Συνεντεύξεις

ΝΙΚΙΤΑ: Η συνέντευξη

 
   Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει στη στήλη των Νέων όλα όσα θέλατε να μάθετε για την πλέον πρόσφατη δουλειά του Νικήτα, το "Back To Life". Φωτό, βίντεο και σχετικές λεπτομέρειες... Και πάνω που μας "ενοχλούσατε" και θέλατε να μάθετε περισσότερα, η Νόρα μου έστειλε ένα mail με τη συνέντευξη του δημιουργού. Θα ήταν καλό να διαβάζουμε ενώ ακούμε και τούμπαλιν, έχω την εντύπωση ότι θα το ευχαριστηθούμε έτι περισσότερο.
 
Κώστας Κούλης
 
nikitaint04
Η τρίτη σου δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο "Back To Life". Πες μας λίγα λόγια. Ποιοι είναι οι συντελεστές αυτής της δουλειάς;  
Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους σε αυτήν την δουλειά. Τους Γεωργίνα Καραχάλιου, Βασίλη Ποδαρά. Πέτρο Ξουφάρα, Πέτρο Χαραλαμπίδη Μάριο Δαούση.
 

nikitaint01Πιστεύεις ότι η μουσική είναι ενωτική για τον κόσμο;
Εννοείται! Η μουσική ανέκαθεν λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο. Είναι η κατεξοχήν μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης που μπορεί να ενώσει άγνωστους ανθρώπους μεταξύ τους και να τους κάνει να γίνουν ένα με αυτό που ακούνε.

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος μουσικός;
Νομίζω πως ισχύει για κάθε καλλιτέχνη αυτό που θα αναφέρω. Πρέπει να το θέλει η ψυχούλα σου, να το αγαπάς και να περνάς καλά όταν το κάνεις. Μόνο τότε θα καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Τι είναι έμπνευση;
Είναι μια ιδιαίτερη συναισθηματική κατάσταση, όπου μια ανάμνηση ή ένα συμβάν ανασύρεται στην επιφάνεια και δίνει την ώθηση για δημιουργία.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου;
Πολύ συνηθισμένη. Ασχολούμαι με την οικογένειά μου και δουλεύω αρκετά.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στη δισκογραφία σήμερα;
Καταρχήν θέλω να σου πω πως δεν περνάμε και την καλύτερη περίοδο της ζωής μας σε όλους τους τομείς. Όσο  αφορά τη δισκογραφία, έχω δυσαρεστηθεί πάρα πολύ, γιατί λόγω των καταστάσεων έχει φύγει ο ρομαντισμός. Δεν υπάρχουν δίσκοι, δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες δουλειές, δεν υπάρχουν ακροάσεις και  τα περισσότερα τραγούδια που ακούμε είναι ίδια μεταξύ τους.

nikitaint02Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο στο χώρο;
Δεν με ενοχλεί κάτι στο δικό μας χώρο συγκεκριμένα αλλά πιο γενικά. Μερικές φορές οι άνθρωποι δύσκολα θα σε κοιτάξουν στα μάτια και θα σου πουν την αλήθεια κι εγώ είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αλήθεια και μπορώ να την αντιμετωπίσω και να γίνω καλύτερος. Αν δεν το γνωρίζω αυτό δεν με βοηθάει.

Ποιο είναι το καταφύγιο σου;
Το σπίτι μου και οι δικοί μου άνθρωποι.

Υπάρχουν κάποια άλλα σχέδια που μπορείς να μας ανακοινώσεις;  
Θα ήθελα πολύ μα παίξουμε LIVE, εφόσον πρώτα  αγαπηθούν τα τραγούδια. Πιστεύω ότι ο προορισμός της μουσικής πρώτα απ' όλα είναι να διασκεδάζει τον κόσμο κaι να περνάει καλά. Έχουμε μεγάλη ευθύνη πρέπει όλα να είναι σωστά στην θέση τους.

Νόρα Καραμιχάλη
 
nikitaint03
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις μουσική περισσότερα