Συναυλίες

Phase Reverse, Headquake, Full House Brew Crew, Drunk Motherfuckers @ AN Club, Αθήνα

 
   Βράδυ Σαββάτου και κατευθύνομαι προς το An Club. Ο λόγος; Η παρουσίαση του νέου άλμπουμ των Phase Reverse.

   Με ένα βιντεάκι πολύ χιουμοριστικό που έριξαν στο youtube μας προϊδέασαν για το τι θα γινόταν στο An Club.

   Οι Phase Reverse, μετά την κυκλοφορία του καινούριου δίσκου τους ''Phase II:… And Man Created God'', το επιτυχημένο πρώτο σκέλος του ''Earthing Tour'' σε Ελλάδα και Κύπρο και λίγο πριν φύγουν για τη συνέχεια του tour στη Γερμανία, μας παρουσίασαν το καινούριο άλμπουμ αλλά και παλιότερα τραγούδια τους.

   Τρεις φιλικές μπάντες έδωσαν το παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Οι Drunk Motherfuckers ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή. Πρώτα φορά τους άκουγα και μου φάνηκαν πολύ καλοί! Δυναμικοί επί σκηνής, έπαιξαν πολλά νέα τραγούδια και κάποια από τον πρώτο τους δίσκο.
 
drunkmother
 
  Οι Full House Brew Crew ήταν οι επόμενοι. Μια τριάδα που μου άρεσε παρά πολύ! Με φωνή να έχει κάτι από το γρέζι του Hetfield και μουσικές επιρροές από Metallica και Black Label Society.
 
full house
   Οι Headquake που ανέβηκαν αμέσως μετά, ήταν πολύ πιο κοντά μουσικά στους Phase Reverse. Ροκιές λοιπόν γέμισαν το An Club και ο κόσμος πλέον είχε ζεσταθεί για τα καλά! Ετοιμάζουν νέο δίσκο μας είπαν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 
headquake
   Μία παρά κάτι βγήκαν στη σκηνή οι Phase Reverse. It was time for American Rock! Ξεκίνησαν με "Land Of Fire'' και ''Born To Be Dead''. Η μπάντα, μέσα σε τρελό κέφι, έλεγε αστεία και ανέκδοτα ανάμεσα στα τραγούδια. Και, φυσικά, ρόκαρε χωρίς σταματημό! Δώσανε την πρέπουσα έμφαση και έπαιξαν πολλά από τα νέα τους τραγούδια. Ομολογώ ότι μου άρεσαν πάρα πολύ και υπερηφανεύομαι ως Ελληνίδα που έχουμε μια μπάντα σαν τους Phase Reverse, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Αμερικάνικο Ροκ!

phasereverselive
   Όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί τους ο Δημήτρης Κότσης (Mahakala, Black Soul Horde) η κατάσταση απογειώθηκε!

   Μια πολύ όμορφη βραδιά στο An Club έφτασε στο τέλος της τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν οι καλύτερες!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!