Συναυλίες

loogoo

Saints & Sinners LiVE @ The Crow Club

 
saints224
 
Saints & Sinners @ Crow Club, 23-9-2017

   David Coverdale… Ο ροκάς της αγάπης, ο καλλιτέχνης που τραγουδά τον πόνο μας. Όσο για τους Whitesnake, είναι η βάση κάθε ροκά και μεταλλά ανά την υφήλιο. Με την βοήθεια της υπερμπαντάρας των Saints & Sinners στο Crow Club «γιορτάσαμε» τα γενέθλια αυτού του ανθρώπου και φυσικά έγινε το αδιαχώρητο. Δεν ήταν το κέφι της μπάντας μόνο, ήταν και αυτή η φιλική αύρα που βγάζει το Crow, που κάθε φορά μας ενώνει όλους σε μια παρέα και σε αυτή τη περίπτωση, χορωδιακή παρέα.
 
saints225
   Ένα από τα τελειότερα Live το χθεσινό. Τα παιδιά μας «πόνεσαν», εμάς μας άρεσε και δεν θέλαμε να τελειώσει. Τρεισήμισι ώρες που θα μπορούσα να σχολιάσω με μια λέξη αλλά θα μου την κόψει η λογοκρισία… Καταλάβατε! (σ. α/σ: Ναι, καταλάβαμε. Δεν γράφω «Καύλα» γιατί θα θεωρηθούμε γραφικοί και ημέτεροι… Ας γράψω πιο σωστά «Χαρμολύπη», που είναι και συγγραφικά μη κολάσιμη)
 
saints227
   Όσο για το playlist; Χορταστικότατο, γεμάτο με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε, καθώς και κάποια απροβάριστα με την αγαπημένη Αναστασία Μπάστα και το μέγιστο Γιάννη Παπανικολάου και πήραμε και μια γεύση unplugged από τα ομορφότερα τραγούδια των Noely Rayn (Full set θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε στις 7 Οκτωβρίου στο Crow). Η αγάπη που έχουν αυτά τα παιδιά στο Ασπρόφιδο είναι απερίγραπτη. Η ενέργειά τους πάνω στη σκηνή μοναδική. Ταλεντάρες όλοι, με βαριές προδιαγραφές και ερωτευμένοι με αυτό που κάνουν. Αγάπες, έρωτες, χωρισμοί, μοναξιά, είναι τα βασικά στιχουργικά πονήματα των Whitesnake. Τα αγαποτράγουδα των μεταλλάδων.
 
saints228
Setlist
Children Of The Night
Walking In The Shadows Of Blues
Ready And Willing
Come And Get It
Standing In The Shadow
Last Note Of Freedom
Now You’re Gone
 
saints230
 
The Deeper The Love
Fool For Your Loving
Only My Soul
Too Many Tears
Slide It In
Lonely Days Lonely Nights
Sweet Talker
Blindman
Love Ain’t No Stranger
Slow And Easy
Mistreated
 
saints231
 
Give Me All Your Love
Don’t Break My Heart Again
Take Me For A little While
Is this Love
Guilty Of Love
Here I Go Again
Crying In The Rain
Still Of The Night
We Wish You Well
 
saints229
 
   Η βραδιά δεν τελείωσε φυσικά εκεί, καθώς ούτε η μπάντα ούτε εμείς ήμασταν έτοιμοι. Εδόθη η σκυτάλη στην Αναστασία Μπάστα και το Γιάννη Παπανικολάου για το “Gypsy”. Η παρέα είχε μεγαλώσει και έτσι απολαύσαμε κάποια ακόμα τραγούδια μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

   Χιούμορ, αστεία και σοβαρά όλα, μέσα σε ένα εντυπωσιακό live που γουστάραμε με την ψυχή μας.
 
Εις το επανιδείν!
Ασπροφιδόλεξα: Commandess Μαίρη Ζαρακοβίτη
Ασπροφιδοφωτό: Commandina Εβελίνα Γερακίτη
 
Απολύονται ΤΩΡΑ όλες οι συντάκτριες με τετρασύλλαβα επώνυμα και φεύγουν πακέτο για τη λίμνη τα'χω (τετρακόσια)...
 
saints223
 
saints226

Συναυλίες

Facebook Comments