Συναυλίες

The Silent Wedding LiVE @ Καχόν

 
The Silent Wedding acoustic live @ Καχόν Café – Bar

   Αν δεν ήσασταν το Σάββατο το βράδυ στο Καχόν, χάσατε ένα μοναδικό ημί-ακουστικό live. Οι The Silent Wedding, σε φόρμα, με την απίστευτη ενέργεια που τους διακατέχει, ξεκίνησαν ένα μουσικό ταξίδι με βάση τη δισκογραφία τους αλλά και παλιά αγαπημένα ανά τον πλανήτη τραγούδια.
 
sil555
   Ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων μας, καθώς τα είκοσι ένα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει δεν μας έφτασαν (την άλλη φορά να τα κάνετε τουλάχιστον τριάντα, παίδες). Γίναμε μια μεγάλη όμορφη παρέα που πήρε το ρόλο των δεύτερων φωνητικών, της χορωδίας και ξεσηκώσαμε το Περιστέρι (και καλά του κάναμε).

   Έδωσαν απίστευτες νότες και χάρισαν χαμόγελα με τη μουσική τους. Τώρα όσο αναφορά τις απίστευτες coverιές από που να ξεκινήσω; Από Black Sabbath; Saxon; Michael Jackson; Τα τραγούδια τα έφεραν στα μέτρα τους και τα απέδωσαν υπέροχα. Ήμαστε όλοι εκστασιασμένοι. Η φωνή του Μάριου, όπως πάντα καθάρια και δυνατή. Ο δυναμισμός των παιδιών για άλλη μια φορά απέδειξε ότι η ελληνική σκηνή έχει ταλεντάρες και κακώς δεν έχουν την ίδια μοίρα με μπάντες άλλων χωρών.
 
sil557
 
   Το ταξίδι συμπεριλάμβανε και τα παιδιά από τη Βρετανία… Καλέ, για τους Iron Maiden μιλάω! Ακολούθησαν Lynyrd Skynyrd, Placebo, Journey και φυσικά το αγαπημένο όλων, το “The Idol” των W.A.S.P. Τέλειωσαν τη βραδιά με το τραγούδι της ζωής μας όλης ήτοι “Heaven And Hell”. Όμως εμείς, απαιτητικοί ως κοινό, τους «αναγκάσαμε» να «σκαρφιστούν» άλλο ένα ακόμα πριν κατέβουν από τη σκηνή. Μια εκρηκτική βραδιά είχε τελειώσει. Δυσκολευτήκαμε να βγούμε από τη μαγεία των The Silent Wedding. Ετοιμάζουν όμως και άλλες εμφανίσεις… οπότε…

Εις το επανιδείν!
Μαίρη Ζαρακοβίτη
Φωτό: Γιώργος Τσιακμάκης
 
sil558
 
Setlist:
Misty Mountains (Hobbit)
I am you
Broken Heroes (Saxon)
NIB (Black Sabbath)
Alone (Green Carnation)
Under the Veil of Grey
Rainbow in the Dark (Dio)
Endless Journey
Billie Jean (M. Jackson)
 
sil559
 
Bitter End (Placebo)
What lies Beyond
The Evil that Men Do (Iron Maiden)
Closer to the End
Simple Man (Lynyrd Skynyrd)
Loneliness
Fear of the Dark (Iron Maiden)
Separate Ways (Journey)
The Return
A Dream of Choices
The idol (WASP)
Heaven and Hell (Black Sabbath)
Encore:
The tale of Strahd
 
sil560
Joomla Social by OrdaSoft!