Συναυλίες

Nick Varon


Barcelona / Atenas: Confidential
Nick Varon @ Club99
 
xNickVaron   "Με την τοποθεσία του event μυστική και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η είσοδος είναι εφικτή μόνο με guest list αλλά και μόνο για 200 άτομα, αναδεικνύεις πρωταγωνιστές της βραδιάς τους clubbers και τη μουσική".
 
   Με αυτά τα λόγια ο Nick Varon περιέγραψε τη βραδιά της 17ης Μαρτίου μέσα στην συνέντευξη, που έδωσε στο Noizy πριν λίγες μέρες και αυτά ήταν και τα λόγια που μου έμειναν στο μυαλό καθώς μετρούσα αντίστροφα τις μέρες. Πραγματικά η περιέργειά μου να δω από κοντά τι ακριβώς μαγειρεύανε οι διοργανωτές και ο Nick Varon ήταν τεράστια, μαζί με το γεγονός ότι το μαγαζί κρατιόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό.
 
xNickVaron4  17 Μαρτίου λοιπόν και γύρω στις 2πμ έφτασα επιτέλους στον περίφημο πολυχώρο της Στοάς, Πατησίων 99, ένα πραγματικό στολίδι στο κέντρο της Αθήνας. Η ηρεμία που επικρατούσε ωστόσο με προβλημάτισε ιδιαίτερα για το πού ακριβώς γίνεται το πάρτυ. Με λίγη καθοδήγηση όμως και από την είσοδο-κρύπτη μέσα από το Sports Bar, κατάφερα να μπω μέσα στο Club99.
 
   Τα πρώτα Beats έφτασαν στα αυτιά μου και αντικρίζοντας το εσωτερικό του μαγαζιού ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου, βλέποντας 200 περίπου άτομα να χοροπηδάνε πάνω κάτω. Κάθισα για λίγο και παρατήρησα την όλη κατάσταση. Το πάρτυ πραγματικά ήταν τελείως underground prive φάση, που θύμιζε εξωτερικό, πράγμα που ήξερε καλά τι θα πει ο Nick Varon.
 
xNickVaron17   Μετά από πολύ ώρα προσπαθώντας να αναγνωρίσω κάποιο γνωστό κομμάτι από το set του Nick, θυμήθηκα τα όσα είχε πει στην συνέντευξη του, ότι το Barcelona / Atenas: Confidential θα περιέχει στο μεγαλύτερο μέρος του καινούριες συνθέσεις. Το underground στοιχείο στους νέους ήχους του έδειξε τις επιρροές που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από το εξωτερικό.
 
   Πλέον στην Ελλάδα είναι λίγες οι ευκαιρίες μας για να πάρουμε μια γεύση από πάρτυ άλλων χωρών. Ο Nick όμως κατάφερε να μας φέρει αέρα Βαρκελώνης, που σε συνδυασμό με την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, η βραδιά έμεινε στα καταστατικά των καλύτερων underground πάρτυ που έχω παρευρεθεί. To μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ στον Nick Varon και στο Club99 για αυτή τους την έμπνευση.
 
Γιώργος Γκουγκούδης


xNickVaronend
Joomla Social by OrdaSoft!