Άρθρα Μουσικής

H.E.A.T forever

 
   Σας έχω μια μικρή ιστορία. Δέκα χρόνια πριν και λόγω του τραγουδιού "Living On The Run", έμαθα και ασχολήθηκα με τους H.E.A.T. Ναι, ο Erik ήταν έμβλημα, τρομερός showman, μπροστάρης κτλ. Βιώσαμε τη τρέλα του όταν πριν τρία χρόνια τους είδαμε στο Gagarin. Μεγάλη μπάντα, υπέροχο setlist, breathtaking performance. Είχαμε δώσει όλοι ραντεβού για την επόμενη χρονιά και φυσικά ήρθε ο φτου-δεν λέω το όνομά του (σ.υ.υ.: το πεις δεν το πεις, αυτό που ήθελε το έκανε) και άλλαξε τα πάντα. Κολλημένοι στα σπίτια μας, φοβούμενοι όλα όσα διαδραματιζόντουσαν.
 
heat2258

   Έχω ένα τραγούδι νταλκά, πάρα πολλά χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι το έχω ακούσει σε πάρα πολλές μεταφορές δη covers. Tο “Don't Stop Believing”, διότι περί αυτού πρόκειται, το έχω απολαύσει σε αρκετές παραλλαγές. Η αγαπημένη μου όμως κυκλοφόρησε το 2017 από ένα αγόρι που λεγόταν Kenny Leckremo (τόμπολα). Σχεδόν κάθε πρωί από τότε, είναι το πρώτο τραγούδι που ακούω, ξεκινά τη μέρα μου με αισιοδοξία και χαμόγελο. Από αυτό το αγόρι είχα ακούσει και άλλα πράγματα, αλλά το συγκεκριμένο με είχε κολλήσει. Με μια κιθάρα, σε έναν καναπέ, παρεΐστικα, ο Kenny έδωσε την πιο δυνατή ερμηνεία μετά τους λατρεμένους Journey. Δεν πέρασα το αγόρι από κόσκινο, να μάθω τα πάντα, που ήταν, αν έπαιξε ποτέ σε μπάντα κτλ. Έτσι φανταστείτε την έκπληξή μου, όταν το 2020, μετά την παραίτηση του Erik που στοίχισε σε όλους τους φαν, μάθαμε ότι τη θέση του θα έπαιρνε ο πρώτος τραγουδιστής της μπάντας από το 2007, ο Kenny. Φυσικά αυτομουτζώθηκα άπειρες φορές, που δεν είχα δει το βιογραφικό του αγοριού, αλλά ξέρετε κάτι… Μου άρεσε αυτή η έκπληξη. Με έκανε να ανυπομονώ να δω το «πρώτο» σχήμα σε πλήρη ζωντανή παρουσία.
 

   Οι H.E.A.T έχουν ήδη ξεκινήσει την περιοδεία τους και σε εμάς θα κάνουν στάση στις 7 Μαΐου στο Gagarin, έχοντας στις βαλίτσες τους όλες εκείνες τις επιτυχίες που μας ξετρέλαναν την προηγούμενη φορά και αρκετά νέα τραγούδια, καθώς το άλμπουμ “Force Majeure” θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και έχουμε πάρει μια γεύση από αυτό μέσα από κάποια τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, με αγαπημένο το “Back To The Rhythm”. Οι Lazy Man’s Load θα ανοίξουν τη συναυλία με βαρύ metal και ελπίζω με το δικό μου αγαπημένο τραγούδι “In For The Kill” και θα δώσουν τη σκυτάλη στους H.E.A.T, οι οποίοι θα μας πυρπολήσουν στη συνέχεια με AOR και Hard Rock μελωδίες. Είμαστε έτοιμοι για την πιο συναρπαστική βραδιά της χρονιάς. Εσείς;

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
lml2244
Οι H.E.A.T θα εμφανιστούν ζωντανά στο Gagarin (Λιοσίων 205) το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Lazy Man’s Load. Σημειώνεται ότι μετά τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης και σύμφωνα με τα μέτρα που θα ισχύουν από 1ης Μαΐου, για την είσοδο στο Gagarin δεν θα απαιτείται έλεγχος πιστοποιητικών και η χρήση μάσκας κατά την παραμονή στον χώρο της συναυλίας θα είναι προαιρετική.

Προπώληση με hard copy συλλεκτικά εισιτήρια και χωρίς επιπλέον χρεώσεις:
Ηλεκτρονικά:

www.123tickets.gr

www.GSFFathens.com

Φυσικά σημεία πώλησης:

Syd Records, Reload Stores

https://www.facebook.com/events/2133165153646562
 
heat2259
 
Joomla Social by OrdaSoft!