Συναυλίες

Rock 'n' Roll Children LiVE @ Τεχνόπολη

 
   Φτάνουμε στην Τεχνόπολη... λίγο αργοπορημένοι και… οι ήχοι από το “Man On The Silver Mountain” ξεχείλιζαν και όλα έδειχναν πως επρόκειτο να ακολουθήσει μια μαγική βραδιά. Η είσοδος γινόταν με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας και όλα προχώρησαν ομαλά με τις κατάλληλες αποστάσεις! O χώρος ήταν καθαρός, προσεγμένος και όποιος έχει πάει ξανά θυμάται την ομορφιά της κόκκινης καμινάδας, που δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα που σηματοδοτεί τις βραδιές στην Τεχνόπολη.
 
rnr2014
   Ο κόσμος ήταν θερμός, προσπαθώντας συνεχώς, έστω και καθιστός, να περάσει την ενέργειά του στη μπάντα, που ήταν πραγματικά αποκάλυψη! Ο ήχος, που επιμελήθηκε ο Μιχάλης Σκαράκης, ήταν εξαιρετικός και το φανατικό κοινό του γκρουπ απόλαυσε πραγματικά κάθε νότα! Η μπάντα είχε δύναμη κι ενέργεια και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τόσο τον κόσμο, που έδειξε την αγάπη του στο σχήμα και το σεβασμό του στα νέα μέτρα, όσο και στην Τεχνόπολη για τη φιλοξενία αλλά και στο Metal Hammer για τη διοργάνωση. Παρόλο που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε αυτό το συγκρότημα και το είδος μουσικής καθιστοί, το κάναμε και πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν αυτή τη βραδιά, αφού και ο καιρός είχε αποφασίσει να ρίξει θερμοκρασίες και οι συνθήκες ήταν οι πλέον ιδανικές.

   Η μπάντα έδωσε στο κοινό, πέρα από τους ήχους του “μοναδικού κοντού” και όλη της την αγάπη στον κόσμο που ήταν εκεί. Ο Μανώλης Τσίγκος στην κιθάρα, ο Γιάννης Τσιμάς στο μπάσο, ο Νίκος Αναστασιάδης στα τύμπανα, ο Γιώργος Γεωργίου στα πλήκτρα και ο Γιάννης Παπανικολάου στη φωνή, σε απίστευτη φόρμα, ο οποίος ερμήνευσε μαγευτικά και ακούραστος 24 από τα 28 συνολικά κομμάτια του setlist.
 
rnr2015
   Οι Rock’n’ Roll Children αφιέρωσαν το “Children Of The Sea” σε όλα τα παιδιά που έχουν λάβει αλλά και πρόκειται να λάβουν βοήθεια μέσω του φιλανθρωπικού event που διοργανώνουν κάθε χρόνο, το οποίο φέτος ακυρώθηκε λόγω του covid-19.

   Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή ο Νίκος Συράκος (STEAMROLLER ASSAULT, BADD KHARMA), ο οποίος πήρε τη σκυτάλη των φωνητικών και ξεσήκωσε τον κόσμο ερμηνεύοντας το “The Last In Line. Τον είδαμε και λίγο αργότερα, να τραγουδά το “Ι” με τη μοναδική χροιά του. Δεν ήταν ο μόνος καλεσμένος της βραδιάς όμως. Ο εκπληκτικός Μιχάλης Καρασούλης (SL THEORY, IT'S ALL ABOUT THE MUSIC) εμφανίστηκε επίσης πίσω από το μικρόφωνο και μας τραγούδησε το “Gates Of Babylon” και λίγο αργότερα το “We Rock”.
 
rnr2016
   Χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν το sing along στο “Temple Of The King”, όπου τα φώτα του stage σχημάτιζαν ένα ουράνιο τόξο, αντάξιο εκείνο των Rainbow. Στο “Falling Off The Edge Of The World” άρχισε δειλά δειλά να ανατέλλει το φεγγάρι πάνω από τη σκηνή και εκεί φάνηκε πραγματικά πολύ δύσκολο στον κόσμο να καθίσει στη θέση του. Όμως τα κατάφερε! Το ίδιο δύσκολο ήταν και ήταν την ώρα που ακούστηκε το “Die Young” κατά τη διάρκεια του οποίου το sing along ήταν ανατριχιαστικό. Και φυσικά, όταν ήρθε η ώρα του “Heaven And Hell”, οι φωνές του κόσμου ίσως να πλημμύρισαν όλη τη γύρω περιοχή! Με τα χέρια στον αέρα, δεν υπήρχε ούτε ένα στόμα που να μην τραγούδησε τον ύμνο του αείμνηστου τραγουδιστή.

   Η έξοδός μας από τον χώρο ήταν ομαλή, με τη χρήση μάσκας (ξανά υποχρεωτική), όμως πλέον, αντικρύζοντας μάτια που έλαμπαν εξαιτίας της υπέροχης βραδιάς που ζήσαμε έστω και καθιστοί, αναπνεύσαμε με τη μεγαλύτερη άνεση. Still I’m NOT sad!

Αναστασία Μπάστα
 
rnr2017
 
1. Intro
2. Man On The Silver Mountain
3. Kill The King
4. Stargazer
5. Caught In The Middle
6. Children Of The Sea
7. Self Portrait
8. Holy Diver
9. The Last In Line
10. Country Girl
11. One Night In The City
12. Sixteenth Century Greensleeves
13. All The Fools Sailed Away
14. Egypt (The Chains Are On)
15. I
 
rnr2018
16. Sacred Heart
17. Starstruck
18. Tarot Woman
19. Temple Of The King
20. Gates Of Babylon
21. Falling Of The Edge Of The World
22. Catch The Rainbow
23. Rock N Roll Children
24. We Rock
25. Rainbow In The Dark
26. Die Young
27. Don’t Talk To Strangers
28. Heaven And Hell
 
Joomla Social by OrdaSoft!