= Συνέντευξη με τους Unveil The Sense
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη με τους Unveil The Sense

 
   Ο George απαντά για λογαριασμό των Unveil The Sense. H μπάντα βρίσκεται στην Αγγλία πλέον. Το τρίο θέλει να βρίσκεται στην κεντρική αρτηρία της μουσικής και να μετρήσει δυνάμεις, δυνατότητες, εμπνεύσεις. Το “Prisoner” είναι ευαίσθητο αλλά και χαλύβδινο. Είναι μία κατάθεση οίστρου και η μουσική πρόταση ενός συγκροτήματος που αγαπά αυτό που κάνει και θέλει να το δει να ανθίζει και να αγαπιέται. Ο George απαντά για το τώρα και το αύριο και εμείς ξαναπατάμε το κουμπάκι για να ακούσουμε για μία ακόμα φορά το τραγούδι. Πολλά ευχαριστώ στη Μάριαν Νικολάου, η οποία φρόντισε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη.
 
unveil1957
 
Είστε ένα συγκρότημα με ρίζες ελληνικές, αλλά με δυναμική που σίγουρα σας χαρίζει το εξωτερικό. Πώς νιώθετε με τις ως τώρα αποφάσεις σας; Υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί να έχετε κάνει δεύτερες σκέψεις;
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη! Ό,τι αποφάσεις έχουμε πάρει έως τώρα είναι ομαδικές και ο καθένας έχει τις ιδιότητές του στο συγκρότημα. Θέλουμε το αποτέλεσμα της μουσικής μας να είναι κάτι που όλοι συμφωνούμε και μας αρέσει να παρουσιάζουμε στο κοινό μας. Μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που έχουμε πάρει είναι το να έρθουμε στην Αγγλία για να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Κάτι που μπορεί να έχουμε μετανιώσει είναι το ότι δεν ήρθαμε νωρίτερα στην Αγγλία, για να ξεκινήσουμε και πιο νωρίς, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το συγκρότημα;
Στο συγκρότημα είμαστε τρία άτομα. Εmm (φωνή/κιθάρα), George (μπάσο) και Teo (drums).

Η γνωριμία σας έγινε σε ελληνικό έδαφος αλλά η εκκίνηση, από ό,τι φαίνεται έγινε στην Αγγλία. Τι βοήθησε στο να παραμείνετε ενωμένοι;
Αυτό που μας κρατάει ενωμένους είναι ότι ξεκινήσαμε σαν φίλοι από την Αθήνα και πήραμε την απόφαση να έρθουμε στην Αγγλία. Είναι δύσκολο σε ένα συγκρότημα να είναι όλοι ενωμένοι, γι’ αυτό είναι καλό από την αρχή να ξέρεις να ξεχωρίζεις τη φιλία από το συγκρότημα. Στο συγκρότημα παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις, έχουμε που και που τις διαφωνίες μας, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη φιλία μας.
 
unveil1956
Σας γνωρίσαμε μέσα από το “Prisoner”, ένα κομμάτι αρκετά πρόσφατο. Τι αφορούν οι στίχοι του και ποια ήταν η πηγή έμπνευσης;
Το “Prisoner” μιλάει για την αγάπη και το ότι μερικές φορές νιώθουμε εγκλωβισμένοι λόγv αυτής και γι’ αυτό προσπαθούμε να ξεφύγουμε. Το κομμάτι αυτό εκπροσωπεί τη μουσική που θέλουμε να παίζουμε. Η μουσική του κομματιού είναι παλιά ιδέα, αλλά αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε σαν ένα νέο ξεκίνημα.

Το “Prisoner” είναι η αρχή από κάτι που πρόκειται να ακολουθήσει ή είναι κάτι τελείως μόνο του;
Ο σκοπός του “Prisoner” είναι να δείξουμε ότι νέα πράγματα έρχονται από τους Unveil The Sense, οπότε στα πλάνα μας είναι η δημιουργία νέου δίσκου. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος, αλλά θέλουμε να είναι κάτι καλό.

Ετοιμάζετε κάτι άλλο αυτό διάστημα;
Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε νέο album με Metal στοιχεία και νέα videoclip. Επίσης θέλουμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε Live στην Αγγλία, την Ελλάδα και όπου αλλού μας δοθεί η ευκαιρία.
 

Πώς είναι να παίζεις σε μουσικές σκηνές στην Αγγλία; Θέλει ιδιαίτερο κυνήγι για να το πετύχεις;
Η Αγγλία είναι ένα μέρος με πολλές μουσικές σκηνές, ιδιαίτερα το Λονδίνο. Το κοινό είναι ωραίο γιατί πολλές φορές συμμετέχει και υποστηρίζει τα συγκροτήματα. Το αρνητικό είναι ότι θέλει πολύ κυνήγι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να βρεις event να παίξεις.

Θα δοκιμάζατε κάτι στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα το δοκιμάσαμε ήδη με βάση την Αθήνα, αλλά αποφασίσαμε να έρθουμε στην Αγγλία για νέες ευκαιρίες. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε Live στην Ελλάδα και άμα είχαμε την ευκαιρία θα ερχόμασταν γι’ αυτό το λόγο.

Κώστας Κούλης
 
unveil1955
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις