= Παπαδημητρίου - Δάρρα @ Παλλάς
Συναυλίες

loogoo

Παπαδημητρίου - Δάρρα @ Παλλάς

 
darra860
 
   Ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα βρέθηκαν στο Παλλάς και παρουσίασαν μαζί σε μια μοναδική μουσική παράσταση το έργο “Η Παγωμένη Θεατρίνα” σε στίχους Νίκου Γκάτσου, αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. H μουσική τους παράσταση έφερε τον τίτλο "Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως".
 
darra856
   Μαζί τους εμφανίστηκε ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς και στη μουσική παράσταση έπαιξαν το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και η Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής.

   Συμμετείχαν επίσης  o Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων).
 
darra857
   Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η συνθέτρια  Ειρήνη Βαλεντίνοβα-Ζαμάνου, παίζοντας στο πιάνο δικές της συνθέσεις, ενώ στο δεύτερος μέρος παρουσιάστηκαν τραγούδια από την κοινή μουσική δημιουργία των δύο καλλιτεχνών, αλλά και τραγούδια που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα πορεία τους μέσα από μεγάλες συνεργασίες με ερμηνευτές και σπουδαίους συνθέτες.

Λένα Βασιλείου
 
darra859
 
 
darra858
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες