= Come on! Πάμε Eclipse!
Άρθρα Μουσικής

loogoo

Come on! Πάμε Eclipse!

 
   Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από το “Are You Ready To Rock”… Και κάπου εκεί επισκέφτηκα το αρχείο μου. Γράφοντας για το Rockpages.gr τότε, είχα λάβει το εν λόγω για παρουσίαση και ξεκινούσα να γράφω, έχοντας στον πρόλογο τη φράση «Οι Σουηδοί μπορούν να παίξουν τα πάντα»! Και αυτοί εδώ προσυπογράφουν για την πλάκα τους. Οι Eclipse είναι μία στιβαρή, σοβαρή, καλοκουρμπαρισμένη μπάντα, η οποία παίζει Hard Rock υψηλών προδιαγραφών. Και ο γιαραμπής τα ‘φερε έτσι ώστε να τους θαυμάσουμε στη χώρα μας. Επιτέλους! Η γκαζομηχανή περνά από την Αθήνα μας και εμείς θα είμαστε εκεί, να ακούσουμε καλό Hard, καλό Hard’n’Heavy, πρώτης τάξεως πόζα και “Viva La Victoria”!
 
eclipse2099

   Επειδή είμαι οκτακόσια τοις εκατό πεπεισμένος ότι με τούτο εδώ θα ανοίξουν, να πω ότι είχα κατά νου να κάτσω να γράψω κάτι σχετικό με το ιδεώδες setlist, το οποία θα ήταν ένα κατά τα άλλα «καλογραμμένο» και εντελώς άκυρο άρθρο. Η ουσία στη μουσική είναι η ίδια η μουσική, η καλύτερη μορφή ψυχαγωγίας και όχι οι αποτυχημένες ακροστιχίδες ενός κάποιου με «έφεση» στο γράψιμο. Οι Eclipse θα παίξουν ό,τι γουστάρουν και ό,τι έχουν ετοιμάσει και δεν με απασχολεί καθόλου. Είτε ακούσω το τάδε κομμάτι είτε το δείνα τραγούδι, η ψυχαγωγία θα είναι εκείνη ακριβώς που θα έχω αποζητήσει.

   Πώς είπατε; Αν θα αναφερθώ στην ιστορία με τον Tolkki; Όχι! Αυτά τα αφήνω για τις «μεγάλες εκπομπές» και τους «τεράστιους δημοσιογράφους» τύπου Eddie Trunk. Εγώ θα προτιμήσω να ασχοληθώ με τη μουσική. Τα τραγούδια, τις ζωντανές εμφανίσεις… ξέρετε, ό,τι μας αφορά και όχι ό,τι θα απασχολούσε τα «μπακάλικα».
 

   Οι τύποι είναι παιχταράδες, έχουν φιλοξενήσει άλλους παιχταράδες στους δίσκους τους και φωτογραφίζω ΚΑΙ τον Kee Marcelo, έχουν τα τραγούδια και φυσικά τα εχέγγυα για να καλύψουν ένα βράδυ με μεγάλη επιτυχία και να κάνουν το κοινό να χορεύει και να τραγουδά. Αυτό που με απασχολεί είναι ΜΟΝΟ το να περάσω καλά. Και αυτό ΞΕΡΩ ότι το συγκρότημα το κάνει καλά και το κάνει πολλά χρόνια.

   Ναι, σας ακούω… Το “Never Look Back” θα το παίξουν; Τώρα… τι να σας πω… Λέτε να είναι ο Πάπας καθολικός; Αυτό που θα τονίσω και πάλι είναι το απλούστερο και ίσως το αυτονόητο. Φέρτε εσείς τον καλό εαυτό σας στο LiVE, ξεχάστε άνετα τον κακό στο σπίτι και προετοιμαστείτε να μην ξανακοιτάξετε ποτέ πίσω. Είναι κάτι που αβίαστα θα το πρότειναν και οι Σβενσκ. Και ξέρετε, ε; Αυτοί θα έχουν και το πρόσταγμα εκείνο το βράδυ. Ολοκληρωτικά όμως…

Κώστας Κούλης
 
 
Οι Eclipse έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 30 Ιανουαρίου 2020, στο Κύτταρο Live Club ( Ηπείρου 48 & Αχαρνών) για μία και μοναδική εμφάνιση!
 
Eclipse Live in Athens!
ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών)
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, 2020

Η προπώληση ξεκίνησε στο 123tickets.gr!
H ημερομηνία διάθεσης εισιτηρίων στα φυσικά σημεία θα ανακοινωθεί άμεσα.
Όλα τα σημεία προπώλησης θα διαθέτουν χάρτινα συλλεκτικά εισιτήρια
Τιμές Εισιτηρίων: 25€ (Early Bird), 28€, 30€ (box office)
 
Περισσότερες πληροφορίες:
Fairplay: 210. 6231077-8 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Joomla Social by OrdaSoft!