= Χρήστος Θηβαίος κ Mr Highway Βand 03-11-2012 Live @ Mύλος Club, Θεσσαλονίκη
Συναυλίες

loogoo

Χρήστος Θηβαίος κ Mr Highway Βand 03-11-2012 Live @ Mύλος Club, Θεσσαλονίκη

   phoca thumb l thhvaiasdeos mulos 05Έφτασα στο club του Μύλου λίγο πριν τις 21.30 και ο χώρος ήταν ήδη γεμάτος για τη μία και μοναδική εμφάνιση του Χρήστου Θηβαίου με τους Mr Highway Βand στη Θεσσαλονίκη. Η προσέλευση του κόσμου συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό μέχρι και τις 22.30, οπότε ο Θηβαίος και η μπάντα του βγήκαν στη σκηνή.

   Δυναμική έναρξη από μία ολόφρεσκη μπάντα με rock ήχους, country πινελιές και ένα άρωμα από blues. Μας παρουσίασαν τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο τους με τίτλο “Is that myself”, όμορφα μπλεγμένα με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου. Νομίζω πως ότι θέλαμε να ακούσουμε, το ακούσαμε! “Μέρες αδέσποτες”, “Μικρή πατρίδα”, “Βροχή μου”, “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”, “Ο λύχνος του Αλλαδίνου”, “Ο παλιός στρατιώτης”, “Μείνε”, “Δεν είμαι άλλος”, “Κόκκινο θολό φεγγάρι” είναι κάποιες από τις επιλογές του προγράμματος. Ο κόσμος βοήθησε ώστε η ατμόσφαιρα να είναι συνέχεια κεφάτη και ζεστή καθώς συμμετείχε ενεργά μέχρι τέλους. Με θέρμη και ενθουσιασμό αγκαλιάσαμε και τη “Μιχαέλα, ετών 21” όπως μας την παρουσίασε ο Χρήστος Θηβαίος. Ένα κορίτσι που τα τραγούδια της άγγιξαν τον τραγουδοποιό με αποτέλεσμα να ηχογραφήσει ένα από αυτά και να μας το παρουσιάσει.

   Το ρολόι δείχνει λίγο πριν τη μία το ξημέρωμα και τη σκυτάλη παίρνουν πάλι οι Mr Highway band διασκευάζοντας Rolling Stones, Tom Waits, Johnny Cash, Elvis Presley και Jimmy Hendrix μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα μικρό πάρτυ και κάνοντας όλους εμάς να μη θέλουμε να τελειώσει. Χωρίς να το καταλάβουμε, η ώρα έχει πάει 2 και ο Θηβαίος αγκαλιά με την μπάντα του μας αποχαιρετούν.

Γεωργία Σάλιαρη
Joomla Social by OrdaSoft!