= Treat, Kingdragon LiVE @ The Crow Club
Συναυλίες

loogoo

Treat, Kingdragon LiVE @ The Crow Club

 
Treat - Kingdragon LiVE @The Crow Club, 20-10-2018
 
   “Βράδυ Σαββάτου κι εσύ είσαι κάπου”, όπως λέει και το άσμα… Κι ήταν βραδιά συναυλίας! Όπως έχω ξαναπεί- ξαναγράψει, φέτος είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική χρονιά, με μπάντες που καλύπτουν όλα τα γούστα!
 
kingd488
   Φτάνοντας με λίγη αργοπορία στο Crow, σα γνήσια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, στη σκηνή ήταν ήδη τα δικά μας παιδιά, οι Kingdragon. Τη μπάντα αυτή την είχα ξαναδεί όταν ήταν support στους ανεπανάληπτους Thunder. Πολλά χρόνια στο χώρο, με μεγάλη εμπειρία όλα τα παιδιά και μπροστάρη το Γιώργο Ασπιώτη στα φωνητικά, ήξερα ότι θα περάσω καλά. Με καινούριο drummer στο σχήμα, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι αυτό φάνηκε και στην αντίδραση του κόσμου που λικνίζονταν στις μελωδίες τους. “Bridges Of war”, “Burn It Down”, “Dreams Are Broken” ήταν κάποια από τα τραγούδια που έπαιξαν στην περίπου μια ώρα που ήταν στο stage. Keep up the good work κι άντε να βγει και νέο άλμπουμ!
 
kingd588

   Η αγάπη μου για τη σκανδιναβική μουσική σκηνή και δη τη σουηδική είναι γνωστή! Heja Sverige met dina super musik! Ένα από αυτά τα συγκροτήματα, με πιο light μουσική για χαλαρές καταστάσεις, είναι οι Treat. Μια μπάντα που βρίσκεται στον χώρο από το 1981! Με συναυλίες τόσο στη Σουηδία, ανοίγοντας για μεγάλα ονόματα όπως οι Queen, οι W.A.S.P., αλλά και με συναυλίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, είχαν μια πάρα πολλή καλή πορεία. Δυστυχώς, το '93 διαλύθηκαν. Το 2006 όμως επανέρχονται με το άλμπουμ “Weapons Of Choice”, που, ακόμα και για εκείνους, πήγε απροσδόκητα καλά στις πωλήσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επαναδημιουργία του συγκροτήματος. Έκτοτε έχουν βγάλει τρεις δίσκους. “Coup De Grace” (2010), “Ghost Of Graceland” (2016) και τον τελευταίο, που ήταν κι η αφορμή για να επισκεφθούν τη χώρα μας, “Tunguska” (2018).
 
treat144
   Τι κι αν έχουν περάσει τα χρόνια, τι κι αν οι ρυτίδες έχουν σκάψει το πρόσωπο, ο Robert Ernlund τα έδωσε όλα! Τραγούδια όπως “World Of Promises”, “Get You On The Run”, “Party All Over”, “We Own The Night”, ήταν αρκετά για να κάνει τον κόσμο που ήρθε να τους ακούσει να χοροπηδάει και να τραγουδάει μαζί τους! Σε συνδυασμό με τον πολύ καλό ήχο και τον υπέροχο φωτισμό, μια που το Crow έχει κάνει πρόσφατα ανακαίνιση κι αυτό συνδράμει στην ανοδική πορεία του μαγαζιού αυτού και στη δυνατότητα να μπορεί να στηρίζει τέτοια live, η βραδιά ήταν εκπληκτική! Πάντα τέτοια!
 
treat145
   Κι έφτασε η ώρα της γκρίνιας! Δόξα τον Θεό/Αλλάχ/Βούδα, ό,τι πιστεύει ο καθένας, η Ελλάδα είναι γεμάτη από μουσικόφιλους. Από ακόλουθους της Metal, Hard Rock, AOR, Black, Death κτλ κτλ. μουσικής. Παραπονιόμαστε ότι δεν έρχονται συγκροτήματα-ονόματα για συναυλίες. Παραπονιόμαστε ότι να, τώρα που έβγαλαν οι τάδε δίσκο, οι διοργανωτές συναυλιών πρέπει να τους φέρουν στην Ελλαδίτσα για να τους δούμε! Να φέρουν αυτούς, εκείνους, τους άλλους. Και κάποιοι έρχονται. Κακός χαμός, έρχονται “Αυτοί” για συναυλία! Όλεεε! Θα πάμε να τους ακούσουμε! Θα πάμε να τους δούμε! Θα πάμε να τα σπάσουμε όλα ναούμ! Και βγαίνουν τα εισιτήρια… Αααα, πολύ ακριβά και δεν προλάβαμε τα πιο φθηνά και το ένα και το άλλο. Αααα, δεν είναι καλός ο χώρος που θα εμφανιστούν. Αααα, αυτό ξινίζει και το άλλο βρωμάει! Και πας να δεις το Όνομα που έχει έρθει σε άδειο σχεδόν χώρο! Με τους διοργανωτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν έστω τα σπασμένα! Παίδες, ας χαλαρώσουμε λίγο και να σταματήσουμε λίγο το μυξόκλαμα, γιατί κάποια πράγματα όταν δεν τα γνωρίζουμε μια χαρά τα σχολιάζουμε. Κι εμένα προσωπικά με στενοχωρεί να έρχονται μπάντες και να πηγαίνω να τις βλέπω σε άδειους χώρους.

Αυτά! Μέχρι την επόμενη συναυλία,
See ya round, mates!
 
Εβελίνα Γερακίτη
 
treat189
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες