonis sfinos love 18Μιλάμε για μια γενιά που δεν έχει τέτοια κολλήματα, έχει ξεπεταχτεί μάλιστα από πολύ νωρίς!
   Τoni: Ωραία. Να μαζευτούν τα τσικάκια λοιπόν. (Γέλια) Να προσέχουν να μην τους πάρει ο διάολος, (εδώ πια γίνεται χαλασμός από τα γέλια) Τα τσικάκια να …( ζητά τη βοήθεια κοινού)
   Playmates (εν χορώ): Nα βρουν το ρόλο τους πάλι ρε! Αυτό που λες με τα ταμπού δεν είναι σεξουαλικής φύσεως είναι πιο πολύ αισθησιακής, αισθητικής άποψης.
   Τoni: Προτείνω να είναι λιγότερο προκατειλημμένες. Γενικότερα στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμα σε πλαίσια και σε καλούπια. Μην κοιτάς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα ισχύει το μεγαλώνω, 25-28 αρχίζω να ψάχνω για γαμπρό με λεφτά. Ας απελευθερωθούν λίγο τα τσικάκια από αυτά. Να γίνουν πιο ζεστά, πιο σέξι, πιο γυναικάρες ρε παιδί μου. Μπορεί να είσαι λίγο πιο άσχημη, η λίγο παχουλή, αλλά να είσαι γυναικάρα. Δε σου χει συμβεί αυτό να δεις μια κοπέλα και να πεις τι σέξι κοπέλα είναι αύτη και να είναι παχουλούλα… Αυτό βασικά… Και να έρθουν στον Τoni! 5 με 7 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, για να τους κάνει instructions.

   Φορτωμένο πρόγραμμα. Είδατε τίποτα από Θεσσαλονίκη ή δεν προλαβαίνετε;
   Τoni: Ο Άλεξ (σ.σ.miss Golden Mides) είναι από Τούμπα.
   Titimou: Δεν προλαβαίνω και θέλω πολύ να τη δω.
   Τoni: Κάθε Σάββατο πρωί φεύγουμε Αθήνα για Κοοκοο. Έχουμε και ο καθένας τα πρωινά δουλειές. Γενικά όμως, να ξέρετε, με το που φύγουν οι απόκριες, βάζουμε μπροστά σχέδια. Έχουμε σχέδια για μεγάλο σόου Tonis and Playmates, να δούμε πως θα πάει, να βρούμε χρόνο. Και το καλοκαιράκι επίσης οργανώνουμε summer tour με τα όλα του. Το ψάχνουμε.

   Το βιντεάκι το κάνατε στο καραβάκι στην παραλία; Το είχες υποσχεθεί Live, αλλά είχε χάλια καιρό…
   Τoni: Και ακόμα έχει χάλια καιρό. Θα το κάνουμε όμως στο καράβι, ναι.
 
   Όχι ότι δεν αρκεί το πρόγραμμα. Τέσσερις ώρες παίζετε και πόσα τραγούδια;
   Κοκός: Εγώ θα γούσταρα να είναι και κάνα 2ωρο ακόμη…
   Τoni: Αν ήταν έτσι θα γίνει μπουζουκλερί! (γέλια) Θέλαμε να γίνει. Μου αρέσει να τραγουδώ λαϊκορεμπέτικα.
 
   Πως κι έτσι δεν έχετε μπουζούκι, τότε;
   Τoni: Θα το φτιάξουμε! Και θα σου πω και αποκλειστικότητα! (γέλια) Τώρα τα παιδιά μαθαίνουνε, ο Κοκός μπαγλαμά, και οι άλλοι, δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά θα μάθουν τσάμικο. Για την ώρα που βγαίνουν οι Playmates, θα βγαίνω κι εγώ θα πιανόμαστε και θα δίνουν τσάμικο. Φιγούρα και τσάμικο!
   Tziva: Θέλω κι εγώ φιγούρα, κοίτα! Ξέρω!
   Τoni: Όλοι! Θα έχει κι άλλες προσθήκες το πρόγραμμα!
 
   Ανυπομονούμε να τις δούμε!noizytwitteradd
   Τoni: Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί αγκάλιασε πολύ το σόου. Με το που το είδαν το σόου και είπαν το ναι, μπορέσαμε και το στήσαμε όπως ζητήσαμε: Να κρεμαστούμε; Να κρεμαστείτε. Ό,τι θέλαμε!
 
