Συναυλίες

Royal Southern Brotherhood @ Stage Volume 1, 30-6-2014

 
   Μια Δευτέρα αλλιώτικη από τις άλλες με περίμενε στο Stage Volume 1, μια βραδιά γεμάτη ερωτικούς ήχους. Ναι, καλά ακούσατε, μια βραδιά blues rock!
 
1
   Οι πρώτοι που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν οι Gregg G. Ellis Blues Ensemble, ένα απίστευτο τρίο, οι οποίοι με μεγάλη άνεση μας έβαλαν στο τριπάκι της μουσικής τους. Με διάφορα cover αλλά και δικά τους τραγούδια μας κράτησαν πολύ ωραία συντροφιά και μας ταξίδευσαν στους υπέροχους δρόμους της blues rock μουσικής.
 
5
   Λίγο μετά τις δέκα φτάσαμε κάπου στη Νέα Ορλεάνη, αφού ανέβηκαν στη σκηνή οι Royal Southern Brotherhood! Τα έχασα, όσα και να είχα ακούσει ή δει στο youtube δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βίωσα. Ήταν μαγικοί!
 
2
   Οι ήχοι τους σαν από άλλη εποχή, σαν γνώριμοι, είχαν την ικανότητα να γίνουν κτήμα σου, χωρίς να μπορείς να δικαιολογήσεις το γιατί και το πώς. Μας «μετέφεραν» μοναδικά με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Η αίσθηση που έχεις ακούγοντας αυτή τη μουσική δεν μπορεί παρά να είναι ερωτική. Την ερωτεύεσαι αμέσως. Κάτι μαγικό νοιώθεις να ξεδιπλώνεται γύρω σου, αφού το συγκεκριμένο είδος μουσικής είναι ένα μείγμα rock πάνω σε southern blues του αμερικάνικου Νότου, με rock ‘n’ roll διαθέσεις. Τα solo τους! Θα τα ζήλευαν και οι πιο καταξιωμένοι! Δεν κέρδισαν άδικα το Blues Music Award για τον καλύτερο live δίσκο/dvd το 2014!
 
3
   Κρίμα που ο κόσμος δεν ήταν ο αναμενόμενος, έχασε μια υπέροχη εμπειρία! Εις γνώσιν και συμμόρφωσιν λοιπόν, γιατί τέτοια live δεν χάνονται!

Setlist
1. Fired Up
2. Moonlight Over The Mississippi
3. Groove On
4. World Blues
5. Back To You
6. Sugar Sweet
7. Could Get Dangerous
8. Shoulda Known
9. She's My Lady
10. Running Water
11. Ritual
12. Rock & Roll
Encore:
13. One Way Out
14. Gimme Shelter

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
4
Joomla Social by OrdaSoft!