= Να δεις τι σου 'χω για μετά - Συνέντευξη τύπου
Συνεντεύξεις

loogoo

Να δεις τι σου 'χω για μετά - Συνέντευξη τύπου


Ξεκινά η νέα σεζόν με ατόφιο ελληνικό ροκ στην Ακτή Πειραιώς.

   Ο αιώνιος έφηβος Βασίλης που «δεν παντρεύεται» (μήπως να το αλλάξεις σε «Δεν κουρεύομαι»;), που με τη σφεντόνα του σημάδευε αεροπλάνα, που τον αναζητάμε στη Λεωφόρο και τη Βικτώρια, που δεν υπάρχει κι όμως είναι εδώ.
 
akti244
   Παρέα με το Λαυρέντη, να τραγουδά για το «Ημίφως» και το «Νότο», να ρίχνει κόκκινο στη νύχτα και να δίνει χρώμα στη μελαγχολία, να αφουγκράζεται τον έρωτα, παρέα με τον ερωτικό Γιάννη, που τον αυτοσχεδιασμό και τον αυτοσαρκασμό τους έχει στο τσεπάκι του (βλ. δεξιά τσέπη πουκαμίσου), με τραγούδια που έγραψαν εποχή και χιούμορ που ρέει.

  Μαζί τους και ο ευρηματικός Δημήτρης, παιδιόθεν ροκάς, με σαφείς Θεσσαλονικιώτικες ρίζες, με Jazz και λαϊκές επιρροές. Και όλοι μαζί ξεκινούν την Παρασκευή ένα μοναδικό τετράωρο μουσικό ταξίδι.

   Από δίπλα τους η γλυκιά Μιρέλα Πάχου, η Φρόσω Στυλιανού και ο ταλαντούχος Ιταλός κιθαρίστας (και όχι μόνο) Steve Tesser.
 
akti245
   Όσο για τους μουσικούς, στο πιάνο και στα keyboards ο γνωστός σε όλους μας Ανδρέας Αποστόλου. Στο ηλεκτρικό μπάσο ο Βαγγέλης Πατεράκης (παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι) – παρέμβαση α/σ: και ο κορυφαίος μπασίστας στο σύμπαν, γνήσιος συνεχιστής του Jaco – με τον Άκη Αμπράζη. Στα τύμπανα θα δώσουν ζωή ο Φίλιππος Σπυρόπουλος και ο Στέφανος Δημητρίου. Στο μελαγχολικό βιολί και στη φωνή η Μαίρη Μπρόζη. Στις κιθάρες ο μοναδικός Γιάννης Αυγέρης. Στα πλήκτρα θα δεσπόζει ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος ενώ τα πνευστά είναι δουλειά του Αλέξανδρου Ζουγανέλη.
 
akti246
   Επιβάτες αυτού του ταξιδιού όλοι εμείς που θα περάσουμε τη πόρτα της Ακτής Πειραιώς (μη φοβάστε κάλμα θα είναι η θάλασσα) και θα ταξιδέψουμε στο χρόνο, θα βρεθούμε στο παρόν και θα δούμε το μέλλον.

   Το πλήρωμα περιμένει, τα «εισιτήρια» στα χέρια και φύγαμε για Ακτή!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις