Συνεντεύξεις

Beast In Black - Γιάννης Παπαδόπουλος - Η συνέντευξη

 
   Επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα! Οι Beast In Black, το μελωδικό δυναμό με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στη φωνή, το όραμα του Anton Kabanen, από τη στιγμή που βρέθηκε να χαράζει ένα νέο μουσικό μονοπάτι, θα βρεθούν για δύο βραδιές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Κάπου στο Βερολίνο τον εντοπίσαμε, βολτάραμε μαζί του ελέω διαδικτύου και μάθαμε για την πορεία του “Dark Connection”, για την περιοδεία μέχρι τώρα, για τη Βραζιλία και την Ιαπωνία που «καραδοκούν», για το ενδεχόμενο να τους δούμε με τρεις κιθαρίστες πάνω στη σκηνή! Τι, δεν το ξέρατε ότι ο Γιάνναρος δεν είναι μόνο φωνάρα, αλλά και ένας εκπληκτικός κιθαρίστας; Για να ξεσκονίσουμε λίγο τα σχετικά βιντεάκια!
 

   Βασικό σημείο; Εκεί που ο Γιάννης λέει «Δώστα όλα»! Εκεί που μας εξιστορεί το πώς τραγουδούσε ενώ είχε 39 πυρετό. Εκεί που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για έναν μουσικό από το να βρίσκεται σε περιοδεία. «Μας το δίνουν στο πιάτο» λέει και χαμογελά. Ήταν ό,τι καλύτερο και είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο, όταν είπε «Ναι» στον Φιλανδό και όταν μετακόμισε στο Ελσίνκι.

   Θα είμαστε κι εμείς στην Αθήνα. Μήπως να ανέβουμε και στη Σαλονικάρα, να νταμπλάρουμε την απόλαυση; Μμμ… Θα δούμε κι εσάς εκεί, σωστά; Να δείξουμε ότι είμστε Crazy και Mad Και Insane, έτσι; Ευχαριστούμε θερμά τη Silke Yli-Sirniö και τη Nuclear Blast, που φρόντισαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη.

Κώστας Κούλης

Οι Beast In Black θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater στις 21 Μαρτίου και στο Gagarin 205, στις 22 Μαρτίου.
 
yannis2315a
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις μουσική περισσότερα