= The Skelters
Συναυλίες

loogoo

The Skelters

reportskelterstop

5-4-2012 Live @ Μύλος Club, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   reportskelters3The Skelters : μια από τις πιο γνωστές μπάντες της Θεσσαλονίκης η οποία αποτελείται από τον Άγγελο Χαραβιτσίδη (φωνητικά, κιθάρα, πιάνο), τον Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, φωνητικά), τον Σταύρο Αμανατίδη (κιθάρα, φωνητικά) και τον Θοδωρή Νικολάου (μπάσο). Γνωστοί για τις tribute βραδιές τους και τα αφιερώματα τους (Elvis Presley, Beatles, Queen και Freddie Mercury, John Lennon κ.α.). Αυτή την φορά εμφανίστηκαν σαν Beatles tribute band.

   Ο χώρος του Μύλου δυστυχώς δεν γέμισε παρά 5 - 6 παρέες και έναν γερόλυκο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Skelters να βγουν στην σκηνή και να παίξουν λες και βρίσκονται μπροστά σε μεγάλο κοινό.

   Ξεκίνησαν με το "From me to you" και μας έβαλαν κατευθείαν στο κλίμα. Δεμένοι και οι τέσσερις τους, δουλεμένες φωνές και και ωραία σκηνική παρουσία. Πριν παίξουν το δικό τους "Stay with me tonigh" ο Άγγελος μας είπε ότι το κομμάτι έχει σαφές επιρροές από Beatles. Προσωπικά άμα δεν ήξερα ότι είναι δικό τους κομμάτι θα πίστευα ότι ήταν Beatles.Στο "Help!" ο πάγος έσπασε περισσότερο και το κοινό άρχισε να συμμετέχει με παλαμάκια και τραγουδώντας.

   Μετά την τρομερή εκτέλεση του "With a little Help" παίξαν ακόμα ένα δικό τους, λίγο πιο rock n roll το "Let's go party" στο οποίο ο Θοδωρής έβαλε μία kick - ass μπασογραμμή και όλο το σύνολο γενικά μας οδήγησε προς τα πίσω σαν χρονομηχανή. Στο "Helter Skelter" (από το οποίο πήραν και το όνομα τους) ένιωσα λες και βρισκόμασταν σε roadtrip. Μετά το ταξίδι ο Σταύρος έμεινε μόνος και έπαιξε το "Blackbird" και στην συνέχεια το yesterday με τον Δανιήλ στα πλήκτρα.
reportskelters1    reportskelters2Η μπάντα ξαναενώθηκε με το "While my guitar" στο οποίο δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους. Συναίσθημα και ικανότητες ενώθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Μετά το "I want you so bad" ο Άγγελος ανέλαβε τα πλήκτρα και μας τραγούδησαν το "Something", "Let it be", "Hey Jude" και το "Imagine/give peace a chance". Το ένα καλύτερο από το άλλο και ειδικά το "Imagine" στο οποίο όλοι αναστενάξαμε καθώς τραγουδούσαμε.

   Όταν κατέβηκαν από την σκηνή όλες οι παρέες φώναξαν για encore και μας το ανταπέδωσαν με μία συζήτηση για πια κομμάτια θέλουμε να παίξουν, με κάποια να τα απορρίπτουν και άλλα μόλις ακούνε το όνομα να τα παίζουν. Το κλίμα χαλάρωσε πάρα πολύ όταν ο Θοδωρής έκατσε σε ένα σκαμπό και φώναζε στους άλλους ότι δεν θυμάται κάποια κομμάτια που ζητούσαμε.

   Μία πολύ όμορφη βραδιά με ωραία ποιοτική μουσική από μία καλοδουλεμένη μπάντα που ξέρει να κάνει σωστές tribute βραδιές και σε ένα χώρο που ο ήχος δεν μας απογοητεύει σχεδόν ποτέ, αλλά τα παιδιά αξίζουν περισσότερο κοινό και χειροκρότημα.

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one I hope some day you'll join us And the world will live as one

Στέφανος Κωνσταντινίδης
Φωτογραφίες : Στεφανία Διακάκη

Setlist
From me to you
I Wanna hold your hand
Twist and shout
All my loving
A hard day's night
Can't buy me love
Stay with me Tonight
And i love her
Help!
Ticket to Ride
Day Tripper
Taxman
Lucy in the Sky
With a Little Help
Let's Go Party
Back In the Ussr
Yer Blues
Helter Skelter
Blackbird/Yesterday
While My Guitar
Ballad of John & Yoko
Revolution
Don't let me Down
Come Together
I Want You
Something
Let it be
Hey Jude
Imagine/Give Peace A Chance
encore
sgt peppers lonely heart club band
Eight Days a Week
Slow Down
Oh Darling
reportskelters4
Joomla Social by OrdaSoft!