= Συνέντευξη με τους The Boogie Sinners
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη με τους The Boogie Sinners

 
   Η πρώτη ελληνική μπάντα που είναι ενταγμένη στο Αμερικάνικο BLUES HALL OF FAME φιλοξενείται στο Noizy.gr και μας τα λέει όλα. Ο Θοδωρής Αλεξίου αναφέρεται στο παρόν και το μέλλον του σχήματος.

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς, να σας γνωρίσουμε καλυτέρα.
Είμαστε πέντε χρόνια μπάντα, βασισμένοι στη rhythm & blues και Rock μουσική. Κιθάρα/Φωνή, Φυσαρμόνικα, Μπάσο, Τύμπανα. Κινούμαστε με εβδομαδιαία live σε Αθήνα και επαρχία, από μικρά μαγαζιά έως μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ.

Υπήρχε κάποιος λόγος που σας οδήγησε στο να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο είδος μουσικής;
Υπάρχει η ‘’μουσική ελευθερία’’ που βρίσκεται σε αυτή τη μουσική… η δυνατότητα του να αυτοσχεδιάζεις και να βάζεις τόσο προσωπικά στοιχεία με τέτοια αμεσότητα, είναι κάτι που μας γοητεύει όλους.   
 
bosi01
Λίγα λόγια για το NEW single '' Sugar Cane''. Τι θα ακούσουμε και από πού μπορούμε να το προμηθευτούμε;
Είναι ένα τραγούδι του Αμερικανού βετεράνου blues man, Tommy McCoy. Γράφτηκε, αν δεν κάνω λάθος, πριν ένα χρονο από το McCoy και ενορχηστρώθηκε από εμάς, αυτό το καλοκαίρι, ενώ βρισκόταν εδώ στην Ελλάδα για κάποιες συναυλίες μαζί μας. Γενικώς ο Tommy έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία του δεύτερου album μιας και τα περισσότερα τα γράψαμε μαζί, την καλοκαιρινή περίοδο που πέρασε. Προς το παρόν διατίθεται σε live streaming μέσω των Reverbnation, Soundcloud και Youtube στις παρακάτω διευθύνσεις. Σύντομα θα μπορείτε να τα ‘’κατεβάσετε’’ και σε μορφή wav & mp3. Ολόκληρος ο δίσκος, θα είναι έτοιμος προς πώληση κάπου την Άνοιξη.
 
Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι το είδος μουσικής αυτό να προωθήσει τη δουλειά του;
Νομίζω ότι οποιοδήποτε είδος μουσικής χρειάζεται μια σειρά από κάποια πράγματα για να προωθηθεί και ένα από αυτά είναι σίγουρα η αφοσίωση σε αυτό και η ασταμάτητη προσπάθεια... ειδικά τα τελευταία χρόνια, που υπάρχει ακόμη πιο μεγάλος ανταγωνισμός.
 
Από τι επηρεάζεστε συνήθως για να γράψετε τα τραγούδια σας;
Από τα πάντα. Από απλά πράγματα... πολύπλοκα... πράγματα της στιγμής,  εμπειρίες ζωής... πράγματα που θα θέλεις να κάνεις για να αλλάξεις κάποια άλλα, κλπ.
 
bosi02
 
Ποια εικόνα έχετε για την ελληνική δισκογραφία;
Πιστεύω ότι για το μέγεθος της Ελλάδα, σα χώρα, σα πληθυσμός… αλλά και για κάποιες περιορισμένες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετούς καλλιτέχνες, είναι αρκετά δυνατή και αν μη τι άλλο αυτό φανερώνει ότι υπάρχει ‘’πείσμα’’, με τη καλή έννοια, στο να πετύχουν αυτό που θέλουν.
 
Πού μπορούν να σας βρουν όσοι ενδιαφέρονται να μαθαίνουν νέα σας για τις εμφανίσεις και τα τραγούδια σας;
Από το Facebook, το blues.gr, bluesway.gr και τo reverb nation.
 
Ποιο είναι το όνειρό σας;
Nα συνεχίζουμε να παίζουμε, να γράφουμε μουσική και να συνεργαζόμαστε με καινούργιους καλλιτέχνες... και εντόπιους αλλά και ανά τον κόσμο.
 
Από Live εμφανίσεις τι ετοιμάζετε;
Eχουμε πολλά live καθώς και τη συμμετοχή μας στο BB King Tribute Festival για να τιμήσουμε όλοι μαζί το μεγάλο βασιλιά της Blues που ‘’έφυγε’’ από τη ζωή πρόσφατα. Συγκεκριμένα, αυτά που έχουν ήδη ‘’κλειστεί’’ είναι:
*Παρ. 25 & Σαβ 26 Δεκεμβρίου στο Rock N Roll Diner στη Ρόδο.
*Σαββατο 2 Ιανουαριου στο BB King Tribute Festival, Μεθοδία stage, Κεραμικός
*Παρ. 8 Ιανουαριου στο Kaχόν bar στο Περιστέρι.
*Παρασκευη 15 Ιανουαριου στο On the Road, Γκάζι
*Παρασκευη 22 Ιανουαριου, Floral, Εξαρχεια
*Σαββατο 30 Ιανουαριου, Route 32, Αργυρούπολη
*Σαββατο 6 Φεβρουαριου, Πολυμηχανο, Αργυρούπολη
*Σαββατο 13 Φεβρουαρίου, Pentagram, Ν. Ηράκλειο
Και μπαίνουν και άλλα καινούργια ενδιάμεσα… όρεξη να χουμε!

Mια ευχή για τους αναγνώστες μας για τις γιορτές που έρχονται;
Καλά και όμορφα Χριστούγεννα σε όλους! Κάθε χρόνος που περνάει να μας βρίσκει πιο αγαπημένους και πιο ’’σοφούς’’, να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με καθαρό μυαλό και όρεξη για προσπάθεια.

Νόρα Καραμιχάλη
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις