= Μιχάλης Σκαράκης - 133 ανοιχτοί λογαριασμοί
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Μιχάλης Σκαράκης - 133 ανοιχτοί λογαριασμοί

 
   Λέω να γράψω τρία βιβλία και δύο τραγωδίες… Λέω να προλάβω το τρένο… Λέω να αφήσω τις ελπίδες μου σε σένα… Λέω πάλι να γκαζώσω για κείνο το βοτάνι… Ο Μιχάλης Σκαράκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μηχανικός ήχου, παραγωγός, μουσικός, μάγκας και σοβαρός, χαμηλών τόνων και ουσιαστικός σε ό,τι κάνει. Δεκατρία χρόνια πριν, στο Θέατρο Βράχων, φρόντισε να ακουστεί ένας Πύργος σαν να ήταν φτιαγμένος από ελεφαντόδοντο.
 
skarakis2188

   Μια δουλειά που βαφτίστηκε «Ανοιχτοί Λογαριασμοί». Ένα σύνολο τραγουδιών που είναι Ροκ, είναι κάτι άλλο, είναι πολύ περισσότερο, είναι στο πηγάδι του μυαλού μας. Πιάνω ν’ ακούσω… Ευαισθησία, εξαιρετικό παίξιμο από εξαιρετικούς μουσικούς, τόνοι συναισθήματος και μουσική με ουσία. Οι γέροι πειρατές, το μουσικό χάδι, η κληρονομιά του Τζιμάκου, η φωνή του Μιχάλη που αγαπά να παλεύει με δαίμονες και σκουριά. Και κερδίζει.
 
skarakis2189

   Πήραμε μία γεύση από τα τραγούδια και θα επανέλθουμε. Σύντομα. Ο Μιχάλης συνεχίζει να δημιουργεί στο στούντιο 133 και εμείς θα ακούσουμε, θα γράψουμε, θα θαυμάσουμε και θα στηρίξουμε. Είμαστε μόλις στην αρχή. Υπάρχουν όνειρα. Για τη ζωή μας… Προς το παρόν, για ακούστε αυτό. Παρηγοριά – φτηνή αγάπη…

Κώστας Κούλης
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!