= Rock'n'Roll Children Live @ Boxx Live Stage, Ιωάννινα, 30-3-2013
Συναυλίες

loogoo

Rock'n'Roll Children Live @ Boxx Live Stage, Ιωάννινα, 30-3-2013

 
   Το Σάββατο 30 Μαρτιου 2013 πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Rock'n'Roll Children στο Boxx Live Stage, με διοργανωτή το Ioannina Rock/Metal Fans. Το συγκεκριμένο live είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ΚΕΘΕΑ.
 
rockchildrenioannina01
   Το IOANNINA ROCK/METAL FANS δεν είναι μια απλή σελίδα στο facebook... πρόκειται για τον παν-ηπειρώτικο σύλλογο φίλων ροκ και μέταλ μουσικής, που έχει έδρα του τα Ιωάννινα. Προσπαθεί να φέρει σε επικοινωνία τους λάτρεις της rock και Metal μουσικής στην πόλη των Ιωαννίνων και να αναδείξει το ταλέντο των γιαννιώτικων συγκροτημάτων σε πανελλήνιο επίπεδο.
 
   Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά από μια τέτοια βραδιά και ο Γιώργος Γαλάνης, πρόεδρος του Dio fan club και προσωπικός φίλος του R. J. Dio, που πάντα στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις και εμφανίσεις της μοναδικής tribute band.
 
   Το Σάββατο λοιπόν η παρέα των Rock'n'Roll Children, μαζί με φίλους από Αθήνα, Γιάννενα και Άρτα, ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό των Ιωαννίνων που τους έβλεπε για πρώτη φορά. Μια βραδιά τόσο δυνατή, τόσο Μέταλ, που νομίζω ότι ο βασιλιάς Ronnie James Dio είχε κατέβει και ήταν εκεί μαζί μας.
 
rockchildrenioannina02
   Στις 22.00 ανέβηκαν στη σκηνή του Boxx Live Stage ο Γιάννης Τσιμάς (μπάσο), ο Γιώργος Γεωργίου (keyboards), o Νίκος Αναστασιάδης (drums) και ο "Γιατρός" Μανώλης Τσίγκος (κιθάρα). Πίσω από το μικρόφωνο έλαβε θέση ο Γιάννης  Παπανικολάου. Ήταν η αρχή του χαμού που θα ακολουθούσε.. Ένα τρίωρο γεμάτο μουσική για τον αξεπέραστο βασιλιά της Μέταλ σκηνής. Μια tribute band που μας έχει συνηθίσει στην τελειότητα.
 
   Τι να πρωτοθυμηθώ; Το Γιάννη Παπανικολάου που ως άλλος Dio έβαλε φωτιά στη σκηνή; Με φωνή μεταλλική, όλο πάθος, που μας ξεσήκωσε από τα πρώτα λεπτά. Δεν έχω λόγια για τον Γιάννη… Κρατά τα σκήπτρα της Μέταλ Ελληνικής Σκηνής. Να μιλήσω για το Στρατή Steel, που με 38 πυρετό ανέβηκε στη σκηνή και μας εξέπληξε για άλλη μια φορά; Τόσο καθαρή και έντονη φωνή. Ξεμπούκωσε τα μικρόφωνα, όπως πολύ σωστά είπε ο Μανώλης Τσίγκος. Ένα παιδί 24 ετών που έχει μπει πολύ δυνατά στο χώρο και έχει να δώσει πολλά.

   Για το Διονύση Κόντη, που η δυνατή του παρουσία έδωσε το έναυσμα για ένα ξέφρενο head-banging που είχα χρόνια να δω… Μας μετέδωσε το πάθος  και την αγάπη του για τον βασιλιά Ronnie.
 
rockchildrenioannina03
   Θέλω να πω όμως και λίγα λόγια για τα παιδιά άκουσα για πρώτη φορά. Μιλώ για το Γιάννη Σιδεράκη (GHOSTDANCE THE BAND - ΑΡΤΑ),  το Γιώργο Παπαγιαννάκη (ABSINTHIANA), το Γιώργο Μάνθο (BANDEMONIC) και τη Μαρία Τσιρώνη (NEPERIA). Πολύ καλές φωνές, εξαιρετικές παρουσίες, έδωσαν το δικό τους στίγμα στη μεγάλη οικογένεια των Rock'n'Roll Children.
 
   Αθήνα, Πάτρα, Πρέβεζα, Άρτα, Θεσσαλονίκη και φυσικά και τα Γιάννενα έδωσαν το παρόν στη μοναδική συναυλία. Γίναμε όλοι μια τεράστια παρέα και απολαύσαμε μια καταπληκτική συναυλία. Το after-show party έγινε στο Rock Cafe Indian, όπου μπάντα και κοινό διασκέδασαν μέχρι το πρωί.
 
   Επιστροφή στην Αθήνα με πολλές όμορφες αναμνήσεις και ραντεβού στις 18 Μαίου στο μεγάλο ετήσιο φιλανθρωπικό event στο Κύτταρο. Με 64 τραγουδιστές, ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο live event της χρονιάς!
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
Φωτογραφίες: Γιώργος "Dr.P" Παπαντώνης
 
rockchildrenioannina04
Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους από την ίδρυση της «ΙΘΑΚΗΣ», της πρώτης ελληνικής θεραπευτικής κοινότητας, το 1983. Παρέχει τις υπηρεσίες του πανελλαδικά στις θεραπευτικές μονάδες του, στις φυλακές, καθώς και σε χρήστες που βρίσκονται στο δρόμο, αποκομμένοι από υπηρεσίες και υποστηρικτικά δίκτυα.
 
Η πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ είναι δωρεάν και άμεση, χωρίς λίστες αναμονής. Η θεραπεία είναι «στεγνή», δεν περιλαμβάνει δηλ. χορήγηση υποκατάστατων (μεθαδόνη, βουπρενορφίνη) ή φαρμάκων, και έχει στόχο την πλήρη και οριστική αποχή από τις ουσίες και την παραβατικότητα, καθώς και την επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία.
 
playlist
 
rockchildrenioannina
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες