= Pavlina Styl LiVE @ Red Jasper Cabaret Theatre
Συναυλίες

loogoo

Pavlina Styl LiVE @ Red Jasper Cabaret Theatre

 
   Καμπαρέ κανείς; Μελωδία, ερμηνεία και ένα ταξίδι σε πέντε γλώσσες; Τραγούδια από δεκαετίες λατρείας και εποχές που χαρακτήριζαν τη μουσική με κάθε δυνατό τρόπο; Δεν την είχα δει στη σκηνή την Pavlina Styl και ομολογώ πως είναι μία πραγματική περφόρμερ. Τραγούδησε στα γερμανικά, στα αγγλικά, στα ελληνικά, στα γαλλικά, στα ρουμάνικα και με στήριγμα μία εκπληκτική ορχήστρα, μας θύμισε μερικές από τις κορυφαίες μελωδίες του αιώνα που πέρασε.

   Πολύ ζεστό το Red Jasper. Πολύ φιλικό στον χρήστη. Αν και παράγοντες πέρα από τις δυνάμεις των διοργανωτών πήγαν την εκδήλωση μία ώρα πίσω από την προγραμματισμένη, ο χρόνος πέρασε σχετικά γρήγορα. Τα μέλη της μπάντας πήραν τη θέση τους στη σκηνή. Τύμπανα, κοντραμπάσο, πιάνο και πνευστά. Η Pavlina πίσω από το μικρόφωνο, καλώς ορίζει το κοινό και υπόσχεται την καλύτερη δυνατή παρέα στη μουσική διαδρομή που μας έχει ετοιμάσει. Προζάτος πρόλογος και βουτιά στα καμπαρέ της δεκαετίας του ’30. «Paris-Athènes-Berlin» ο τίτλος και εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
 
pavlina2116

   Η ίδια η καλλιτέχνιδα εντυπωσίασε με τη θαυμάσια επικοινωνία που είχε με τον κόσμο, καθώς και την άψογη ανταπόκριση στα καθήκοντά της. Το να τραγουδήσεις τόση ώρα, τόσα τραγούδια, με εκατόν πενήντα σελίδες στίχους και να τα έχεις αποστηθίσει σαν να είναι δικά σου, είναι κάτι που προσθέτει στον σεβασμό που έχουμε για τον επαγγελματισμό και το ήθος της Pavlina. Από την άλλη πλευρά, οι μουσικοί που τη συνοδεύουν είναι όλοι τους βιρτουόζοι και θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν τα πάντα.

   Φόρεσε γυαλιά, φόρεσε πούπουλα, τα έκανε μάλιστα πάσα σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια και αστειεύτηκε μαζί μας. Της αρέσουν πολύ τα τραγούδια με πόνο. Εννοείται πως της αρέσουν και τα χαρούμενα, αλλά μάλλον πονάει το δοντάκι της για τα θανατερά. Ο τρόπος που μποσανόβα και βαλσομοτίβα αποδόθηκαν, με εξαιρετικά tutti και άψογες παύσεις, ήταν χαρά για τα αυτιά μας. Brel, Piaf και Dietrich, μεταξύ άλλων, Jazz ρυθμοί και εκείνη η σέπια απόχρωση των καμπαρέ, έτσι όπως κέρδισαν τη θέση τους στην ιστορία.
 
pavlina2115

   Ζεστό και το κοινό, το οποίο χειροκρότησε με την ψυχή του, χειροκρότησε παρατεταμένα και ευχαριστήθηκε κάθε λεπτό μουσικής απολαβής. Είναι αυτό που πάντα τονίζουμε σε τούτο εδώ το περιοδικό. Η μουσική είναι μία! Δεν υπάρχουν υπό-είδη, δεν υπάρχουν γραμμές διαχωριστικές. Είναι η κορυφαία μορφή ψυχαγωγίας, είναι ίσως η πιο λυτρωτική και η κυρία Styl είναι πρέσβειρά της, με ένα πολύ τίμιο show και παρουσία η οποία είναι εκθαμβωτική και προσιτή ταυτόχρονα. Το χάρηκα ιδιαίτερα και θα επιδιώξω να το ξαναχαρώ.

Κώστας Κούλης
 
pavlina2117

Pavlina Styl: Φωνή
Μάνος Κιτσικόπουλος: Πιάνο
Δημήτρης Σίμος: Σαξόφωνο
Γιώργος Ρούλος: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: PavlinaStyl
Instagram: https://www.instagram.com/pavlinastylofficial/?hl=en
Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/
https://youtu.be/M364uvHeKGk
 
pavlina2114
 
Joomla Social by OrdaSoft!