= R.U.S.T.X., Dark Nightmare, Achelous LiVE @ Crow
Συναυλίες

loogoo

R.U.S.T.X., Dark Nightmare, Achelous LiVE @ Crow

 
   Δύο ελληνικές μπάντες και ένα συγκρότημα από την Κύπρο. Μέταλ, Power πινελιές, Epic περάσματα και μοτίβα και πόζα και ό,τι βάνει ο νους. Το Crow γέμισε, έγινε ζεστό και μας κράτησε συντροφιά για μπόλικες ώρες, με πολλή μουσική. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Achelous, οι οποίοι δεν μασούν και δεν χαμπαριάζουν και σερβίρουν Μέταλ πάχους τεσσάρων χιλιοστών, με ανοξείδωτο ρέλι. Επικάτο τρεχαλητό, σφαλιαρίζον περίβλημα και μία μπάντα που ξέρει να κοπανάει όπως πρέπει. Το κοινό γουστάρει τρελά, τα μπλουζάκια που παραπέμπουν στο Jack είναι πολλά, οι ορέξεις για στακάτο ξύλο είναι περισσότερες και το σχήμα επιτίθεται χωρίς να νοιάζεται για επιζώντες. Τους έχω δει μπόλικες φορές και αυτό που συγκρατώ πάντα είναι ο ενθουσιασμός, ο καλπασμός και η αγάπη προς τους φίλους που πάντα δίνουν βροντερά το παρόν στις συναυλίες τους, φίλους που πορώνονται και φωνάζουν και σκεπάζουν τα PA. Θα πάω και την επόμενη και τη μεθεπόμενη και ξανά και ξανά.
 
achelous1988 
   Παύση, σετάρισμα των νέων αφίξεων και έρχονται οι Dark Nightmare. Μπαρουτοκαπνισμένοι και εκείνοι, με μουσικούς που έχουν οργώσεις τις σκηνές, με πολύ πάθος και περισσότερη καψούρα για τη μουσική τους. Μας ταΐζουν από διάφορες δουλειές τους. Δοκιμάζουν και παλιά κομμάτια τους και διασκεδάζουν απίστευτα. «Αν συνεχίσετε να φωνάζετε, θα παίξουμε κι άλλο». Και γιατί να μην φωνάξουμε δηλαδή; Εξετέλεσα με χειρουργική ακρίβεια όλα τα “Yeah” και τα “Whoa” που έχω μάθει να μιμούμαι. Δεν ξέρω αν έπιασαν τόπο, οι τυπάδες όμως παρέμειναν στη σκηνή και κοπανήθηκαν πολύ άγρια. Είδα πρόσωπα, έπιασα γκριμάτσες. Τους άρεσε χίλια πεντακόσια τα εκατό όλο αυτό και είμαι ευτυχής που τους άρεσε. Όλα τα παιδιά που πάνε και βλέπουν τα παιδιά μας να παίζουν θα πρέπει να είναι υπερήφανα για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Η συναυλία γίνεται γιορτή και μεγάλο μέρος αυτού του επιτεύγματος χρεώνεται στον κόσμο από κάτω.
 
dm1904
   Και η ώρα φτάνει για το κουαρτέτο από την Κύπρο. Η ομαδάρα των R.U.S.T.X., από τους Αγίους Τριμιθιάς, καταλαμβάνει τη σκηνή. Ξεκίνημα και ηχάρα και μπαντάρα και τραγουδάρες και Μέταλ και πόζα και… και τραγουδούν όλοι! Μεγάλε, τι θαυμάσια καρπαζιά ήταν αυτή; Και LiVE; Ναι, εννοείται! Πρώτο κομμάτι από τον κιθαρίστα, στη συνέχεια μπαίνει ο μπασίστας στο παιχνίδι των φωνητικών (lead πάντα) και μετά η κοπελάρα στα πλήκτρα παρατά το εργαλείο και έρχεται και κείνη μπροστά. Μικρόφωνο και στο drummer και πλέον το εγκεφαλικό είναι επί θύραις. Και ακούγονται ΟΛΟΙ καταπληκτικά! Το τάλαντο είναι δεδομένο, η μελέτη ακόμα πιο δεδομένη και θα πρέπει να πω ότι το διασκέδασα όσο τίποτα. Μια και η τελευταία τους δουλειά κυκλοφόρησε φέτος, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε και να τη φέρουμε στους δέκτες σας.
 
rustx1901

   Σπουδαία εμφάνιση από όλα τα συγκροτήματα, σπουδαία τεχνική κάλυψη και μπράβο σε όλους τους φίλους και τις φίλες που ήλθαν να στηρίξουν, να χειροκροτήσουν και να περάσουν καλά, πάντα υποψιασμένα. Έχουμε φοβερές μπάντες, μας επισκέπτονται εξίσου φοβερές μπάντες… Ε, να μην δείξουμε κι εμείς πόσο φοβερό κοινό είμαστε; Αφού όταν θέλουμε γινόμαστε οι καλύτεροι. Μμμ… Έχω και κάτι άλλο να μοιραστώ μαζί σας, περιμένω όμως να αριβάρει και να το ενσωματώσω και τούτο στο άρθρο. Πολλά συγχαρητήρια στη διοργάνωση για την άψογη ροή. Πάντα τέτοια!

Κώστας Κούλης
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες