Συναυλίες

Prodigy, 13-09-2012 Live @ Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Θεσσαλονίκη

00T79A8103
13-09-2012 Live @ Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Θεσσαλονίκη

   00T79A8317Έχω βρεθεί σε αρκετές συναυλίες στη ζωή μου και μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι συναυλίες των Prodigy είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ! ΤΡΕΛΕΣ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ!

   Το παλαβό συγκρότημα ήρθε και πάλι, μετά από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη για να μας ξετρελάνει. Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου γέμισαν ασφυκτικά το Palais de Sport.

   Ήμασταν όλοι ανυπόμονοι και τρελαμένοι από την αρχή. Φανατικοί οπαδοί, που δε γούσταραν να δώσουν τα 28 ευρώ μπούκαραν με ντου από νωρίς. Η ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο ξεσηκωτική. Η αρένα αποπνικτικά γεμάτη και η αναμονή στο φουλ. Γύρω στις 22.20 επιτέλους οι Prodigy εμφανίζονται στη σκηνή. Liam Howlett, Keith Flint και Maxim Reality έκαναν ολόκληρο το στάδιο να χοροπηδάει. Στην αρχή βρισκόμουν στην αρένα και μπορώ να σας πω ότι ήταν μία εμπειρία. ΠΑΛΑΒΟΙ! Το σπρωξίδι που ρίξαμε δεν περιγράφεται. Το πάτωμα στην κυριολεξία χοροπηδούσε, μπουκάλια πετούσαν στον αέρα και χιλιάδες ιδρωμένα κορμιά λικνίζονταν, σπρώχνονταν, χανόντουσαν στο ρυθμό τους.

   00T79A8356Breath, Firestarter, Omen, Spitfire, Invaders must die, Voodoo people, Take me to the hospital, SMACK MY BITCH UP!! και τόσοι άλλοι ύμνοι έκαναν όλο το στάδιο να παραληρεί.

   Κάποια στιγμή που κόντευα να λιποθυμήσω, κατευθύνθηκα προς τις κερκίδες για να πάρω λίγο αέρα. Προς μεγάλη μου έκπληξη η ενέργεια στις κερκίδες ήταν εξίσου καλή. Κατευθύνθηκα στον πιο ψηλό εξώστη και απόλαυσα ένα υπέροχο οπτικό θέαμα. Η αρένα έμοιαζε με έργο τέχνης.

   Στην αρχή κάθε τραγουδιού, μικρά και μεγάλα κυκλικά γήπεδα battle σχηματίζονταν και στην κορύφωση του τραγουδιού έπεφταν όλοι με λύσσα στη μέση του κύκλου! ΤΡΕΛΑ!!!

   Οι τραγουδιστές επίσης οργίαζαν πάνω στη σκηνή χορεύοντας, ουρλιάζοντας, ξεσηκώνοντας το κοινό!

   Έπαιξαν λίγο παραπάνω από μια μισή ώρα, και ήταν τόσο έντονο που ήταν αρκετό. Ανυπομονώ όπως και όλοι για την επόμενη εμφάνισή τους.

   ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!

Μαρία Λώλου
Φωτογραφίες: Φώτης Τέλλογλου

00T79A8349
Joomla Social by OrdaSoft!