Συναυλίες

Spitfire, Dark Nova, Black Soul Horde, Ruthless Steel Live @ Κύτταρο, Αθήνα, 12-1-2014

 
spitfirejan02
 
   (Κούλης στο μικρόφωνο) Βαρεθήκαμε το μπλα-μπλα! Προτιμήσαμε τις φωτογραφίες και κάποιες απλές «παρατηρήσεις»… Όταν βγαίνουν να παίξουν ελληνικές μπάντες, προτιμάμε να ακούμε παρά να σχολιάζουμε. Μην μας παρεξηγείτε, το καλό θα λέγεται, το κακό θα καυτηριάζεται και η γνώμη μας θα περνάει στην οθόνη, ό,τι κι αν γίνει! Το Kyttaro υποδέχεται τέσσερα δικά μας σχήματα, δύο από αυτά ιστορικά και ιδίως το ένα… Αυτό κι αν σέρνει καντάρια ιστορία πίσω του! Οι Spitfire επιστρέφουν στη σκηνή με νέο τραγουδιστή και όνειρα… Μαιρούλα, τι είδες, τι άκουσες;
 
spitfirejan04
 
Οι δυο πρώτες μπάντες ήταν σχετικά καλές... Δυστυχώς, η δεύτερη δεν είχε καλό ήχο... Στη συνέχεια βγήκαν στη σκηνή οι Dark Nova. Ήταν παρά πολύ καλοί! Ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ. Ο Νίκος Συράκος εμφανίστηκε με μπλούζα Spitfire!
Όσο για την πρώτη εμφάνιση του Τάσου Κροκόδειλου με τους Spitfire... ΟΚ! Έγραψε ο κιορατάς! Επικοινωνιακός... Πυρωτικός... Απίστευτος! Και σας το λέει αυτό μια κολλημένη με τον Αλεξ στα φωνητικά των Spitfire… Ο κόσμος είχε πραγματικά παραλύσει, λες και ο Τάσος ήταν από παλιά μέλος της μπάντας. Τον υποδέχτηκαν με μεγάλη αγάπη και όσο πέρναγε η ώρα ο κόσμος τον αγκάλιαζε ακόμα περισσότερο. Το διασκεδάσαμε πραγματικά! Νέες μέρες έρχονται για τους Spitfire!
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
 
spitfirejan06
 
 
spitfirejan07spitfirejan09
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
spitfirejan08
 
spitfirejan05
 
spitfirejan03
 
Joomla Social by OrdaSoft!