Συνεντεύξεις

Συνέντευξη με τους Mr. Big

 
   Όταν σκεφτόμαστε Mr.Big, το μυαλό μας γυρίζει στο "Addicted To That Rush" (αγαπημένο τραγούδι), στο "Green-Tinted Sixties Mind", στο "To Be With You", όμορφα τραγούδια που μας συντροφεύουν πολλά χρόνια τώρα. Δημιουργήθηκαν το 1988, για να διαλυθούν το 2002 και εφτά χρόνια μετά να επανιδρυθούν. Φέτος, μέσω της Frontiers Records, έβγαλαν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο “The Stories We Could Tell”.

Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τον Pat Torpey!
 
mrbig01
Πιστεύω ότι το νέο άλμπουμ είναι μια μεγάλη υπενθύμιση για όλους εμάς τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, για το τι είναι οι Mr. Big. Είστε μια μεγάλη ισχυρή Hard Rock μπάντα. Γιατί το επταετές διαζύγιο;
Δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο, γιατί χωρίσαμε για λίγο… Υποθέτω ότι το διαζύγιό μας δεν δούλεψε! (γέλια) Είμαστε ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη μπάντα… Είμαστε άνθρωποι και μερικές φορές, όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη και αλλαγή, προσπαθούμε να το δεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Είμαι απλά χαρούμενος που είμαστε πάλι μαζί και σε μεγάλα κέφια, αγαπάμε τις περιοδείες και τα ταξίδια γιατί είμαστε παρέα με όλους τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο.

Μάθαμε ότι διαγνώστηκες με τη νόσο του Πάρκινσον και ότι εργάστηκες με έναν προγραμματιστή drummer για το άλμπουμ. Μπορείς να μας μιλήσεις για αυτό;
Όταν έμαθα για τη νόσο του Πάρκινσον… Ήταν για μένα πραγματική γροθιά στο στομάχι. Δεν ήμουν σίγουρος πως να αντιμετωπίσω το θέμα, αλλά όλοι γύρω μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου, ήταν τόσο υποστηρικτικοί! Τώρα είμαστε σε περιοδεία και έχουμε το Μatt Starr, φανταστικό ντράμερ (σ.α/σ. παίζει με τον Ace Frehley) και πολύ cool τύπο, να βοηθά στα τύμπανα, αλλά ακόμα ροκάρω!
 
mrbig02
"The Stories We Could Tell". Ο τίτλος του νέου σας άλμπουμ... Ποιές είναι λοιπόν αυτές οι ιστορίες; Πού είναι η «παγίδα»;
Δεν υπάρχει παγίδα, είναι ουσιαστικά τα 25 χρόνια απίστευτων εμπειριών  μας. Τα καλά, τα κακά και τα άσχημα που όμως μας ένωσαν και μας έδωσαν πολύτιμα μαθήματα.

Είστε σε περιοδεία και τώρα που μιλάμε. Ποιο είναι το feedback που παίρνετε; Πώς αισθάνονται  οι οπαδοί σχετικά με τη νέα σας δουλειά;
Η περιοδεία πάει πολύ καλά και οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Τα νέα τραγούδια είναι τόσο διασκεδαστικά, 100% Mr. Big.
 
mrbig03
Υπάρχουν αστείες στιγμές που θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας;
Όσον αφορά τα αστεία πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της περιοδείας, αυτό είναι ένα βιβλίο που εξακολουθεί να γράφεται, είναι όλα καλά.

Θα σας δούμε στην Ελλάδα;
Θα θέλαμε πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς οι μπάντες δεν παίρνουν πάντα τις αποφάσεις για το που θα παίξουν. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε και να παίξουμε για όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις μουσική περισσότερα