= Rock'n'Roll Children: Η επόμενη μέρα
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Rock'n'Roll Children: Η επόμενη μέρα

 
They Rocked Γιάννενα and Γιάννενα Rocked Them!

   Κυριακή πρωί… Φεύγω από το δωμάτιο για έναν τελευταίο καφέ πριν την αναχώρηση για Αθήνα.
 
   Κουβαλώ μια βαλίτσα γεμάτη όμορφες εντυπώσεις από την πόλη και τους ανθρώπους των Ιωαννίνων και μια υπέροχη ανάμνηση από το live του Σαββάτου στο Boxx. Σε ένα παραλίμνιο καφέ βρίσκω τα μέλη από την μπάντα των Rock N Roll Children… Απολαμβάνουν τον καφέ τους πριν πάρουν και αυτοί το δρόμο της επιστροφής. Χαμογελαστοί και κουρασμένοι από το υπέροχο συναυλιακό Σαββατιάτικο βράδυ, μου είπαν τις εντυπώσεις τους από το live της προηγούμενης βραδιάς.
 
Πως σας φάνηκε η χθεσινή βραδιά; Τι "εικόνες" θα πάρετε μαζί σας;
 
10163 10200466514000606 1923521265 n
Μανώλης Τσίγκος: Τι να πει κανείς για αυτό το live... Ακόμα ένα μαγικό και έντονα συναισθηματικό βράδυ, πλημμυρισμένο από τις αγαπημένες μουσικές του καλύτερου όλων, παρέα με νέα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα από το τραγούδι τους, με νέους πλέον και παλαιούς φίλους-τραγουδιστές δίπλα μας, on stage, με ένα συγκλονιστικό κόσμο από κάτω, με τον οποίο γίναμε όλοι μια παρέα, υπό αυτούς όλους τους ύμνους που αποτελούν το soundtrack της ζωής μας! Κάτι τέτοια βράδια είναι που σε γεμίζουν περηφάνια… Ο κόπος δεν πάει ποτέ χαμένος! Κάτι τέτοια βράδια σε κάνουν να θες να γίνεις πολύ πολύ καλύτερος και κατανοείς ακόμα περισσότερο το γιατί παίζεις μουσική! Επτά μόνο «λέξεις», οπότε... Ευχαριστούμε από καρδιάς, πάρα πολύ! Τιμή μας!
 
10017 10200466503600346 251454605 n
Γιάννης Παπανικολάου: Το να έχεις την τύχη να ταξιδεύεις σε όμορφα μέρη με τα καλύτερα φιλαράκια σου και να παίζεις επί τρεις και πλέον ώρες τη μουσική και τα τραγούδια που σε μεγάλωσαν και σημάδεψαν τη ζωή σου, μπροστά σε κόσμο που νοιώθει ακριβώς το ίδιο με εσένα, είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που μπορείς να βιώσεις σαν μουσικός και σαν άνθρωπος και να νοιώσεις πλήρης! Ευχαριστώ ολόψυχα τους φίλους που βρέθηκαν στα Γιάννενα μαζί μας. Φοβερό κοινό, αληθινοί Metal Fans. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν το κάτι άλλο. Τραγουδήσαμε παρέα, διασκεδάσαμε, χτυπηθήκαμε, γίναμε ένα και απογειωθήκαμε και πάλι με τους ύμνους του Μεγάλου Κοντού... Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέρτατο Ronnie James Dio για την ανεκτίμητη κληρονομιά που μας άφησε με την τέχνη, τη φωνή και την ψυχή του. Είναι ο Μέγας Δάσκαλος που μας δίδαξε τα πάντα σε αυτή τη μουσική και προσωπικά του οφείλω σε μεγάλο βαθμό ότι κρατώ μικρόφωνο.
 
Γιάννης Τσιμάς: Άλλη μια αξέχαστη βραδιά, που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη μου για πολύ καιρό! Ιωάννινα, YOU ROCK!
  891586 10151507612589712 110649887 o
 
Νίκος Αναστασιάδης: Όταν παίζεις τραγούδια με τα οποία έχεις μεγαλώσει, συνεχίζεις να τ' ακούς για να εμπνέεσαι και βλέπεις τον κόσμο να στο ανταποδίδει με αυτόν τον τρόπο, όπως στα Γιάννενα, τότε όχι τρεις ώρες, αλλά δεκατρείς μπορείς να παίζεις! Πραγματικά το κοινό στο BOXX ήταν φανταστικό!  Εύχομαι και ελπίζω να ξανανέβουμε σύντομα! Long Live Rock 'n' Roll by the Lake!\m/
 
894747 10151507581539712 1741247260 o
Διονύσης Κόντης: Όταν ξεκινάς να πας τριήμερο στα Γιάννενα να παίξεις live, κουβαλώντας οκτώ μέρες φαρυγγίτιδα με βρογχίτιδα μαζί, το μόνο που εύχεσαι είναι να σε κάνει το μέρος που πηγαίνεις και ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τη συναυλία  να τα ξεχάσεις όλα και να δώσεις ότι έχεις πάνω στη σκηνή.  Έτσι έγινε λοιπόν και αντικρίζοντας τα πανέμορφα Γιάννενα όλα άρχισαν να καλυτερεύουν.  Όμορφα μέρη, ευχάριστος κόσμος, ζωντάνια στη πόλη και ένα Boxx να μην σταματά να τραγουδά τους ύμνους του Μεγάλου Ronnie! Όταν λοιπόν έχεις δει όλα αυτά, ξεχνάς τα πάντα και δίνεις την ψυχή σου. Ευχαριστούμε παρά πολύ όλους όσους βρέθηκαν στο Boxx . Πραγματικά ήταν από τις καλύτερες live εμπειρίες! See u soon Giannena.. Long Live Rock N Roll!
 
Στρατής Steel: 'Ήταν μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη. Εκτός από ένα υπέροχο τοπίο, τα Γιάννενα έχουν να προσφέρουν και ένα απίστευτα γνήσιο κοινό. Η ανταπόκριση, ο ενθουσιασμός και η ενέργεια του κόσμου σε γεμίζουν με ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τέτοια ανταπόκριση, ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Υπήρχε κόσμος που ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα για να παρευρεθεί στο event, πράγμα που σε κάνει να θαυμάζεις όλο και περισσότερο τον μεγάλο αυτό άνθρωπο και την αθάνατη προσφορά του στην μουσική και τις ζωές μας.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
529254 10200466414758125 1955030935 n
Joomla Social by OrdaSoft!