Άρθρα Μουσικής

loogoo

Los Mujeros feat. Mc Yinka

LOS MUJEROS-985x656   Ύστερα από ένα ξέφρενο καλοκαίρι σε θέατρα, πλατείες, αυλές και ακρογιαλιές, και λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, οι Los Mujeros ανανεωμένοι και με καινούριο υλικό σε μια σειρά από μοναδικές παραστάσεις στη σκηνή του GaiaLive υποδέχονται ξεχωριστούς φίλους-μουσικούς, διασκευάζοντας κομμάτια της δισκογραφίας και του ρεπερτορίου τους. Η αρχή (Vol. I) θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου παρέα με τον Mc Yinka και (Vol. II) το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μ' ένα όνομα έκπληξη!

 
   Έχοντας περάσει τις διακοπές τους σ' ένα αυτοκινήτο, πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, οι Los Mujeros επιστρέφουν στη βάση τους, στον χώρο που τους φιλοξενεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο δίσκoς έχει μπεί στο φούρνο και ψήνεται στους 180.
 
   athinaios 184O Δημήτρης Καλαϊτζόπουλος, τραγουδιστής του συγκροτήματος, είπε χαμηλόφωνα στο αυτί μου: “Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα, αβάπτιστο το παιδί μας δε θα μείνει”. “Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεί στη κυκλοφορία μέσα στο 2012”.
 
   Έχοντας κάνει μια συνεργασία με τον Νικήτα Κλίντ, η οποία θα βρίσκεται στον παρθενικό τους δίσκο και έχοντας εμφανιστεί με τις ΡόδεςUNITED, οι Los Mujeros συνεχίζουν δυναμικά να αναστατώνουν το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης.
 
   “Θέλουμε να προσελκύουμε κόσμο. Τα τραγούδια μας έχουν κάτι να πουν. Αυτά που δεν είχαν κάτι να πουν έφυγαν..”

   “Τα τραγούδια του δίσκου μπορεί να είναι γραμμένα 3-4 χρόνια πριν. Με τον καιρό η σκέψη σου ωριμάζει και ξέρεις τι θέλεις. Ο δίσκος θα έχει 9 τραγούδια. Διαλέξαμε αυτά γιατί στέκουν. Ελπίζουμε να αρέσει..”
 
   H σκηνή του Γαια θα γεμίσει μουσικές και ήχους γνωστούς. Ήχοι παλιοί, πιο παλιοί και πιο καινούριοι. Ήχοι γνώριμοι με καλλιτέχνες που υπάρχουν στα mp3 και i-pod πολλών.

Δάνης Κοσμίδης
losmujerosgaialiveposter

Άρθρα Μουσικής