= Rock In Dio Vol. 8 LiVE @ Kyttaro LIVE
Συναυλίες

loogoo

Rock In Dio Vol. 8 LiVE @ Kyttaro LIVE

 
   Πέρασε κιόλας μια βδομάδα… Πέρασαν οι μέρες κι οι ώρες και το μεγαλειώδες αντάμωμα είναι πια κομμάτι της ιστορίας, όπως και τα προηγούμενα επτά αδελφάκια του. Οι εορτασμοί για την αθανασία του Ronnie James Dio ήταν και φέτος λαμπροί και μας έκαναν να φουσκώσουμε από περηφάνια, από αγάπη για τη μουσική, από την ελπίδα ότι «Όλα θα πάνε καλά». Αν και έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φράση την έχω καταχραστεί τώρα τελευταία, θα αδιαφορήσω και θα προχωρήσω στο παρασύνθημα… Το οποίο δυστυχώς το έχασα από τη γέννησή του. Εκείνο το Σάββατο ήταν μέρα κακών μαντάτων και ήταν αδύνατο να πάρω μέρος στη γιορτή. Ας είναι… εκείνοι που την οργάνωσαν και την έκαναν τόσο μεγάλη, ξέρουν το λόγο ένας προς ένας και είμαι σίγουρος ότι συμπάσχουν. Ο Γιάννης Μόσχος ήταν εκεί και έκανε τον κόπο να βοηθήσει. Καλή αντάμωση, Γιάνναρε! Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Δόλα, ο οποίος κάθε χρόνο φροντίζει να απαθανατίζει την αγάπη. Ευχαριστώ πολύ πολύ, Ιωάννη, Πρίγκιπα του Ελέους!

Κώστας Κούλης
 
dio8233
   Δεν μ’ αρέσει να γράφω. Το απεχθάνομαι. Το αντιπαθώ. Μου ζήτησε ο μικρός (οκτώ χρόνια με περνάει, αλλά λόγω ύψους του έμεινε) να κάνω «Ένα καλό γιατί εγώ δεν μπορώ» και του είπα ότι «Αφού είναι για το Dio και τα παιδιά»… Rock In Dio Vol. 8 λοιπόν. Όπως πολλοί από σας, έτσι κι εγώ, παρακολουθώ αυτό το θεσμό από την πρώτη διοργάνωση. Όπως πολλοί από σας, έτσι κι εγώ, εντυπωσιάστηκε από το πόσο άνετα και σίγουρα γίνεται sold out τούτη η εκδήλωση. Όπως όλοι σας, έτσι κι εγώ, χάρηκα που κάθε χρόνο ανεβαίνουν στη σκηνή σαράντα νοματαίοι για να παίξουν αγαπημένα τραγούδια. Και φέτος το ίδιο έγινε. Και το Κύτταρο ήταν τόσο γεμάτο που ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε. Και τα χρήματα θα πάνε όλα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, το Εργαστήρι. Και τα αγόρια και κορίτσια που τραγούδησαν και έπαιξαν θα έχουν κάτι να θυμούνται μέχρι την επόμενη χρονιά που θα είναι κάτω από τη σκηνή και θα βλέπουν άλλα παιδιά να χαίρονται κει πάνω.
 
dio8234
   Η απόδοση των Rock’N’Roll Children είναι γνωστή και μη εξαιρετέα. Η απόδοση των παιδιών που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν ήταν από την ψυχούλα τους. Η απουσία αναλόγιου ήταν μια άλλη νότα, η οποία έγινε δεκτή με ανακούφιση. Το διάβασα και αλλού και το μεταφέρω, αφού συμφωνώ απόλυτα. Σε καλούν να παίξεις ένα τραγούδι και θέλεις να βλέπεις τους στίχους; Γιατί; Δεν είμαστε στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», έτσι δεν είναι;
 
dio8235
   Ο επίλογος δεν είναι ο αγαπημένος μου, είναι όμως τέλειος. Το τραγούδι – η ζωή μας όλη – “Heaven And Hell”, συνοδεία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων είναι η συγκίνηση μεταμορφωμένη σε νότες και λόγια. Είναι πολύ φορτισμένο αυτό και επιτρέπεται ελεύθερα το ξέσπασμα. Πάντα θεωρούσα ότι αυτή η βραδιά θα τελείωνε με το “Stars”, φαντάζομαι όμως ότι όσοι τη ζήσαμε και έτσι, έχουμε την πολυτέλεια να ζούμε τις νέες εναλλακτικές και να θυμόμαστε τις προηγούμενες. Είναι τόσο υπέροχο όλο αυτό που θα ήταν ακόμα πιο υπέροχο να γίνει ένα διήμερο. Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Dio. Με ομιλίες, LiVE, προβολές, συζητήσεις και φυσικά τους R’N’R Children να κλείνουν πανηγυρικά. Το έχω συζητήσει και με τον απόντα γράφοντα, έχουμε συμφωνήσει και οι δυο πως κάτι τέτοιο είναι απίστευτα απαιτητικό, αλλά έχουμε πίστη στις ατελείωτες οργανωτικές ικανότητες των παιδιών, όπως και στην αγάπη που έχουν στο μεγάλο τραγουδιστή.
Ευχαριστώ για το βήμα! Να είστε όλοι καλά, ραντεβού του Χρόνου!

Γιάννης Τ. Μόσχος
 
dio8236
 
1. Sunset Superman
2. Voodoo (μπάσο-Θανάσης Σιούλας City Kids - Motorhead Tribute/ Verdict Denied))
3. Chidren Of The Sea (φωνητικά-Μάνια Κομπολάκη, κιθάρα Γιώργος Σοφικίτης Endomain)
4. Night People (φωνητικά-Μάνος Ξανθάκης Alphastate)
5. Stargazer (κιθάρα-Κώστας Καψιμάλης, πλήκτρα-Γιώργος Δεσύλλας Customize!The Hard 'n Heavy Factory)
6. Kill The King (τύμπανα-Στέλιος Cozy Dead Or Alive Band - Bon Jovi Tribute)
7. Self Portrait (φωνητικά-Θοδωρής Αριανούτσος, Πλήκτρα-Νάγια Γρανά)
8. I (φωνητικά-Δημοσθένης Ντόβας Northwind,Heritage, Μπάσο-Ελπίδα Αναστασίου)
9. Shadow Of The Wind
10. Last In Line (κιθάρα-Θανάσης Γκιόκας Dark Engine)
 
dio8237
11. Holy Diver (φωνητικά-Ηλίας Γιωτίτσας, πλήκτρα-Γιώργος Σιδερόφσκι Art Of Simplicity, κιθάρα-Δημήτρης Αργύρης Area 51, μπάσο-Σωτήρης Τσολάκογλου Amongruins,Battleroar,Outloud)
12. Gates Of Babylon (φωνητικά-Ελένη Στρατηγοπούλου Fragile Vastness, πλήκτρα-Μαριλένα Πλίτση)
13. I Could Have Been A Dreamer (μπάσο-Γιάννης Κοντός Hideaway,Mistful,Dead Or Alive Band - Bon Jovi Tribute)
14. Evil Eyes (μπάσο-Παναγιώτης Ζούβελος Erase)
15. One Night In The City (Αλέξανδρος-Ρωμανός Κοντολέφας Soundtruck)
16. Egypt (The Chains Are On) (φωνητικά-Γιάννης Βαρβατσούλης 4LT, κιθάρα-Γιώργος Ράλλης)
17. Still I’m Sad
18. Sacred Heart
19. Don’t Talk To Strangers (κιθάρα-Ειρήνη Κετικίδη, τύμπανα-Άκης Καπράνος Ex-Septic Flesh,Ex-Thou Art Lord,Ex-Order Of The Ebon Hand,Ex-Horrified,Ex-Depression, μπάσο-Κώστας Τασάκος Voidnaut,Ex-Verdict Denied,Ex-Double Square)
20. Rainbow In The Dark (φωνητικά-Kevin Goocher, πλήκτρα-Κατερίνα Παπαδάτου, τύμπανα-Σωτήρης Λαγονίκας SL Theory)
 
dio8238
21. Falling Off The Edge Of The World (φωνητικά-Kevin Goocher)
22. Man On The Silver Mountain (κιθάρα-Γιάννης Αναγνώστου Acid Death, Released Anger)
23. The Sign Of The Southern Cross (τύμπανα-Άλεξ Κόλλιας PulseR)
24. Long Live Rock’n’Roll (φωνητικά-Βίκυ Λαζάρου Κυνηγοί Ονείρων)
25. Temple Of The King (φωνητικά-Πάρης Μιχαηλίδης)
26. Tarot Woman (κιθάρα-Παναγιώτης Λιακώνης Rock Dealers, τύμπανα-Μάριος Ιωάννου Solarmonkeys)
27. All The Fools Sailed Away (φωνητικά-Ευαγγελία Κοτρώνη)
28. We Rock (φωνητικά-Αλέξανδρος Σιδεράκος Dreamrites, τύμπανα-Ελένη Νότα Mask Of Prospero, My Inferno, κιθάρα-Δημήτρης Νάπας Sirious,Repentless-Slayer Tribute Band)
29. Catch The Rainbow
30. Wonderworld
 
dio8240
31. The Mob Rules (φωνητικά-Στέλιος Μαγαλιός Sober On Tuxedos)
32. Mistreated (φωνητικά-Νάγια Κουτή)
33. Die Young (μπάσο-Γιώργος Δρες Wardance)
34. Shame On The Night (φωνητικά-Ιωάννα Κόλλια Unfit For Duty)
35. Rock’n’Roll Children
36. Heaven And Hell
 
dio8239
 
Joomla Social by OrdaSoft!