= Συνέντευξη με τους Meden Agan
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη με τους Meden Agan

 
   Είναι από τα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά εντός και εκτός συνόρων με τη μουσική τους. Οι Meden Agan παραμένουν μία σπουδαία μπάντα και όσες φορές κι αν τους έχω δει στη σκηνή, πιστέψτε με, δεν θα είχα πρόβλημα να τους έβλεπα κάθε εβδομάδα. Απέναντί μας βρίσκεται ο Diman Κουτσογιαννόπουλος, ο ιδρυτής και mastermind του σχήματος και απαντά στις ερωτήσεις με τη σκέψη του στο συγκρότημα και το μέλλον του. Πολλά ευχαριστώ στην Ελεονώρα Καραμιχάλη, η οποία φρόντισε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη. 
 
medenagan1966 
Θα θέλαμε να αναφερθείτε στη μέχρι τώρα πορεία σας… Υπάρχετε σαν μπάντα από το 2005.
Η μπάντα ξεκίνησε από εμένα όταν ήμουν φοιτητής μουσικής στο Παρίσι. Βγάλαμε ένα Demo, το “Crystal Sphere”, το οποίο πήρε πολύ καλές κριτικές. Κάναμε σημαντικά support με Pain Of Salvation, Within Temptation, Blood Tales, After All. Μετά ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Τέσσεαρ άλμπουμ («Illusions», «Erevos Aenaon», «Lacrima Dei», «Catharsis»). Σημαντικά live και support σε Tarja, Epica, Septic Flesh, Rotting Christ, The Gathering. Συμμετοχή στο Female Voices Fest. Συνεργασίες με γνωστούς παραγωγούς, όπως Mika Jussila, Jens Bogren, Max Morton. Και συνεχίζουμε δυναμικά, έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμη.

Πρωτοπορεί το είδος σας στη Metal σκηνή. Πείτε τι σχέδια έχετε τη συγκεκριμένη στιγμή και ποια είναι τα μελλοντικά σας πλάνα;
Είμαστε περήφανοι που έχουμε σημαντική παρουσία στην ελληνική μέταλ σκηνή και ειδικά στο είδος μας. Τα σχέδιά μας είναι να συνεχίσουμε τις εμφανίσεις μας στην Ελλάδα, έχουμε ήδη κλείσει με Rotting Christ, το Demon’s Gate Festival και κάποια άλλα - δεν μπορώ να αναφέρω ακόμη… και φυσικά στο εξωτερικό πολύ σύντομα.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στο Ladies Of Metal Festival ΙΙ, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Mαρτίου στο Holywood Stage;
Καταρχάς να πω ότι είναι πολύ σημαντικό που γίνονται Festival τέτοιου είδους στην Ελλάδα. Μας έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους της διοργάνωσης και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ανυπομονούμε για την ημέρα αυτή.
 
medenagan1967
Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε από τους Meden Agan;
Όπως προείπα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και ειδικά σαν headliners. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε ένα πολύ δυνατό show, παίζοντας κομμάτια από όλα μας τα άλμπουμ. Θα είναι μια πολύ δυνατή «μεταλλική» βράδια και σας περιμένουμε όλους για τρελό headbanging μέχρι τελικής πτώσεως.

Σε κάποιον που γνωρίζει τώρα πρώτη φορά το Ladies Of Metal Festival ΙΙ, για ποιο λόγο θα προτείνατε να έρθει να το δει;
Και γιατί να μην έρθει λέω εγώ; Συμμετέχουν εξαιρετικές μπάντες, με πολύ σημαντικές κυκλοφορίες, γι’ αυτό πρέπει να στηρίζει ο κόσμος αυτά τα φεστιβάλ. Είναι εξαιρετικές αυτές οι προσπάθειες που μόνο αν δει και ακούσει κανείς θα καταλάβει τι εννοώ. Όποτε όλοι στις 30 Μαρτίου στο Hollywood stage και στο Ladies of Metal.

Μια ευχή για το Ladies Of Metal Festival ΙΙ;
Να καθιερωθεί σαν θεσμός και ο κόσμος να το υποστηρίξει όπως του αξίζει!

Κώστας Κούλης
 
Official links:
https://www.facebook.com/meden.agan.official/
https://www.youtube.com/user/MEDENAGANofficial
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις