= Καλή χρονιά με ένα τραγούδι
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Καλή χρονιά με ένα τραγούδι

 
   Είναι γιορτινές οι μέρες… Και δεν θ’ αλλάξει ποτέ αυτό. Τι κι αν κάθε χρόνο πάμε και το αλλοιώνουμε όσο (δεν) μπορούμε… Δεν θ’ αλλάξει ποτέ αυτό. Ξέρετε τι; Όλα τα περιοδικά κάνουν ανασκοπήσεις κάθε χρόνο. Τα καλύτερα άλμπουμ, οι καλύτερες παραστάσεις, οι καλύτερες ταινίες, τα γεγονότα της χρονιάς, τι ξεχώρισε και τι πέρασε στα «ψιλά»… Εμείς θα απέχουμε, με την άδειά σας πάντα. Εμείς λέμε να κάνουμε το πιο σύνηθες και το πιο ζεστό. Έτσι κι αλλιώς, «καλό και κακό» σπάνια συναντάμε σ’ αυτά τα πράγματα. Υπάρχει κάτι που μας αρέσει και κάτι άλλο που δεν μας ξετρέλανε. Εμείς πάντα σε αυτό θα πατάμε και πάντα αυτό θα υποστηρίζουμε. Για το 2020 λοιπόν θα σας πούμε μόνο ευχές και θα σας αφιερώσουμε μόνο τραγούδια. Δίσεκτο-ξεδίσεκτο, εμείς θα το καλωσορίσουμε με τον ίδιο τρόπο και θα του φερθούμε το ίδιο. Με πολλές ανταποκρίσεις και παρουσιάσεις, με πολύ τρέξιμο και ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό. Καλή Χρονιά!

Κώστας Κούλης

Ακολουθούν – χωρίς καμία μα καμία αξιολογική σειρά – οι ευχές και τα τραγούδια των συντακτών μας.
 
kalihronia2020
 
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… Είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
 
Είθε ο νέος χρόνος να σας βρει να αντικρίζετε τέτοια μάτια! Να είστε σίγουροι ότι οι υπόλοιπες ευχές θα περιττεύουν.
Νάσος Κονίτσας
 
 
Η ομορφιά βρίσκεται στο "μέσα"... Δεν είναι όλα εύκολα και του «φαίνεσθαι»... Εύχομαι η νέα χρονιά να αποκαλύψει την ομορφιά που κρύβεται στη ζωή, στα απλά καθημερινά μικρά πραγματάκια που περνούν απαρατήρητα και να γεμίσει όλες τις ψυχές με αγάπη!
Λένα Βασιλείου
 
 
Χρόνια πολλά με αγάπη, υγεία, πολλή μουσική, αγαπημένους φίλους και πάνω από όλα με ανθρωπιά!
Νάντια Βλαχοπούλου
 
 
Ατελείωτα χαμόγελα! Υγεία και πολλά ταξίδια!
Πάρης Μακρίδης
 
 
Υγεία, αγάπη και ηρεμία για μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη με όμορφες στιγμές, ανθρώπους, μουσική και θέατρο!
Χάρις Μολυβιάτη
 
 
Με αυτό το τραγούδι εύχομαι καλή Χρονιά! Τα λόγια τροφή για σκέψη προς όλους μας. Κάθε χρόνο μας δίνεται μια ευκαιρία να φτιάξουμε ό,τι έχει χαλάσει, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να αφήσουμε την καλοσύνη να φωλιάσει και να μας ελευθερώσει!
Κατερίνα Σωπύλη-Κονίτσα


Υγεία, χαρά και δημιουργικότητα! Η νέα χρονιά να φέρει ό,τι επιθυμούμε… Και πολύ θέατρο!
Στέλλα Κοκκινέλη
 
 
Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Ευτυχώς, πριν φύγει, μου άφησε μια ατάκα που τη χρησιμοποιώ κατά κόρον. «Ώρα καλή»! Δεν θα ήταν δυνατό να την αφήσω απέξω τέτοιες μέρες. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε όλους όσους αγαπάτε! Ώρα καλή!
Κώστας Κούλης
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!