= SoundtrucK, Rusty Bonez, Black Odyssey LiVE @ Κύτταρο
Συναυλίες

loogoo

SoundtrucK, Rusty Bonez, Black Odyssey LiVE @ Κύτταρο

 
   Πρώτοι στη σκηνή εμφανίζονται οι Black Odyssey. Metal, μελωδικά τραγούδια, κυρίως mid tempo και πολύ ωραία φωνή. Μελωδική, μεστή, μπετόν όπου χρειάζεται. Τα ρεφρέν με πάνε βόλτα στους Queensryche της δεκαετίας του ’80 και διάφορες μελωδικές μπάντες του βεληνεκούς τους. Ο τραγουδιστής προτρέπει για φασαρία, ο κόσμος δεν είναι ακόμα αρκετός, έχουμε όμως συνέχεια νέες εισόδους στο Κύτταρο και το σχήμα κάνει πολύ δουλειά με βαρβάτα κιθαριστικά θέματα και όμορφα σόλο. Η μπάντα παίζει και μια διασκευή στο “Heaven And Hell” και αποσπά ξανά το ειλικρινές χειροκρότημα. Τους έχω στο νου μου, δεν το συζητώ. Ελπίζω να τους ξανακούσω πολύ σύντομα.
 
soundtrack2015
 
soundtruck2016
   Με το κοινό να αυξάνεται με σχεδόν γεωμετρικούς ρυθμούς, θέση μπροστά από όλους εμάς παίρνουν οι Rusty Bonez. Με το αλήτικο στυλ, με τη νοοτροπία του μεγάλου δρόμου που ενώνει πολιτείες ολάκερες, με βαθύ γρέζι και γκάζια που ιντριγκάρουν, οι τέσσερίς τους φροντίζουν για ένα LiVE που θα ευχαριστηθούμε, που θα αγαπήσουμε, που θα διασκεδάσουμε παρέα τους. Το μοτίβο φλερτάρει με διάφορα παρτέρια του Ροκ, το βάρος είναι μερικών μεγατόνων και το σχήμα παίζει με άνεση, με φανερή ευαρέσκεια και πατάει πολύ γερά στη σκηνή. Το έχουν, είναι μελωδικότατοι και θα πρέπει να πω πως όταν άκουσα τη φωνή χωρίς γρέζι, να λυγάει εκεί στα καθαρά, ξετρελάθηκα! Εκπληκτική χροιά, θαυμάσια απόδοση! Όλη η μπάντα έπαιξε άψογα και αυτό πέρασε άνετα κάτω.
 
soundtruck2017
Burn The Sun, Broken Mold, Scream Of Souls, Nameless Hero, Ball N’ Chain, Wrath, Grub, King Of The Road, Goldman Shagged
 
soundtruck2018
   Γύρω στις ένδεκα και μισή οι SoundtrucK ακροβολίστηκαν κατά μήκος και πλάτος της σκηνής. Ο κόσμος είναι πολύς, έχει ζεστάνει όλο το μαγαζί και το ταξίδι προβλέπεται απολαυστικό. Ξεκίνημα με το πρώτο single του καινούργιου τους δίσκου, το ξεσηκωτικό “Senorita”. Τα παιδιά τίμησαν το “Voodoo”, τίμησαν το ντεμπούτο τους και σέρβιραν δυο εκπλήξεις. Οι κιθάρες στάθηκαν πολύ ψηλά και είτε με slide είτε με γκάζι και πολλαπλές πένες, μας έκαναν να το κουνήσουμε. Όλα τα παιδιά είναι παιχτούρες και θα το λέω και θα το γράφω μέχρι τέταρτης δύσης του Ηλίου! Μπάσο σεισμικό, τύμπανα καταιγιστικά και η κλασσική γρεζένια φωνάρα, που με τη βοήθεια των δύο υπέροχων κυριών στα δεύτερα φωνητικά, της Αναστασίας Μπάστα και της Μαρκέλλας Παναγιώτου, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή. Τα παιδιά μας πέταξαν στα μούτρα το “Whiskey In The Jar”, μέσα σε τρελό χαμό χειροκροτημάτων και sing-alongs και το “Let There Be Rock”, κατά τη διάρκεια του οποίου συντονίστηκε το ξεχαρβάλωμα του σβέρκου με το κούνημα της λεκάνης. Προσπερνώ τα όποια τεχνικά θεματάκια αντιμετώπισαν οι μπάντες πάνω στη σκηνή, μια και ήταν όντως θεματάκια και δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα.
 
soundtruck2019
   Λίγο μετά τη μία και μισή τελείωσε το θαυμάσιο κλωτσομπουνίδι με τις αγαπημένες μελωδίες. Όσοι αναρωτιέστε ακόμα για τους λόγους που τρέχουμε και καλύπτουμε συναυλίες ενώ ηλικιακά είμαστε σάψαλα… Είναι πολύ απλό. Πρέπει να έχουμε τις καλύτερες μπάντες στην Ευρώπη στο ιδίωμα – και ίσως και να λέω λίγα – και αυτή η μουσική βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας κρατά νέους. Αντάμωσα με ένα φίλο στη συναυλία. Μου είπε κάποια στιγμή «Από το χρόνο δεν γλυτώνεις. Θα σε βρει και σε σκίσει». Κοιταχτήκαμε, συμφωνήσαμε βουβά ότι το γνωρίζουμε αυτό εδώ και αιώνες και πως όταν μας έλθει ο μουσαφίρης για το «σκίσιμο», θα του αντιγυρίσουμε ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Αφού είναι τόσο καλή η μουσική, δεν θα μας νοιάξει καθόλου.

Κώστας Κούλης
 
soundtruck2020
Senorita, Feels Like Home, Ride On, That Lady, Time To Change, Goliath, Train, Sweet Little Baby, On The Run, High, Wind Is Blowing, Stay, Whiskey In The Jar, Calling, Six Round Weapon, voodoo Woman, Take It Easy, Heading your Way, Let There Be Rock, Straight To Hell
 
soundtruck2021
 
Joomla Social by OrdaSoft!