= Συνέντευξη με τους Dimlight
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη με τους Dimlight

 
   Άνοιξα το αρχείο μου… Dimlight – Obtenebration, 2009. Θυμάμαι το μαγαζί που είχα πάει, τότε, στην παρουσίαση του δίσκου, τις επαφές για τη συνέντευξη… Ωραίες εποχές, ωραίες στιγμές και αναφορά στο δίσκο εν είδη παρουσίασης για το Rockpages.gr. Έχουν περάσει δέκα χρόνια, η μπάντα είναι κραταιά, είναι ακμαία, έχει κυκλοφορήσει πέντε δίσκους και έχει παίξει ΠΟΛΛΑ LiVE στο εξωτερικό. Με χαρά μου διαβάζω ότι το συγκρότημα ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο Ladies Of Metal Festival II. Ψάχνω και σκαλίζω τις ανταποκρίσεις μου από παλιότερες εμφανίσεις των παιδιών εδώ… Μάλλον ήλθε η ώρα για να δώσουμε βήμα σε αυτό το εξαιρετικό σχήμα που έχει προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη δημιουργίας σκότους… ήτοι Obtenebration… Πολλά ευχαριστώ στη Νόρα Καραμιχάλη, η οποία φρόντισε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη.
 
dimlight1963 
Υπάρχετε σαν μπάντα από το 2006.
Όπως είπες, ξεκινήσαμε το 2006… Έκτοτε έχουμε κυκλοφορήσει πέντε δίσκους, τους οποίους έχουμε στηρίξει με συναυλίες σε Ευρώπη, μέση Ανατολή και Ασία και η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι υπάρχουμε ακόμα.

Τι κάνετε αυτή την περίοδο και ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Αυτή την στιγμή ετοιμάζεται η κυκλοφορία του συμφωνικού μας δίσκου και του επιτραπέζιου παιχνιδιού που συνοδεύει το “Kingdom Of Horrors”. Περεταίρω σχέδια αφορούν συναυλίες εντός και εκτός Ευρώπης, καθώς μας αρέσει πολύ να παίζουμε ζωντανά!

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στο Ladies Of Metal Festival ΙΙ, που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στο Holywood Stage;
Η συμμετοχή μας προέκυψε μετά από πρόταση της Angels PR, την οποία με χαρά δεχτήκαμε.

Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε από τους Dimlight;
Το σίγουρο είναι πως θα παιχτεί υλικό από το “Lost Chapters” και το “Kingdom Of Horrors”. Όμως για αυτή την βραδιά ετοιμάζουμε και μία μεγάλη έκπληξη!
 
dimlight19645
Σε κάποιον που γνωρίζει τώρα πρώτη φορά Ladies Of Metal Festival ΙΙ, για ποιο λόγο του λέμε ότι θα πρέπει να έρθει να το δει;
Είναι ένα φεστιβάλ με ωραία συγκροτήματα. Δεν βρίσκω λόγο για να μην έρθει κάποιος να το δει. Πέρα από αυτό, αν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια φεστιβάλ στην πόλη μας, πρέπει να τα στηρίξουμε.

Μια ευχή για το Ladies Of Metal Festival ΙΙ;
Να το αγαπήσει ο κόσμος και να γίνει μεγαλύτερο!

Κώστας Κούλης
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις