= Προ-ακρόαση άλμπουμ Null'O'Zero – Instructions To Dominate
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Προ-ακρόαση άλμπουμ Null'O'Zero – Instructions To Dominate

 
   Καλεσμένοι στο Devasoundz Studio, Κυριακή απογευματάκι, για την προ ακρόαση του νέου άλμπουμ των Null'O'Zero. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν στο στούντιο μαζί με το Θύμιο Κρίκο (InnerWish).

nullo18

   Μετά το "The Enemy Within” είχε έρθει η ώρα να ακούσουμε το νέο διαμάντι των παιδιών. Και ήταν απίστευτο! Από το πρώτο λεπτό είχαμε μείνει άφωνοι. Στιβαρή δουλειά, μελωδίες, βαρβαρότητες αλλά και εσάνς κλασσικού ήχου στόλιζαν τα αυτιά μας. Έχει ανέβει πέντε τουλάχιστον level η ελληνική μουσική σκηνή. Δεν ακούς πια μέτρια δουλειά. Ακούς μουσικάρες απίστευτα εμπνευσμένες και κορδώνεις σαν το παγώνι, που οι Έλληνες έχουν φτάσει τόσο ψηλά… Το άλμπουμ έχει ψυχή, ταλέντο και πάθος. Συνέβησαν αρκετά πράγματα στους Null'O'Zero τα τελευταία χρόνια και τα αποτυπώνουν με τη μουσική τους σε αυτό το άλμπουμ.

   Θυμός, πόνος, θλίψη, απόγνωση αλλά και ελπίδα και θάρρος για να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά. Ένα άλμπουμ - θησαυρός μουσικής και φωνητικών. Ο Γιώργος μας έκανε και ανατριχιάσαμε! Δεν θα κάνω περισσότερες αποκαλύψεις, έπεται review. Εκεί θα τα μάθετε όλα, χαρτί και καλαμάρι.

instructions18

   Μετά την ακρόαση του “Instructions To Dominate”, το παρεάκι έκατσε αναπαυτικά στους καναπέδες και εν μέσω μπυροκατάνυξης γιορτάσαμε τη νέα κυκλοφορία των Null'O'Zero, ενώ πήραμε και σημαντικές πληροφορίες για το καινούργιο άλμπουμ. Θα κυκλοφορήσει μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records, επτά μέρες πριν τη συμμετοχή τους στο Rockwave στις 19 Ιουλίου. Στη Μαλακάσα θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε αρκετά από τα νέα τραγούδια. Η μίξη του άλμπουμ έγινε από το Θύμιο Κρίκο και το Νίκο Ιωσηφίδη. Το mastering από τον Peter In de Betou (Tailor Made Productions Sweden - Arch Enemy, Dark Tranquillity, Dimmu Borgir, Dream Evil, Firewind, Havok). Το εξώφυλλο του άλμπουμ φιλοτεχνήθηκε από το Γιάννη Νάκο - Remedy Art Design. Στο “Instructions To Dominate”έχουμε και guests. Θύμιος Κρίκος (Last Solo ''Until the end of life'') και Γιώργος Γεωργίου (Piano ''Until the end of life'').
Καλοτάξιδο, παιδιά και σας ευχόμαστε να πιάσει κορυφή.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!