Συναυλίες

Silver R.I.S.C., Side Effects LiVE @ Crow

 
   Εκείνο το βράδυ το Crow έγινε DeLorean… Εκείνο το βράδυ ανέβηκαν στη σκηνή τέσσερις άνθρωποι είκοσι και πέντε χρόνια μετά. Μην αναρωτιέστε τι ακολουθεί μετά το μετά. Δεν υπάρχει λόγος. Εστιάστε απλά στη μουσική. Και όσοι έχετε το βινύλιο, το “Everything She Does”, τότε σας αρμόζουν πολλά μπράβο…
 
sideeffects1929 
   Πριν τους Silver R.I.S.C. οι Side Effects. Γέμισε μελωδία η σκηνή. Τάλαντο, εμπειρία και υψηλή τεχνική αναμίχθηκαν προκειμένου να απολαύσει ο κόσμος ένα μπουκέτο μουσικών που μπορούν να προσφέρουν πολύ όμορφα πράγματα στ’ αυτιά του. Θαυμάσια φωνή, εξαιρετικές κιθάρες, βαρύ κι ασήκωτο μπασοτύμπανο και ένα σετ κομματιών που εγγυάται καλή ακρόαση, μια καλή βραδιά και ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Τα παιδιά το έχουν και μακάρι να το συνεχίσουν. Είναι ό,τι πιο θετικό να βλέπεις μπάντες που ξέρουν να κουμαντάρουν τη μουσική τους με τέτοιο θεαματικό τρόπο.

Into Τhe Sea, Island Of Phaeacians, For Love And Land, Light On My Steel, Fields Of Stone, Side Effects, Expedition, Wasted Years
 
silverrisc1967
   Silver R.I.S.C., κυρίες και κύριοι! Η τετράδα ανέβηκε στο σανίδι του Crow να παίξει ζωντανά, «μόλις» τριακόσιους μήνες μακριά από την τελευταία παρόμοια περιπέτειά της. Και το καταχάρηκε! Τα παιδιά είχαν εντυπωσιακό ήχο, έπαιξαν με άνεση και διασκέδασαν ένα γεμάτο μαγαζί. Ακούστηκαν χιουμοριστικές ατάκες από μικροφώνου, αλλά και κάτω από τη σκηνή, παίχτηκαν κομμάτια που είχαν αιώνες να παιχτούν και όσοι είχαν δει τη μπάντα τότε, έχουν πλέον ένα ενθύμιο που μπόρεσαν και μοιράστηκαν με συνοδοιπόρους και καινούργια παιδιά στη γειτονιά. Το σχήμα έδειξε ότι πέρασε πολύ καλά. Ίσως να πέρασε καλύτερα και από μας. Ίσως… Καλά, έχω μεγάλη πλάκα… Εννοείται ότι πέρασε καλύτερα! Επανασυνδέθηκε, έπαιξε τα αγαπημένα του «παιδιά» και απέδωσε εξαιρετικά; Τι άλλο να ζητήσουν πια τα παιδιά; Μάλλον εδώ υπεισέρχομαι εγώ και ζητώ εγώ.
 
silverrisc1966
   Θα το ξανακάνετε, έτσι; Πέρα του ότι είναι λυτρωτικό για σας, είναι πολύ ευχάριστο για μας, αφού διασκεδάζουμε, θυμόμαστε και ίσως και να συγκινούμαστε λιγάκι. Για ένα σιτεμένο τύπο, ο οποίος έζησε πιτσιρικάς τις κυκλοφορίες της Μολών Λαβέ… Τι να λέμε τώρα… Ευχαριστούμε, παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ!

Κώστας Κούλης

1. Twin Loving
2. The scream
3. Your Touch
4. Wasted Tears
5. Mystery Girl
6. Anything she does
7. Trapped under the ice
8. Didn't have the chance
9. Evil Waves
10. Away from home
11. Anna (FAST)
12. I’ve been down too long
13. I Wanna Know
14. Shadows of the night
15. Nothing for me
16. Lady of my heart
17. Now you're gone
18. She smiles to the rainbow
19. Somebody tell me why
20. Betrayed by a kiss
 
silverrisc1968
 
Joomla Social by OrdaSoft!