Συναυλίες

The Knights Of Palermo LiVE @ Remedy

 
   Φρέσκα κουλούρια επιτέλους! Ένα LiVE μετά από τόσες και τόσες ακυρώσεις συναυλιών και αναβολές επί αναβολών παρόμοιων εκδηλώσεων. Στο Remedy βρεθήκαμε και είδαμε τους The Knights Of Palermo, είδαμε να ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Παναγιώτης Παπαγεωργίου (φωνή – Parthian Shot), Κώστας Μάρης (κιθάρα/φωνή – Forbidden Seed και ένα κατεβατό άλλα σχήματα) και Δημήτρης Νάπας (κιθάρα/φωνή – Sirius, Devil Rolling Dice, Repentless). Δύο κιθάρες εκατέρωθεν και η φωνή στη μέση, τρία μικρόφωνα, μια και όλοι τους τραγούδησαν και ένα ρεπερτόριο ζεστό και γνωστό ακόμα και στις τσιμεντόπλακες του Νέου Ηρακλείου.

   Από το “Lady In Black” στο “Turn The Page”, από το “Wasted Years” στο “Out In The Fields” και διάφορες καταστάσεις και πρόστιμα – ναι, έπαιξαν και το “Pananoid”, κλασσικά με το “Nick, Niiiick” στο τελείωμα – το τρίο μας κράτησε συντροφιά για ΠΟΛΛΗ ώρα και το καταχάρηκε, μια και τα παιδιά είχαν να παίξουν ζωντανά μουσική ΠΟΛΥ καιρό. Είναι η πιο όμορφη εξάρτηση το να παίζεις LiVE και αυτό μπορούν να σας το πιστοποιήσουν ΠΟΛΛΟΙ, πιστέψτε με.
 
palermo2144

   Πολύ ωραία ιδέα και το medley με τα “Johnny B Goode”, “Give Me All Your Love” και “Tush”. Οι μάγκες πάντρεψαν το μοτίβο και το μέτρο και ίσως να ήταν από τις πιο ωραίες, αν όχι η πιο ωραία, στιγμές της βραδιάς. Την καταβρήκε ο κόσμος, την καταβρήκα κι εγώ, που σιγοτραγουδούσα εντελώς εκτός τόνου και ευτυχώς το έκανα τόσο σιγά που δεν ενόχλησα κανέναν γύρω μου.

   To ακουστικό Live είναι παγίδα. Ναι μεν θεωρείται – λανθασμένα – πιο «εύκολο» να πραγματοποιηθεί, λόγω πλήθους μελών και εξοπλισμού, πλην όμως όσοι παίζουν είναι σχεδόν γυμνοί απέναντι στο κοινό, που μπορεί να ακούσει τα πάντα. Κάτι τέτοιο εννοείται πως δεν ίσχυσε για τα παιδιά, μια και ακούστηκαν όπως έπρεπε, ενώ τραγούδησαν με άνεση και οι δύο κιθαρίστες. Το έχουν άλλωστε, στις μπάντες τους επίσης τραγουδάνε. Ο Παναγιώτης έδειξε ακόμα μια φορά το πόσο σπουδαία φωνή και χροιά διαθέτει.

   Το τρίο το διασκέδασε με αστεία ανάμεσα στα τραγούδια, επικοινωνία με το κοινό και παίνεμα συγκεκριμένων επιλογών συγκεκριμένων θαμώνων σε μπλουζάκια και αναφορές σε διάφορα θέματα, που αφορούσαν τα τραγούδια που θα έπαιζαν και όχι μόνο. Ήταν από εκείνες τις βραδιές που κοιτάς το ρολόι σου, διαπιστώνεις ότι τα μεσάνυχτα έχουν περάσει προ πολλού και το μόνο που σε νοιάζει είναι το επόμενο κομμάτι και η ανταπόκριση του service στα νεύματά σου. Μαθαίνω με χαρά μου πως οι Ιππότες θα το κάνουν αυτό το ομορφάκι ξανά και ξανά. Ξανά και ξανά να τους φιλοξενήσουμε λοιπόν!

Κώστας Κούλης
 
Joomla Social by OrdaSoft!