= Μίμης Πλέσσας - Κώστας Χατζής - Η μεγάλη συνάντηση LiVE
Συναυλίες

loogoo

Μίμης Πλέσσας - Κώστας Χατζής - Η μεγάλη συνάντηση LiVE

 
ples763   Με χειροκρότημα για συνοδεία και πολλή συγκίνηση έγινε χθες στο «Μικρό Παλλάς» η πρεμιέρα με τίτλο «Η Μεγάλη Συνάντηση». Και πως να μην είναι μεγάλη συνάντηση, αφού στη σκηνή βρέθηκαν μαζί δύο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας. Ο λόγος για το μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον αξιόλογο ερμηνευτή Κώστα χατζή, που μετά από 60 χρόνια κατάφεραν να βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή, χαρίζοντάς μας συγκίνηση, με τα τραγούδια τους. Πρώτος τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Χατζής, ξεκινώντας ένα ταπεινό μικρό πρόλογο, αφιερωμένο στο δάσκαλό του, όπως λέει ακόμα, Μίμη Πλέσσα. Με την κιθάρα του και την ιδιαίτερη φωνή του μας ταξίδεψε ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του, ενώ δεν παρέλειπε να σχολιάζει με χιούμορ το ότι έχει τρακ.

   Το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» ήταν το τραγούδι που έκανε να βγει στη σκηνή αργότερα και ο δημιουργός του Μίμης Πλέσσας, ο οποίος έκατσε στο πιάνο και συνόδευσε το Χατζή σε μια σειρά τραγουδιών της καριέρας τους, που αγαπήσαμε και εξακολουθούν να μας γαλουχούν.
 
ples764
   Λίγοι γνωρίζουν ότι ο – νεαρός τότε – Κώστας Χατζής ήταν ο πρώτος που ερμήνευσε το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου», σε μουσική Μιμή Πλέσσα και στίχους της αείμνηστης Δανάης Στρατηγοπούλου (η μούσα του Αττίκ), προτού εκτοξευθεί με την εκτέλεση της αξέχαστης Τζένης Βάνου.

   Συμπαραστάτες των δύο ασύγκριτων μορφών της ελληνικής μουσικής στο «Μικρό Παλλάς» είναι η Αντωνία Χατζίδη και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τις ενορχηστρώσεις επιμελούνται ο Γιώργος Παγιάτης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
 
   Ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα που παρασύρει σε αναμνήσεις και συναισθήματα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη για λίγες μόνο εμφανίσεις.

Συντελεστές
Πιάνο: Γιώργος Παγιάτης
Ακορντεόν: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φλάουτο – σαξόφωνο – κλαρινέτο: Ρήγας Σαριτζιώτης
Μπουζούκι – κιθάρα: Χρήστος Βότσης
Τύμπανα – κρουστά: Χρήστος Αλεξόπουλος
Κοντραμπάσο: Αντωνία Τσολάκη
Επιμέλεια Προγράμματος Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Λένα Βασιλείου
 
ples765
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες