Συναυλίες

loogoo

Yes It Does!! Sure It Does!!

sureitdoes1   "Άλλο ένα απλό πάρτι". Αυτό σκέφτηκα μόλις άκουσα για το Yes It Does!! Sure It Does!!. Δεν είναι καλό όμως να προτρέχεις και μόνο από περιέργεια βρέθηκα στον πολύ όμορφο χώρο της Στοάς το Σάββατο 7 Απριλίου. Παρκάροντας το αμάξι ακριβώς μπροστά στο μαγαζί, πάνω στην Πατησίων, παρατήρησα κόσμο ντυμένο στα καλά του να κατευθύνεται προς τον πολυχώρο. Αυτό ήταν το πρώτο καλό σημάδι, αλλά έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω, με το που μπήκα όμως μέσα επιβεβαιώθηκα. Ένας χαμός επικρατούσε στο αίθριο της Στοάς και συνεχώς κόσμος πηγαινοερχόταν ενώ η ηλεκτρονική μουσική είχε κατακλύσει τα ηχεία. Κάθισα λίγο και παρατήρησα την όλη κατάσταση. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά πολύ φιλική και οικεία ενώ η "περίεργη" μουσική, ακόμη και για μένα, δημιουργούσε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.
sureitdoesmiddle
sureitdoes2   Ο κόσμος απολάμβανε το ποτό του και χόρευε θυμίζοντας μου τελείως καλοκαιρινή φάση. Έπρεπε όμως να ελέγξω και τον κλειστό χώρο του club όπου βρισκόταν η δεύτερη σκηνή του πάρτι. Μπαίνοντας στο Sports Cafe της Στοάς οδηγήθηκα, μέσα από μία μεγάλη μαύρη πόρτα, στο εσωτερικό του Club 99, όπως ονομαζόταν. Οι βαριές progressive house μουσικές μου γλύκαναν τα αυτιά και αμέσως μου ήρθε διάθεση για χορό μέσα σε ένα γεμάτο private club. Πραγματικά τότε ήταν που δεν μπορούσα να αποφασίσω σε πια σκηνή να κάτσω. Ήταν απλά τέλεια. Αυτό που έκανα λοιπόν είναι να περιφέρομαι συνέχεια και στις 2 σκηνές για να παίρνω γεύση και από τα 2 stages.
 
   Το αίθριο όμως με κέρδισε μόλις άκουσα λίγες δόσεις από drum n bass να μπαίνουν στα set των Djs. Πλέον ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά και τους δύο χώρους και στο club δεν μπορούσες ούτε να πλησιάσεις. Τα ποτά έδιναν και έπαιρναν και οι καταστηματάρχες είχαν αρχίσει να ανησυχούν για το άμα φτάσουν για το υπόλοιπο της βραδιάς. Πού να το φανταζόταν κανείς. Είχε πάει κιόλας 3 και ούτε το πήρα είδηση, ο κόσμος όμως δεν κουνούσε ρούπι. Μπορεί να έφυγα σχετικά νωρίς για την διάρκεια του πάρτι, μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι θα τράβηξε μέχρι πρωίας.
 
   12 φορές το χρόνο για 4 ολόκληρα χρόνια και δεν είχα ανακαλύψει αυτό το πάρτι. Ντρέπομαι μόνο που το λέω πραγματικά! Ένα μεγάλο Project που συνεχίζει χωρίς σταματημό με ανεκτίμητη μουσική αξία. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι δεν θα το ξαναχάσω. Yes It Does!! Sure It Does!! λοιπόν σε περιμένουμε και τον επόμενο μήνα.

Γιώργος Γκουγκούδης
sureitdoesbottom

Συναυλίες

Facebook Comments