= Robbie Williams Live @ Rockwave 2015
Συναυλίες

loogoo

Robbie Williams Live @ Rockwave 2015

 
Το καλοκαίρι ξεκινάει μέσα από τη Μαλακάσα, με τον πιο έντονο και δυνατό ρυθμό, σε μια συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό. Σάββατο 20 Ιουνίου και η ανυπομονησία έχει ξεκινήσει από νωρίς!
 
robbie663
   Αυτή τη συναυλία την περίμενα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το 1990, μαθήτρια Γυμνασίου, κρέμαγα τα πόστερ από τα περιοδικά και έστελνα γράμματα θαυμασμού στο περίφημο Take That Fun Club. Take That… Μιλάμε για μία boy-band σταθμό για τη δεκαετία του ‘90.
 
   Μέλος του συγκροτήματος ο Robbie Williams, που κέρδισε επάξια τον τίτλο του «κακού παιδιού» και το 1995 σήμανε η αποχώρησή του, ανοίγοντάς του μια σόλο και άκρως επιτυχημένη καριέρα.
 
robbie667
   Το 2006 κέρδισε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα!

   Ο Robbie Williams θεωρείται ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία και στη λατινική Αμερική ο πιο επιτυχημένος μη λατινογενής καλλιτέχνης.

   Όχι άδικα! Από το 1995 λοιπόν, είκοσι χρόνια μετά και γιορτάζοντας τα εικοστά γενέθλια χρόνια του RockWave, ο Robbie Williams κατάφερε και έκανε 30.000 κόσμο να χορεύει και να παραμιλάει στο ρυθμό του.
 
robbie669
   Τη συναυλία άνοιξαν οι Inconsistence και οι Ex Girlfriend’s Perfume . Δύο συγκροτήματα που αρχίζουν να ξεχωρίζουν σιγά-σιγά στην εγχώρια σκηνή και μας έβαλαν ρυθμικά και απαλά στο κλίμα της Sharon Kovacs, της  25χρονης Ολλανδής που θεωρείται η νέα Amy Winehouse.

   Η ώρα έχει πάει 22:30 και ο χώρος στη Μαλακάσα έχει γεμίσει ασφυκτικά. Ο Robbie προβάλλει με σμόκιν σε κόκκινο φόντο, με σκιές, χορευτές και όλων των ειδών τα φωτορυθμικά. “Are you ready Greece”? Η ερώτηση που άναψε φωτιές στο κοινό που για δύο ώρες τραγουδούσε, συμμετείχε και χόρευε μαζί του. Όσες ερωτήσεις και αν μας έκανε, όσα τραγούδια και αν υπέθεσε ότι δεν γνωρίζουμε, εμείς τον εκπλήξαμε συνεχίζοντας κάθε φορά το στίχο με τον οποίο μας προκαλούσε.
 
robbie6668
   Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν είχε έρθει τόσο καιρό - αναρωτιόμασταν το ίδιο. Μας ζήτησε αρκετές φορές  συγγνώμη και δεν παρέλειψε να κολακέψει εμάς τις θαυμάστριές του για την εμφάνισή μας.

   Η συναυλία του ήταν σαν ένα καλογυρισμένο βιντεοκλίπ με άψογο ήχο, εκπληκτικές εικόνες να παίζουν Background, χορεύτριες, την πολυμελή μπάντα του και τον ίδιο φυσικά να δίνει το παρόν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Αεικίνητος και εκφραστικός τραγουδούσε, χόρευε, έκανε χιούμορ, μαγεύοντας και αιχμαλωτίζοντας στο παιχνίδι του ακόμα και τον πιο απαιτητικό και δύσπιστο θεατή.

   Μας έκανε έκπληξη με το «Me and My monkey», παρόλο που το είχε εκτός Playlist, επειδή πληροφορήθηκε ότι στη χώρα μας έχει γίνει επιτυχία. Μας σύστησε και τραγούδησε παρέα με τον πατέρα του Pete Williams, ίσως μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας του. Για τους μικρότερους των 30 ετών έκανε μια γρήγορη παρουσίαση του βιογραφικού του και των αρνητικών στιγμών της ζωής του. Επισήμανε και τόνισε ότι δεν έχει πλέον σχέση με ναρκωτικά και φώναξε «ΟΧΙ», με φωνή εμβέλειας 30.000 ατόμων και άνω.
 
robbie666
   Όλοι μαζί ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά δύο φορές σε μια δορυφορική κλήση για ένα φίλο του και ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε 18 μήνες ξανά. Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι μια συμφωνία που θα τηρηθεί, γιατί ο Robbie Williams είναι μια εμπειρία που δεν χορταίνεις να επαναλαμβάνεις.

   Θα κλείσω αυτό το άρθρο χρησιμοποιώντας τα λόγια μιας φίλης μου κατά την έξοδό μας από Μαλακάσα. «Έγινα πάλι 19 χρονών. Να πώς νικάς τον χρόνο»!

   Για ενέσεις ενέργειας λοιπόν, για ελιξίριο νεότητας και για αντίδραση στην κρίση της εποχής μας, αγάπη και μουσική μονάχα.

Χάρις Μολυβιάτη
 
Let Me Entertain You, Rock DJ, Monsoon, Come Undone / I Still Haven't Found What I'm Looking For, Me and My Monkey, The Road to Mandalay, Minnie the Moocher (Cab Calloway and His Orchestra cover), Swing Supreme, Ignition (R. Kelly cover), Better Man (with his father Pete onstage), We Will Rock You / I Love Rock 'n' Roll, No Regrets, Candy (Woman In Bed & Conga), Feel, Royals (Lorde cover), Millennium / 99 Problems, Whole Lotta Love / Kids, Bohemian Rhapsody (Queen cover), She's the One (World Party cover), Angels, My Way (Frank Sinatra cover)
 
Joomla Social by OrdaSoft!