= Με την υπογραφή του Δημήτρη Φάκου
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Με την υπογραφή του Δημήτρη Φάκου

 
   Ο Δημήτρης Φάκος συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν κάποιον ως τη γενιά που έρχεται. Για την ακρίβεια, τη γενιά που έφτασε…

   Στοιχείο πρώτο λοιπόν. Μερικά από τα τραγούδια του που τα έχουμε ήδη αγαπήσει και τα ακούμε σε όλα τα ραδιόφωνα. Το «Εμένα Θες» με τον Σάκη Ρουβά, το «Έχω Περάσει Και Χειρότερα» με τον Γιώργο Μαζωνάκη, το «Σαν Το Φύλλο Στον Αέρα» με τον Γιώργο Σαμπανη, είναι μερικές μόνο από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.
 
fakos2198

   Στοιχείο δεύτερο. Τα δύο προσωπικά του album «Αιτία Για Αλητεία» και «Άγιος Ψεύτης», που περιέχουν μέσα δυνατές συνεργασίες, όπως τα τραγούδια «Αναδρομικά» με τους STAVENTO και «Όπως Τα Αστέρια» με τη Δόμνα Κουντούρη, καθώς και δύο διασκευές- έκπληξη. Τις «Θαλασσιές Τις Χάντρες» του αγαπημένου όλων Μίμη Πλέσσα και το «Καλύτερα Μαζί Σου Και Τρελός» των Σπύρο Γιατρά – Αλέκου Χρυσοβέργη.

   Στοιχείο τρίτο, last but not least. Η ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία του Δημήτρη, που σφραγίζει τα κομμάτια του με το εντελώς προσωπικό του ύφος.
 

   Με τόσες απτές αποδείξεις, το μόνο που μπορεί κανείς να ευχηθεί είναι καλή ακρόαση στα “παλιά”, αλλά και τα νέα τραγούδια που έρχονται.

   Το επερχόμενο, ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Δημήτρη, θα βρίσκεται κοντά μας σύντομα. Με πολύτιμο αρωγό τον πολύ μεγάλο Άκη Τουρκογιώργη στις κιθάρες και ένα συγκρότημα που μπορεί να παίξει τα πάντα, θα είναι καλό να προετοιμάζεστε για έναν δίσκο που, πολύ απλά, θα καταλάβει τις αισθήσεις σας. Και έπονται πολλά ακόμα. Μείνετε κοντά μας, συντονιστείτε τις σελίδες και τις δημοσιεύσεις μας και μάθετε πρώτοι απ’ όλους για όλες τις καινούργιες δουλειές και συνεργασίες ενός λαμπρού καλλιτέχνη.
 
Κώστας Κούλης
 
fakos2188
 
Joomla Social by OrdaSoft!