Συναυλίες

Saints & Sinners LiVE @ The Crow Club


   Νταλκαδιάρικο το Σάββατο στο Crow Club. Ο λόγος; Whitesnake tribute band με το όνομα Saints & Sinners ανέβηκε στη σκηνή και μας έκανε αλοιφή.
 
sas547
   Άλλωστε για τι ακριβώς τραγουδά ο μέγιστος Coverdalος τόσα χρόνια; Για τον έρωτα, την απόρριψη, τη μοναξιά. Νταλκάς λοιπόν και απανταχού νταλκαδιάρηδες κατέφθασαν για αυτή τη γιορτή.

   Οι Saints & Sinners είναι μια μπάντα δομημένη, άρτια μουσικά και με απίστευτο κέφι που δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις. Το ένα τραγούδι διαδεχόταν το άλλο και η πώρωση ανέβαινε με ταχύτατους ρυθμούς. Μια πονάμε, μια χορεύουμε. Κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο η μπάντα αφού το setlist ήταν χορταστικό. Η βραδιά είχε και quests. Μιλώ για το Gus Macricostas και το Γιάννη Παπανικολάου που έβαλαν τη δική τους πινελιά σε μια αξέχαστη βραδιά. Φυσικά και δεν θέλαμε να τελειώσει. Φυσικά και τους «αναγκάσαμε» - εντάξει όχι ότι δεν ήθελαν – και είπαν ακόμα τρία τραγουδάκια. Αφού πονάγαμε, θέλαμε συμπαράσταση.
 
sas546
   Κάτι τέτοιες βραδιές αρκούν για να κάνουν τη βδομάδα που έρχεται πιο υποφερτή. Σε γεμίζουν, σε «ανανεώνουν». Όσοι παρευρεθήκαμε βιώσαμε τη μαγεία των τραγουδιών των Whitesnake, νοιώσαμε τον παλμό των Saints & Sinners, θυμηθήκαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε σαν μια καλοκουρδισμένη χορωδία.

   Ανυπόμονα θα περιμένουμε την επόμενη φορά που θα περπατήσουμε στη σκιά των μπλουζ.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
sas545
 
Setlist
Walking In The Shadow Of The Blues
Ready And Willing
Saints And Sinners
Standing In The Shadow
Slide It In
Fool For Your Loving
Slow And Easy
Sweet Talker
Love Ain’t No Stranger
Young Blood
All Or Nothing
Gypsy
Mistreated
Only My Soul
Now You’re Gone
The Deeper The Love
Ain’t No Love In The Heart Of The City
Trouble
Blindman
Don’t Break My Heart Again
Is This Love
Guilty Of Love
Here I Go Again
Crying In The Rain
Still Of The Night
 
sas544
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!