   Έχετε από τις γιορτές που δίνετε εβδομαδιαίο ραντεβού με το κοινό στη Θεσσαλονίκη. Για πόσο καιρό θα σας απολαμβάνουμε ακόμη?
   Toni : Λογικά θα είμαστε και το Μάρτη. Μάλλον θα πάει μέχρι το Πάσχα. Και μετά, βλέπουμε…
 
   Το ίδιο βράδυ ο Tonis αποκάλυψε στη σκηνή και μια σκέψη τους για να στηθεί ένα υπαίθριο πάρτυ στην Αριστοτέλους. Με τραγούδι, ρετσίνα και φασολάδα και χορό και…. όπως μας είχε πει off the record, «Τίποτα… απλά όλοι εκεί,  Αριστοτέλους, και διασκεδάζουμε». Συντονιστείτε στην σελίδα του στο faceboοk λοιπόν για εξελίξεις.
 
Tonis Sfhnos sunenteuksh 01
   Έπρεπε να αφήσουμε τα αγόρια να ετοιμαστούν, αλλά δεν είχαμε τελειώσει ακόμα. Ξεχάσαμε τις δύο γυναικείες παρουσίες του σόου! Την Λόλα/Αντώνη και την Τζέσικα/Δώρα. Διστακτικά, γιατί φοβόμασταν ότι θα 'βλέπαν στα μάτια μας την λατρεία για τον Toni και θα μας ξεμάλλιαζαν, κρύψαμε τα τατουάζ που έχουμε χτυπήσει με τη φάτσα του στο ντεκολτέ μας, και μπήκαμε στο «καμαρίνι των κοριτσιών» με μια πρόχειρη κοριτσίστικη φιλοφρόνηση έτοιμη:

tonis sfinos love 02   Λόλα, τι καταπληκτικά τακούνια είναι αυτά; Μα καλά, πως τα καταφέρνεις με αυτά; Εμείς με το ζόρι κατεβήκαμε τη ράμπα έξω, και φοράμε φλατ!
  Λόλα: Κοίτα να δεις, η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολα, αλλά είναι τέλεια! Τα είχα πάρει σπίτι μια εβδομάδα και τα έκανα πρόβα. Ε, κούτσα κούτσα, τα έμαθα. Μια δυο φορές έχω πέσει κάτω αλλά από βλακεία αλλουνού.
   Τζέσσικα: Εγώ ξέρω ότι έχει πέσει από βλακεία δικιά σου μόνο (γέλια)!
   Λόλα: Συγγνώμη, προχθές που έφυγα απ’ τα ντραμς (γέλια) εγώ φταίω; Που πηδάγανε οι άλλοι πάνω. Έπεσα πάνω στα ντραμς και φύγανε τα τύμπανα, φύγαν όλα!
 
   To χάσαμε αυτό!
   Λόλα: Ναι. Είχαμε δυο επίπεδα εκεί πέρα στην Αθήνα, κούναγε κούναγε, κι εγώ πήγαινα όλο και πιο κει, όλο και πιο κει, δεν το καταλάβαινα όμως, ότι κούναγε αυτό. Και σε κάποια φάση φεύγει το πόδι μου στο κενό και έφυγα έτσι. Χραπ! (δείχνει)

   Αουτς! Αλήθεια κορίτσια, από πότε ακολουθείτε την παρέα των Playmates; Μας είπαν ότι έχετε ένα χρόνο μαζί.
   Λόλα: Α, εγώ; Εγώ είμαι πολύ λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά,(ντροπαλά) είμαι καινούρια στο σχήμα, φρέσκια! Με έφερε από την Αμερική ο Τoni, αλλά με έφερε τώρα.
   Τζες: Εγώ είμαι από την αρχή.O Tony με έφερε. Ο Τόνυ φταίει για όλα, εμείς δεν! Μας πήρε μαζί, γουστάραμε, αυτό. (γέλια)
 
