= Καλή χρονιά με ένα τραγούδι
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Καλή χρονιά με ένα τραγούδι

 
   Είναι κλισέ, είναι ίσως και παραπάνω από κλισέ. Όλα τα περιοδικά αυτή την περίοδο το ίδιο κάνουν. Ευχές, ευχές, ευχές… Οι αναγνώστες διαβάζουν και κάπου χαμογελάνε με αμηχανία. Μήπως όμως είναι κατάντια να θεωρούμε τις ευχές σαν κάτι το κλισέ; Κάποιος, που δεν σε γνωρίζει, σου εύχεται να έχεις μια καλή χρονιά. Ας το δούμε κάπως αλλιώς… Περπατάς στο δρόμο. Είσαι μόνος σου. Στρίβεις σε μια γωνιά και διασταυρώνεσαι με έναν άγνωστο. Κοιτάζεστε για κλάσματα δευτερολέπτου. Πας να συνεχίσεις το βηματισμό σου και ο Χ σου απευθύνεται. Θα το θεωρήσεις κατάντια;
 
   Χθες το μεσημέρι με σταμάτησε μία γιαγιά, έξω από το σπίτι, καθώς ετοιμαζόμουν να βγάλω τη σκυλίτσα μου βόλτα. «Γεια σου, αγόρι μου! Εδώ μένεις»; «Μάλιστα» απαντώ και χαμογελάω. «Χρόνια Πολλά σου εύχομαι! Καλές γιορτές»! Και η γιαγιούλα συνέχισε το δρόμο της. Να σας πω κάτι; Χίλιες φορές να πέφτουμε σε τέτοιες «κλισέ» καταστάσεις και ομοειδή συναπαντήματα. Και δυο χιλιάδες μην σας πω…
 
   Οι συντάκτες του Noizy ευχόμαστε μέσα από ένα τραγούδι ο καθένας. Βάζουμε ένα βιντεάκι, γράφουμε δυο λογάκια και δίνουμε κάτι από την αγάπη μας για όλους και όλες εσάς. Εσάς που διαβάζετε τα χαζά μας, τις λόξες μας, τις προτιμήσεις μας, τις εμμονές μας. Εσάς που στηρίζετε όλα όσα στοχεύουμε. Εσάς που αγαπάτε χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Θα είμαστε πάντα εδώ, να στηρίζουμε και μεις και να θαυμάζουμε τους ανθρώπους του πνεύματος, του πολιτισμού, της τέχνης.
 
   Καλή Χρονιά να έχουμε! Υγεία, αγάπη, αγάπη και υγεία! Ακολουθούν, χωρίς καμία αλφαβητική ή άλλη σειρά οι ευχές των ανθρώπων του περιοδικού. Και του χρόνου!
 
Κώστας Κούλης
 
tragoudi1902
 
Ειρήνη και υγεία με πολλή δόση από μουσική σε όλους μας! xoxo
Δημήτρης Μπάρμπας
 
 
Η ζωή τρέχει και μαζί της και εμείς. Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε ένα διάλειμμα και ας χαρούμε όλες τις μικρές στιγμές. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για όλους γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και χαμόγελα. Χρόνια πολλά!
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
 
Χρόνια πολλά και δημιουργικά για να είμαστε καλά!
Στέλλα Κοκκινέλη
 
 
Τι καλύτερος που θα ήταν ο κόσμος μας αν δίναμε πραγματικά Αγάπη στους άλλους, παρά να κριτικάρουμε και να σχολιάζουμε... Αγάπη, Υγεία και Ευδαιμονία για όλους!
Εβελίνα Γερακίτη
 
 
Εύχομαι Υγεία και Αξιοπρέπεια για όλους!
ΕΜΑΝΟΝ
 
 
Ας αφήνουμε το παιδί μέσα μας να βγαίνει πιο συχνά στην επιφάνεια... Χρόνια πολλά, με αγάπη πάντα... ολούθε!
Λένα Βασιλείου
 
 
Υγεία, τύχη και δημιουργικότητα, με πολύ μουσική, θέατρο και ισορροπία!
Χάρις Μολυβιάτη
 
 
Υγεία και χαμόγελα! Όμορφες στιγμές μόνο!
Πάρης Μακρίδης
 
 
Να είμαστε καλά και αγαπημένοι! 
Κώστας Κούλης
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!