= Null'o'zero, Memorain, Mask Of Prospero LiVE @ Kyttaro LIVE
Συναυλίες

loogoo

Null'o'zero, Memorain, Mask Of Prospero LiVE @ Kyttaro LIVE

 
Live Domination: Null'o'zero, Memorain, Mask Of Prospero @ Kyttaro Live Club

   Η Κυριακή που πέρασε είχε και ένα live που αναμέναμε καιρό. Οι Null'o'zero, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους ''Instructions To Dominate'' και το όργωμα που έκαναν στο stage του Rockwave, λίγο πριν μας αφήσει αυτή η χρονιά, έκαναν στο Κύτταρο μια δυνατή εμφάνιση, άξια του ονόματος που έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια τώρα. Κοντά τους ήταν οι Memorain, έχοντας επιστρέψει από headline περιοδεία στη Ρωσία, αλλά και οι Mask Of Prospero, των οποίων το πρώτο άλμπουμ “The Observatory” κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.
 
mask

   Κάπου μετά τις οκτώ ξεκίνησε το μουσικό μας ταξίδι, με τους Mask Of Prospero να ανεβαίνουν στη σκηνή. Πραγματοποίησαν μια πολύ στιβαρή εμφάνιση, παρόλα τα μικροπροβλήματα που είχαν στο ξεκίνημα με τον ήχο. Το νεαρό της ηλικίας τους δεν ήταν εμπόδιο στο ταλέντο που ανάβλυζε από τη ψυχή τους. Η Ελένη Νότα, ο φόβος και ο τρόμος των ντραμς, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Έχει μια πολύ δυναμική παρουσία και ένα μεγαλείο που σε μαγνητίζει. Ο δυναμισμός, φυσικά, δεν έλειπε από την υπόλοιπη ομάδα. Τα τραγούδια των παιδιών τα άκουσα για πρώτη φορά και είχαν για μένα μεγάλο ενδιαφέρον. Παίζουν σκληρά αλλά ατμοσφαιρικά. Το άλμπουμ τους “The Observatory” «παρατηρεί» τη σύγχρονη κοινωνία και τις προκαταλήψεις της. Υπέροχη δουλειά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Mask of Prospero setlist: Dust In The Sky, Drown In Gray, Frozen In Time, Portrait, The Way Back Home, The Observatory, Ignorance, The Way Back Home, In Exile.
 
memorain
   Επόμενοι στη σκηνή οι Memorain, με πιο άγριο ήχο και μεγάλες ταχύτητες. Πολλά χρόνια στα μουσικά δρώμενα, κινούνται στο χώρο με σταθερά βήματα. Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Nous Of Time” είναι μια ακόμα απόδειξη της εδραίωσής τους. Έχουν πραγματοποιήσει αρκετά tour στο εξωτερικό και έχουν σφυρηλατηθεί σε live εμφανίσεις. Δεν έχουν κάτι να αποδείξουν άλλωστε, καθώς έχουν κερδίσει τη θέση τους με το σπαθί τους. Η ζωντάνια αλλά και η αγάπη τους για αυτό που κάνουν φαίνεται και μεταδίδεται απλόχερα σε όλους εμάς μέσα από τη μουσική τους.

Memorain setlist: Demon’s Hunt, Vultures, Guardian Knight, Circle, Ashes, Nations, Maze, Hope, Until.
 
memorain2
   Δεν κράτησα ώρα, όταν περνάς καλά δεν κοιτάς το ρολόι, αλλά κάπου μετά τις δέκα και μισή ανέβηκαν οι Null’o’zero με άγριους σκοπούς. Μας έχουν κατακτήσει ήδη με την κυκλοφορία του άλμπουμ τους “Instructions To Dominate” και στο Κύτταρο σειρά είχαν οι πανηγυρισμοί για τη νίκη τους. Ξεκίνησαν με το ομώνυμο για να περάσουν στο αγαπημένο “The Last One”. Δημιούργησαν μια σπινθηροβόλο ατμόσφαιρα που μας κράτησε «ζεστούς» μέχρι το τελείωμα αυτής της εκπληκτικής εμφάνισης. Είχαν βέβαια και μια έκπληξη για μας. Η νίκη χρειάζεται και φίλους για να τη μοιραστείς σωστά. Έτσι ανέβηκαν στη σκηνή ο Μανώλης Τσίγκος με την κιθάρα του και ο Γιώργος έδωσε το μικρόφωνο στο Θανάση Μπερτσάτο (που δεν κρατούσε κιθάρα). Ποια ήταν αυτή η έκπληξη; Ένα τραγούδι σταθμός για όλους τους μεταλλάδες. “Balls To The Wall”. Εξαιρετική απόδοση και γερό κοπάνημα για όλους εμάς τους από κάτω στους ρυθμούς αλλά και τις φωνητικές «προσταγές» του Θανάση.
 
nullo1

   Λίγο πριν τις δώδεκα οι Null’o’zero κατέβηκαν από τη σκηνή, έχοντας δώσει μια υπέροχη εμφάνιση. Πραγματικά εύχομαι στα παιδιά τα καλύτερα και η νέα χρονιά να τους ανοίξει το δρόμο για τα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Null’o’zero setlist: Instructions To Dominate, The Last One, Decline The Legacy, Enemy Within, My Last Disguise, Embrace Your Fear, Balls To The Wall, Better Off Dead, Until The End Of Life, Trapped In A Maze, Unleashed By Fire, Hate, No More Wait
 
nullo3
 
cover
Joomla Social by OrdaSoft!