Συναυλίες

Omen, Power Crue LiVE @ An Club

 
Omen, Power Crue LiVE @ An Club, 19-9-2018

   Έρχονται συχνά στη χώρα μας, είναι μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του Ελληνικού κοινού. Φέτος οι Omen έχουν στην ομάδα τους και έναν πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή, το Νίκο 'Μύγα' Αντωνογιαννάκη και ένα νέο E.P με τίτλο “Alive”.
 
omen525

   Ξεκίνησαν με εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 16 Σεπτεμβρίου και έφτασαν στην Αθήνα στις 19 Σεπτέμβρη για να αποθεωθούν από το φανατικό τους κοινό για άλλη μια φορά. Εννοείται πως θα αναφέρουμε όλες τις ημερομηνίες αυτής της περιοδείας.
 
13/9 Πάτρα
14/9 Αγρίνιο
15/9 Καστοριά
16/9 Θεσσαλονίκη
17/9 Λευκωσία
19/9 Αθήνα
22/9 Dittigheim - Ηarder Τhan Steel festival

   Μαζί τους ήταν και οι Power Crue, τριάντα δύο χρόνια στην ελληνική Metal σκηνή, με έξι άλμπουμ στο ενεργητικό τους, των οποίων το τελευταίο βγήκε πέρυσι τον Αύγουστο με τίτλο “Excileosis”. Η μουσική υπογραφή της μπάντας δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κριτικές επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά πως οι Power Crue είναι μια από τις πιο δυναμικές Αθηναϊκές μπάντες. Παραμένουν «βάρβαροι» αλλά και ρομαντικοί.
 
omen526
   Ανέβηκαν στη σκηνή του An Club γύρω στις εννέα και το «μακελειό» ξεκίνησε. Πρώτος σταθμός το νέο άλμπουμ φυσικά. Μετά η «βόλτα» τους μας πήγε πίσω στο χρόνο. Επέλεξαν τραγούδια από τα άλμπουμ “Stay Heavy” και “The Sign Of The Rage”. Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τον Κώστα Τόκα (τι καμπαναριό είναι αυτό!)… έχει απίστευτα πεντακάθαρη φωνάρα, με μεγάλο εύρος. Η ατμόσφαιρα στο An Club ήταν εκπληκτική και θερμή καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης των Power Crue. Δυστυχώς όμως υπήρξαν στιγμές όπου τα προβλήματα στον ήχο κατέστρεφαν την όλη εμφάνιση. Οι Power Crue πάλι δεν μάσησαν και η μουσική «επίθεση» τους έβγαλε ασπροπρόσωπους. Τελείωσαν την εκρηκτική τους εμφάνιση με το “Stay Heavy”, που το αφιέρωσαν στο Γιώργο Ροδόπουλο.

Rising, Believe, Born Again, Never Again, Dark Path, Torture, Last Command, Forever, Stay Heavy
 
omen522
 
   Μετά το απαραίτητο «διάλειμμα» (ξέρετε εσείς, την λεγόμενη αλλαγή φρουράς) στη σκηνή ανέβηκαν οι Omen. Έκρηξη μεταλλοσύνης στο An Club και ο κόσμος πορωμένος τραγουδούσε με την ψυχή του. Τώρα θα μου πείτε, τι άλλο να κάνεις όταν έχεις μπροστά σου τέτοιους θρύλους και πολύ σωστά σκέφτεστε. Το δέος, το πάθος αλλά και η αγάπη για τη μουσική και την αυθεντικότητα ήταν αυτά που πρωτοστάτησαν στο μυαλό των φαν των Omen. Ο Νίκος ήταν αποκάλυψη για μένα, καθώς δεν είχε τύχει να τον ακούσω ζωντανά. Η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο ήταν εκρηκτική, καθώς και το δικό του πάθος έδινε πολλά «τραντάγματα» στο κοινό. Εξαίσια επιλογή τραγουδιστή, Mister Powell! Κουμπώσατε απίστευτα. Η επιλογή των τραγουδιών ήταν ό,τι ποθούσε περισσότερο το ελληνικό κοινό. Μια παρουσίαση του “Alive” άλμπουμ, που κυκλοφορούν φέτος καθώς και στιγμές από την χρυσή εποχή των Omen και τα αγαπημένα άλμπουμ “Battle Cry”, “Warning Of Danger”, “The Curse”. Δεν ξέρω αν ο τίτλος του άλμπουμ δηλώνει την αναγέννησή τους, αλλά εμείς κάπως έτσι το εκλάβαμε. Η εμφάνιση των Omen ήταν εξαιρετική και μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
omen523
 
Termination, Death Rider, Alive, Ruby Eyes, Last Rites, Axeman, Warning Of Danger, Dragon's Breath, The Curse, Evil Seductress, Don't Fear The Night, Torture Me, Teeth Of The Hydra, Battle Cry, Die By The Blade
 
omen524
 
Joomla Social by OrdaSoft!