Συνεντεύξεις

Συνέντευξη με το 'Τζόνι Πι'

 
   O ‘Tζόνι Πί’ γεννήθηκε το 1999 στην Χαλκίδα, όπου και μένει. Σπουδάζει Οικονομία & Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Επίσης έχει παρακολουθήσει για επτά χρόνια μαθήματα κλασικού αρμονίου και δύο χρόνια φωνητικής. Γράφει r’n’b’ στίχους και μουσική, ενώ τραγουδάει ο ίδιος τα τραγούδια του. Οι στίχοι του είναι κατά κύριο λόγο βιωματικοί, περιγράφοντας διάφορα, γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή του. Το όνειρο του είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική. Πολλά ευχαριστώ στη Νόρα Καραμιχάλη που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτή εδώ η συνέντευξη.
 
johnnyp01
 
Ποια ήταν η πρώτη επαφή που είχες με τη μουσική;
Η πρώτη επαφή με τη μουσική είχε γίνει σε μικρή ηλικία, όταν ξεκίνησα μαθήματα αρμονίου και φωνητικών.

Το νέο σου τραγούδι τιτλοφορείται "Κι όμως φεύγω". Δυο λόγια για την ολοκλήρωση αυτού του τραγουδιού;
Οι στοίχοι του κομματιού είναι μια αληθινή ιστορία. Τώρα, όσον αναφορά το ‘πάντρεμα’ λαϊκού με ραπ… ήταν μια ιδέα για να γίνει πιο εμπορικό το κομμάτι και να ακούγεται ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.

johnnyp02Ποια ήταν τα πρώτα σου ακούσματα; Θυμάσαι τον πρώτο CD που αγόρασες;
Άκουγα διάφορα της ραπ μουσικής αλλά μου άρεσαν πολύ και τα rock κομμάτια. Απ’ τα πρώτα μου cd, όταν ήμουν μικρός, είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει ο TAKI TSAN, το όποιο έχω μέχρι και τώρα.

Kάτι που ονειρεύεσαι;
Όνειρό μου είναι να μπορέσω μια μέρα να περνώ μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης μέσα από τα κομμάτια μου σε όλο τον κόσμο.

Ποιος σε στηρίζει περισσότερο από τους δικούς σου ανθρώπους;
Από την οικογένειά μου με στηρίζουν όλοι με τον τρόπο τους και τους αρέσει αυτό που κάνω. Γενικά τώρα με στηρίζει πάρα πολύ η παρέα μου, το TZP Crew, σε όλους τους τομείς και είναι πάντα δίπλα μου, βοηθώντας με να συνεχίσω μια καλή δουλεία με τα κομμάτια μου και όλα τα περεταίρω.

Στη μουσική ποια στοιχεία σε γοητεύουν ;
Μου αρέσει πολύ το νόημα στα κομμάτια μου γι αυτό κοιτώ πάντα τα κομμάτια που βγάζω να περνάνε κάποιο μήνυμα στον ακροατή και να του δίνουν κουράγιο και πίστη να βαδίσει το δύσκολο δρόμο τις ζωής.

Πες μου ένα στιχάκι ή τραγούδι που σου έχει κολλήσει και σιγοτραγουδάς αυτή την εποχή…
Από την ημέρα που έβγαλα το πρώτο μου single «Κι όμως φεύγω», μου έχουν κολλήσει οι στίχοι και τους τραγουδώ συνέχεια.
 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια και βήματα για την καριέρα σου;
Σκέπτομαι να αρχίσω σιγά σιγά να βγάζω κομμάτια σκέτο ραπ, αλλά ετοιμάζω και άλλες συνεργασίες με ‘παντρέματα’ στο μέλλον.
 
Κώστας Κούλης
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις μουσική περισσότερα