= Συνέντευξη με τους Night Ranger
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη με τους Night Ranger

 
   Οι Night Ranger είναι μια Αμερικάνικη μπάντα που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '80. Το 2014 έβγαλαν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο "High Road". Κάνοντας το review το λάτρεψα, τόσο φρέσκο και τόσο κλασσικό μαζί… Με γοήτευσε. Εδώ και 30 χρόνια τώρα έχουν ταρακουνήσει τον κόσμο μας! Πρέπει να υπάρχει λοιπόν μια συνταγή, κάτι που μας κρατά κοντά τους  τόσα χρόνια... Λοιπόν, πολλά τα ερωτήματα... αλλά o Kelly Keagy είναι εδώ για να τα απαντήσει όλα. Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη κουβέντα μας!
 
nightrangercKelly, είστε μάγοι; Μετά από 30 χρόνια, πώς και ακόμα μπορείτε να μας ροκάρετε τόσο σκληρά; Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας σας;
Εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για τα καλά τραγούδια και αγαπάμε ακόμα, μετά από 30+ χρόνια, να παίζουμε μαζί.

Πώς καταφέρατε αυτό το άλμπουμ να είναι τόσο νέο και τόσο κλασσικό μαζί;
Μεγαλώσαμε ακούγοντας Beatles, Rolling Stones και συγκροτήματα όπως αυτά. Έτσι, όταν πάμε για να κάνουμε ένα νέο δίσκο, ενσωματώνουμε πάντα αυτές τις επιρροές στο άλμπουμ, αλλά μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και με νέους ήχους και νέες ιδέες. Το πάντρεμα αυτό προσπαθούμε πάντα να είναι ανανεωμένο.

Το "High Road" είναι διαφορετικό από τα άλλα άλμπουμ που έχετε βγάλει; Ποιος είχε την ιδέα; Ποιος έκανε τη μουσική και ποιος έγραψε τους στίχους;
O Brad, o Jack και εγώ καθίσαμε σε ένα δωμάτιο και εργαστήκαμε για το "High Road". Ο Colin Blades, ο γιός του Jack Blades, αρχικά ήρθε με την ιδέα για το "High Road", όταν ήταν απλά μια μελωδία και μερικοί στίχοι. Στη συνέχεια, η μπάντα πήρε όλες αυτές τις ιδέες και μουσικά έβαλε όλα τα μέρη του τραγουδιού μαζί.
 
nightranger58
Προσπαθείτε σκληρά για να είστε στην κορυφή της Rock σκηνής ή σας έρχεται φυσικά;
Απλώς προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικοί και να γράφουμε όσο καλύτερα τραγούδια μπορούμε.

Πώς είναι η διαδρομή 30 χρόνων μέχρι στιγμής; Πώς ήταν τότε και πώς αισθάνεστε τώρα;
Είμαστε τόσο τυχεροί που είμαστε εδώ! Μας αρέσει αυτό το σημείο, μετά από 30 χρόνια θεωρούμε ότι είμαστε καλύτερα τώρα από ότι στην αρχή της καριέρας μας.

Έχουν γίνει τα όνειρά σας πραγματικότητα; Τι θα λέγατε στις μπάντες που ξεκινούν τώρα;
Μας αρέσει να είμαστε σε αυτή την μπάντα και αυτό φαίνεται. Όταν οι Night Ranger παίζουν ζωντανά, καθώς και όταν ετοιμάζουμε ένα άλμπουμ προσπαθούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και με το κοινό, όσο το δυνατόν. Προσπαθούμε πάντα να τραγουδάμε και να παίζουμε από την καρδιά, γιατί τότε το κοινό ξέρει ότι είσαι πραγματικός. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και κείνοι.
 
nightranger63
Πώς περνάτε στο tour;
Μας αρέσει να κάνουμε περιοδείες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε όλες τις χώρες και τις πόλεις που πηγαίνουμε, βλέπουμε τα πρόσωπα του κόσμου και πόσο καλά περνάνε με τις μουσικές μας. Αυτό μας δίνει δύναμη και θέληση να παίζουμε για πάντα.

Ποια είναι η ανταπόκριση που έχετε πάρει από τους οπαδούς για το "High Road";
Η αντίδραση υπήρξε εξαιρετικά θετική. Οι φίλοι αγάπησαν το δίσκο, κάτι που δείχνει πόσο καλά είναι τα τραγούδια και η ενέργειά του. Αισθανόμαστε ότι είναι η ισχυρότερη δουλειά μας μέχρι τώρα και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι αυτό.

Θα επισκεφθείτε την Ελλάδα σύντομα;
Αν θα μπορούσε να γίνει μια συναυλία στην Ελλάδα σύντομα θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι Night Ranger ανυπομονούν να παίξουν στην Ευρώπη και μακάρι και στην Ελλάδα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις