= Under The Quarry Metal Fest II
Συναυλίες

loogoo

Under The Quarry Metal Fest II

 
utq170101
 
Under The Quarry Metal Fest II @ Άλσος Βεΐκου

   Το Φεστιβάλ που σίγουρα θα γίνει θεσμός έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (26-8-2017) στο πανέμορφο Άλσος Βεΐκου. Στο όμορφο θεατράκι είχαν στηθεί πάγκοι με comics καθώς και merch από τις επτά μπάντες που κόσμησαν το event. Μια εξαίσια διοργάνωση! Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου, διοργανωτή του φεστιβάλ και την εκπληκτική ομάδα του, για την τιμή που μας έκαναν να είμαστε χορηγοί σε αυτό το Φεστιβάλ.

Πάμε τώρα στις μπάντες…
- Maplerun
- Diviner
- Mother Of Millions
- ILLUSORY
- Pulse R
- GIVEN FREE REIN
- SIRIUS

   Επτά διαμάντια... επαγγελματισμός, μεράκι, κέφι, παραδεισένιο τοπίο και Metal. Πώς θα ήταν δυνατόν να μην το αγκαλιάσει ο κόσμος; Από το απόγευμα φάνηκε το βεληνεκές του φεστιβάλ. Είδα παλιοσειρές, νέο αίμα και κάτι αξιολάτρευτους μπόμπιρες που κάνανε μαθήματα headbanging. Η νέα γενιά προετοιμάζεται σωστά. Αυτό έχω να πω και να δώσω τα εύσημα στους γονείς τους.

   Πρώτοι ανέβηκαν οι Sirius, με γερές προδιαγραφές, στιβαρά ακούσματα και από τα λίγα που ακούσαμε με ένα λαμπρό μέλλον να τους περιμένει. Σε λιγότερο από μήνα βγαίνει το άλμπουμ τους, το περιμένουμε εναγωνίως.
 
utqs
   Επόμενοι οι Given Free Rein, με post punk mood, ευδιάθετοι, μας παρέθεσαν τις δικές τους μουσικές «ανησυχίες». Φυσικά και μας εντυπωσίασαν και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!
 
utq170103
   Όσο για τη ροή του κόσμου ήταν συνεχής, ο ήλιος σιγά σιγά έπαιρνε τη θέση του προς τη Δύση και η μουσική αγκάλιαζε όλο το άλσος.

   Η βραδιά συνεχίστηκε με τους ρυθμούς των hard rockάδων Pulse R. Το είδος που καταπιάνονται τα παιδιά είναι πολύ αγαπημένο από όλους μας. Ταρακούνησαν έντονα το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.
 
utq170105utq170106
 
   Επόμενοι οι metallers Illusory, που έδωσαν μια ακόμα εκπληκτική παρουσίαση των τραγουδιών τους. Ο κόσμος κοπανήθηκε, το απόλαυσε, το γούσταρε και το έδειξε και έμπρακτα! Νέοι φαν και παλιοί έδωσαν και πήραν. Η αγάπη δίνει φτερά και οι Illusory απλά απογειώθηκαν!
 
utq170110a
   Τη σκυτάλη πήραν οι Mother Of Millions, άλλη μια μπαντάρα που μας κάνει περήφανους! Prog metal που «σκοτώνει», με φρέσκο άλμπουμ, πολύ καλή, με βάθος και τόλμη. Εύγε παιδιά!
 
utq170111
 
   Σκοτάδια παντού μέχρι οι Βίκινγκς της Ελληνικής μουσικής σκηνής Diviner να πάρουν θέση στο Drakkar (έτσι λέγονταν τα πολεμικά πλοία των Βίκινγκς). Επιδρομή έκαναν! Brutal attack και μας πήραν για άλλη μια φορά τα μυαλά! Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ, ανυπομονούμε!
 
utq170112
 
   Τελευταίο «στολίδι» του φεστιβάλ οι Maplerun… Έδωσαν τη δική τους Rock κατάθεση στο κοινό. Μπορεί μετά τις δώδεκα να βγαίνουν τα «φαντάσματα» και οι αστυνομικοί παγανιά και να μιλούν για το περασμένο της ώρας, αλλά οι metal rock καρδιές χτυπούν στους δικούς τους ρυθμούς και δεν μασάνε με κάτι τέτοια. Άλλωστε και του χρόνου και για πολλά επόμενα χρόνια κάθε τέλος καλοκαιριού εκεί θα είμαστε και θα κοπανιόμαστε όσο πάει και περισσότερο. Deal with it!
 
utq170113
   Όταν τα φώτα άναψαν και σηματοδότησαν το τέλος αυτής της ονειρικής βραδιάς και η γλυκιά κούραση των ωρών βγήκε, οι κουβέντες που άκουγες περνώντας ανάμεσα σε πηγαδάκια ήταν «Σε ένα χρόνο πάλι εδώ»! Το Under The Quarry Metal Fest ρέει πλέον στο αίμα μας.

   Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φωτό-κομάντο μας Εβελίνα Γερακίτη και ΕΜΑΝΟΝ που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραβάνε φωτογραφίες.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
utq170107
 
Joomla Social by OrdaSoft!