= Τanay Jackson
Συνεντεύξεις

loogoo

Τanay Jackson

   71538 1644316468639 1258686691 1766713 5201645 n1Η οικογένεια των Jackson βγάζει συνεχώς ταλέντα! Το ‘χει το όνομα; Δεν έχω ιδέα, σίγουρα όμως έχουν τη χάρη… Η Tanay είναι η κόρη του Tito Jackson και ανιψιά – φυσικά – του αλησμόνητου Μιχάλη. Πρόκειται για ένα κορίτσι που μπορεί να κάνει τα πάντα! Να τραγουδήσει, να χορέψει, να συνθέσει μουσική, να σκηνοθετήσει τα video clip της, να φτιάξει ακόμα και την δική της εταιρεία στη μουσική βιομηχανία! Σας τα λέω αυτά, όχι γιατί έχω υποψίες ότι μπορεί να τα κάνει, αλλά επειδή τα έχει ήδη κάνει! Η τύπισσα δεν κάθεται ποτέ, πάντα ασχολείται με κάτι…

   Τα τραγούδια της, “The spotlight” και “Honey” παίζουν ήδη παγκόσμια, η ίδια σκηνοθέτησε το video για το “Honey” και ξεκίνησε και περιοδεία στην Αμερική. Νομίζω ότι το σόι των Jackson θα πρέπει να πανηγυρίζει για το βλαστάρι του, η κοπέλα είναι ήδη στο δρόμο για τη δόξα. Έχω την εντύπωση πως η Tanay θα γράψει τη δική της σελίδα στη σύγχρονη χορευτική Pop μουσική.


Ευχαριστώ θερμά τους Rick Stevens και Niki Williams για την αμέριστη βοήθειά τους και τις promo φωτογραφίες. Πολλά ευχαριστώ επίσης στον Kevin Curl, που με τσίγκλησε να ασχοληθώ με αυτή την καταπληκτική ιστορία.

   To “Honey” είναι το καινούργιο σου video. Είναι και το single που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ; Ποια είναι τα σχέδιά σου;
   Το “Honey” ήταν ένα τραγούδι demo που είχα ετοιμάσει. Ο κόσμος ήθελε πολύ να με δει στην οθόνη, έτσι λοιπόν ανταποκρίθηκα σε αυτό που ήθελαν. Το τραγούδι "The Spotlight" θα είναι στην ουσία το single που θα οδηγήσει στο πρώτο μου άλμπουμ.

   DSC 1132Τώρα που μιλάμε βρίσκεσαι σε περιοδεία. Πώς τα πάτε ως τώρα; Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου;
   Είναι εμπειρία το να περιοδεύεις. Πρέπει να είσαι σκληρόπετσος και να έχεις πολύ ενέργεια, όταν έχεις να κάνεις όλες αυτές τις μετακινήσεις. Έμαθα πολλά από αυτή την ιστορία. Όσο για την επόμενη κίνησή μου… Είναι μυστικό!

   Το video για το “Honey” το σκηνοθέτησες εσύ η ίδια. Ήταν η πρώτη σου απόπειρα; Πώς πέρασες;
   Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια να σκηνοθετήσω, ναι. Είχε πλάκα, δεν ήταν κάτι δύσκολο.

   Ασχολείσαι με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Πότε αποφάσισες ότι θέλεις να γίνεις επαγγελματίας μουσικός;
   Μπορώ να κάνω καλά αρκετά πράγματα… Όταν ήμουν ένδεκα χρονών όμως «μάζεψα» όλα τα ταλέντα μου και διαπίστωσα ότι το καλύτερό μου είχε να κάνει με την ψυχαγωγία. Ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω πολύ άνετα.

   Έχεις γράψει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες;
   Ναι, το έχω κάνει και θα συνεχίσω να το κάνω.

   Είσαι επίσης μια γυναίκα-επιχειρηματίας, έχεις τη δική σου εταιρεία. Πώς μπορείς και τα συνδυάζεις όλα αυτά;
   Σε αυτή τη δουλειά θα πρέπει να συνδυάζεις το καλλιτεχνικό μέρος με το επιχειρηματικό. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δύο. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως τα συνδυάζω. Απλά συμβαίνει.

Kώστας Κούλης
l-3
Joomla Social by OrdaSoft!

Συνεντεύξεις