Tonis Sfhnos sunenteuksh 02
 
   tonis sfinos love 18Εσείς το περιμένατε να γίνει τόσο γρήγορα επιτυχία, να έχει τόση απήχηση;
   Λόλα: Δε νομίζω…
   Τζες: Όχι ότι δεν είναι καλό, λόγω του ότι ξέρεις… Δεν πάνε έτσι σε τέτοια πράγματα.
   Λόλα: Επειδή είναι δύσκολη γενικά η εποχή φέτος,(Τζες: ναι αυτό) από θέμα οικονομικής πλευράς είναι πάρα πολύ δύσκολα για όλους, έτσι; Δηλαδή ο κόσμος πεινάει έξω.
   Τζες: Πεινάει αλλά δε μασάει, απ’ ότι βλέπεις. Γεμάτο είναι έξω… Πάμε! Γιούχου!
   Λόλα: Ναι. Αλλά ξέρεις σε εμάς όλους δεν είναι και 250 ευρώ το μπουκάλι,  που έχουν στα μεγάλα τα μαγαζιά. (Τζες: Καλά αυτό εννοείται!) Είναι πολύ οικονομικά γενικά, οπότε γιατί να μη βγεις να δεις κάτι οικονομικό, κάτι διαφορετικό. Δεν θα πας να δεις μια τραγουδίστρια ή έναν τραγουδιστή με ένα μικρόφωνο στο χέρι, ας πούμε.
   Τζες: Όχι, βέβαια, να περάσεις ωραία, να πιεις το ποτό σου, με χαμηλή είσοδο.
 
   Περνάτε κι εσείς ωραία, αυτό φαίνεται στη σκηνή. Φαντάζομαι και κανείς να μην ήταν από κάτω εσείς δε θα είχατε πρόβλημα.
   Λόλα: Παιδί μ, πρέπει να δεις τι γίνεται όταν δεν είμαστε πάνω στην πίστα, αλλά στο ξενοδοχείο, μέσα στο αμάξι, στις διαδρομές, γίνεται …δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουμε!
 
   Όλο στο δρόμο είστε έμαθα. Κάθε μέρα αλλού τρέχετε… tonissfinostwitteradd
   Και οι δυο συμπληρώνουν: και δεν φτάνουμε! Λόλα: Άσ’ τα!
 
   Δεν έχετε δει από Θεσσαλονίκη τίποτα;
   Λόλα: Εγώ την έχω δει λίγο παραπάνω από τους άλλους. χαχαχα-χοχοχο
   Τζες: Ναι, εσύ έχεις τα  κονέ, ρε φίλε κι έρχεσαι.
   Λόλα: Έρχομαι μια-δυο μέρες πριν κάθε φορά.
   Τζες: Εγώ που να ‘ρθω από την Πέμπτη; Να κάνω τι, μόνη μου; Να τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα;

   Έχει πολύ ανταγωνισμό έξω, να ξέρετε, γιατί είναι όλοι ντυμένοι Tonis και Λόλα.
   Λόλα: (φωνάζει) Αλήθεια; Νόμιζα  για εμάς θα λέγατε, γιατί εμείς εδώ με τη Δώρα είμαστε πολύ φίλοι.

   Αυτό θα έλεγα. Σας έχουν σε γυναικείο καμαρίνι μόνες σας και δεν έχετε ξεμαλλιαστεί ακόμα;
   Λόλα: Όχι ρε, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί!
   Τζες: Πραγματικά, μερικές φορές λέω πάλι καλά που είναι και ο Αντώνης. Γιατί μ’ αυτούς τους μαντράχαλους… (γέλια) Ασ’ τα να πάνε!

   Μετά από αυτό η συζήτηση ξέφυγε τελείως, σε περίεργα μονοπάτια… Θυμηθήκαμε απαράδεκτους, εμείς κι εμείς, άλλες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, φωτοαλλεργίες, η Λόλα άρχισε να μιλάει με κυπριακή προφορά, και γενικά επικράτησε ένας μικρός χαμός, Η συνέντευξη κατέληξε με τη Χριστίνα να συνεννοείται για τις φωτογραφίες που βλέπετε, υπό την απειλή ενός σπρέι με γκλίτερ, την οποία απειλή σιγόνταρα εγώ κάνοντας νοήματα στη Λόλα/Αντώνη, και φυσικά μια πρόταση στην Τζέσικα από σύσσωμο τον αντρικό πληθυσμό του Noizy, να έρθει νωρίτερα την επόμενη φορά και θα τη βγάλουμε εμείς έξω! Κι ας ελπίσουμε ότι δε θα το διαβάσει αυτό ο Toni!

Άννα Καραταγλίδου
Φωτογραφίες : Χριστίνα Κεχαγιά
 
 

Η συντάκτρια του Νoizy Άννα Καραταγλίδου, αγκαλιά με τον Toni Sfino, η οποία από τότε κυριολεκτικά αγνοείται. Όποιος τη δει - κάπου στο Love Casual Living κάθε Παρασκευή βράδυ - ας μας ειδοποιήσει κι εμάς ...
Tonis Sfhnos sunenteuksh 03
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις μουσική περισσότερα