Συναυλίες

Show Me Love

gougoupartytop

5-4-2012 Live @ W Club, ΑΘΗΝΑ
 
   gougouparty1Μπορεί να χρησιμοποιούμε πολλές φορές την λέξη πάρτι για οποιαδήποτε έξοδό μας, το θέμα είναι ότι δεν είναι μια απλή υπόθεση, κάτι που οι ιθύνοντες του W γνωρίζουν καλά. Το "Show Me Love" έχει εδώ και καιρό που σαρώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πραγματικά απορώ πώς μου είχε ξεφύγει μέχρι τώρα. Μέσα όμως στην άγνοια μου έτυχε να πετύχω και το closing για τα χειμερινά "Show Me Love" πάρτι. Περιττό να πω λοιπόν για τον κόσμο που είχε γεμίσει όλο τον κάτω όροφο του μαγαζιού και γύρω στη 1 που έφτασα δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.
 
   Το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει ο Chris Child δείχνοντας αμέσως τις House προτιμήσεις του κρατώντας μας σε εγρήγορση για την έναρξη μιας μεγάλης βραδιάς. Με κομμάτια όπως το "Around" των Noir & Haze και το "Shoulda" Jamie Woon σε remix του Sοlomun άρχισε να ανεβαίνει η διάθεση του μαγαζιού και ο κόσμος είχε αρχίσει να δείχνει την ανταπόκρισή του χορεύοντας. Τα remix λοιπόν συνέχισαν να κάνουν παρέλαση με τα κομμάτια "Rock n Roll Queen" των The Subways, το "Strange People" των The Doors και το "Rolling In The Deep" της Adele. Γύρω στις 2 όμως ακούστηκε από τα ηχεία "Let's Party" και το "Show Me Love" ξεκίνησε πλέον και με την βούλα με τον Johnny Gerontakis πλάι στον Sp. Sakkatos να παίρνουν τα ηνία στα decks. Από το πρόγραμμα ένα τραγούδι όμως δεν γινόταν να μην λείπει και ο λόγος φυσικά για το "Show Me Love" του Michael Mind. "Doin' Ya Thang" λοιπόν και Oliver $ για την συνέχεια και το "Coming Home" από τους Diddy Dirty Money σε ένα πολύ όμορφο remix μετέδωσε party vibes σε όλους.
gougoupartymiddle
gougouparty2   Η ώρα πέρασε όμως και γύρω στις 5 αποχώρησα από το μαγαζί σκεφτόμενος το τι ακριβώς είχε γίνει. Μετά από αυτήν την εμπειρία κατάλαβα ότι τέτοιου είδους πάρτι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν event αλλά ολόκληρα project. Το "Show Me Love" κρύβει μία ολόκληρη ιδεολογία από πίσω του και οι διοργανωτές του ξέρουν καλά να την υποστηρίζουν. Τώρα θα μου πείτε είναι απλώς ένα πάρτι και τίποτα παραπάνω. Η αλήθεια είναι όμως και τα πάρτι είναι κομμάτι τις ζωής μας και ένας τρόπος να ξεφεύγουμε, να βγαίνουμε εκτός εαυτού χωρίς κανένας να μας παρεξηγήσει. Ακριβώς αυτό προσφέρει το W κάθε Πέμπτη και στις μέρες μας είναι ανεκτίμητης αξίας. Ελπίζω λοιπόν να μην αργήσουν να το ξανά επαναφέρουν, αυτή την φορά όμως στο καλοκαιρινό club με πιο καλοκαιρινή διάθεση.
 
Just "Show Me Love" Baby!!
 
Ανταπόκριση, Φωτογραφίες : Γιώργος Γκουγκούδης

gougoupartybottom
Joomla Social by OrdaSoft!