= Winger, Steve and Soti Acoustic Jam LiVE @ MODU
Συναυλίες

loogoo

Winger, Steve and Soti Acoustic Jam LiVE @ MODU

 
 
   H Παρασκευή ήταν μοναδική! Υπάρχει λοιπόν έστω και ένας που να πίστευε ότι το Σάββατο θα υστερούσε; Ο μεγάλος Αμερικανός μουσικός αποφάσισε να παίξει από καρδιάς και όσοι είχαμε πάει στη συνέντευξη την προηγούμενη Πέμπτη, ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα κάνει μεγάλη ζημιά...
 
winger2007
   Πριν ο Kip ξανανέβει στη σκηνή για να μας ξαναπάρει τα μυαλά, το σχήμα των Steve & Soti ανέλαβε να μας πάει μια εξίσου μελωδική βόλτα, εκεί στις γειτονιές των Bon Jovi, Gunners, Ozzy και λοιπών γεννητόρων εξαιρετικών τραγουδιών. Το ακουστικό όχημα έβαλε μπρος και ο χώρος του MODU γέμισε με γνωστά και αγαπημένα κομμάτια, σαν τα «Wild World”, “Wanted Dead Or Alive”, “Dream On”... Ο κόσμος από κάτω διασκέδαζε, οι υποψιασμένοι περίμεναν την άφιξη του υπέρ-μουσικού, όσοι πάλι ζούσαν το δικό τους «Ντεζά-Βου», ανέμεναν μια εξίσου θεαματική βραδιά.
 
winger2005
   Ο Winger ξεκινά. Δίπλα του ο Στέλιος Παύλου, ένας καταπληκτικός τυμπανιστής/κρουστός, ο οποίος συνοδεύει τις ακουστικές προσαρμογές του υπέρτατου Kip. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί και απόψε με τον καλύτερο δυνατό καιρό. Τα τραγούδια μαγεύουν, ο κόσμος ανταποκρίνεται με θέρμη και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) σκέφτονται κάποια 29η Νοεμβρίου, κάπου είκοσι και έξι χρόνια πίσω, όταν οι Winger ξετρέλαναν τον κόσμο, ανοίγοντας τότε για τους μέγιστους Scorpions. Ο άνθρωπος με το μπάσο είχε κάνει εκπληκτική εντύπωση, με την απόδοση στη φωνή, τα εκρηκτικά ποζεριλίκια και τα τραγούδια - φυσικά. Όλη η μπάντα μας είχε κουφάνει, μιλάμε άλλωστε για θεόρατους μουσικούς.
 
winger2002
   Ακούγονται ένα σωρό χιτ, ξανανεβαίνει κοπέλα για το «Miles Away”, ανεβαίνει και ο Cenk Eroglu, o Τούρκος συνθέτης, παραγωγός και συνεργάτης του Kip. Το κοινό έχει ζητήσει παραγγελιές, έχει ταυτιστεί με νοήματα στίχων, έχει συγκινηθεί από την περισσή ευγένεια του Γιάνκη, ο οποίος έχει έναν καλό λόγο να πει για όλους «έτρεξαν» τα δύο Live του στην Αθήνα μας. Το είχα διαπιστώσει από την Πέμπτη, όταν - κατά τη διάρκεια της συνέντευξης - μου έδειξε πόσο προσγειωμένος είναι, πόσο πολύ πατάει στη γη και με τα δυο πόδια, πόσο «γεμίζει» με τη μουσική. Όταν με το καλό διαβάσετε αυτά που είπε, κυρίως για το «τι είναι μουσική» για κείνον, θα με καταλάβετε. Η ψυχούλα του άνοιξε και μας αγκάλιασε όλους... Όλα τα υπόλοιπα είναι μιζέριες!
 
winger2003
   Συγκρατώ το γλυκύτατο χαμόγελο ενός ανθρώπου για τον οποίο οι γυναίκες έπεφταν στα πατώματα (και πέφτουν μπορώ να πω με σιγουριά), συγκρατώ τη θερμή χειραψία ενός λαμπρού καλλιτέχνη, συγκρατώ με δυσκολία τον εαυτό μου από το να φωνάξει για μία ηλεκτρική φάση των Winger εδώ, ξανά. Όταν έχεις τέτοιους μουσικούς στη σκηνή, όταν ακούς τέτοια μουσική, τότε μένεις για πάντα νέος. Για πάντα!

Κώστας Κούλης
Fotoz: EMANON
 
 
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που έκαναν επικοινωνία στο event, ήταν όλα τους υπέροχα! Μας κατά-υποχρέωσαν, ήταν υποδειγματικά σε κάθε περίπτωση και στόλισαν κάθε επαφή μας με καλή διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε σας! Ευχαριστούμε!
 
winger2006
 
 
winger2008
 
winger2009
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες