= Megadeth Live @ Piraeus Academy, 5-7-2016
Συναυλίες

loogoo

Megadeth Live @ Piraeus Academy, 5-7-2016

 
megadeth005
   Το 1983 δημιουργήθηκε αυτή η υπερμπαντάρα στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από το Dave Mustaine. Thrashάδες από γέννας, παρέδωσαν αρκετά άλμπουμ στο κοινό τους και φυσικά πάμπολλες τέλειες συναυλίες σαν τη χθεσινή. Γύρω στις οκτώ και μισή έφτασα στην «Ακαδημία» και είδα με χαρά πολύ κόσμο να περιμένει. Μπαίνοντας στο χώρο κατάλαβα ότι μάλλον είχα πάει αργά διότι δεν έπεφτε καρφίτσα. Είχαν έρθει από όλη την Ελλάδα για να τους δουν.

   Τελικά αποφάσισα να ανέβω επάνω για να παρακολουθήσω (νόμιζα) πιο χαλαρά τη συναυλία. Αν έξω η θερμοκρασία ήταν 37 βαθμοί, μέσα στο Academy πρέπει να έπιασε πάνω από 50! Η ατμόσφαιρα από τον τόσο πολύ κόσμο ήταν αποπνικτική… Θα μου πεις, τι θέλεις και συ καλοκαιριάτικα σε κλειστό χώρο; Και απαντώ, δεν θα γινόταν να μην παρακολουθήσω από κοντά αυτούς τους τέσσερις Υπερήρωες!
 
megadeth008
   Με πεντάλεπτη καθυστέρηση, βγήκαν στην σκηνή και ξεκίνησε το ταξίδι στο παρόν και το παρελθόν, αφού δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο  οι Megadeth. Δεν σταμάτησαν λεπτό να πορώνουν το κοινό, το οποίο φώναζε συνεχώς το όνομά τους. Δεν τους είχε πιάσει λογοδιάρροια, ήθελαν να παίξουν και βλέποντας το κοινό να ανταποκρίνεται τόσο ζεστά, ανταποκρίθηκαν και οι ίδιοι με πολύ λίγα λόγια και δώστου πόνο που λέμε κι εμείς οι μεταλλάδες.
 
megadeth019
   Μας πέρασαν μια βόλτα από το νέο άλμπουμ αλλά δεν παρέλειψαν  και τα κλασσικά πλέον αγαπημένα τραγούδια τους, όπως το «A Tout Le Monde», το «Symphony of Destruction» (εδώ είχαμε και τον παρολίγο κατεδαφισμό του Academy, αφού το κοινό είχε αφηνιάσει από την πώρωση), το «Peace Sells» με το «Βικ Ράτλχεντ» να σουλατσάρει επί σκηνής και να χαιρετά (αν πουλάει λέει, διαχρονικό τραγούδι, ρε παιδί μου, όλα για τα μάτια αυτής της ειρήνης γίνονται, που άμα την πιάσω αόμματη θα μείνει). Από το 1996 που το έβγαλαν και ακόμα τα ίδια γίνονται.
 
megadeth009
   Στη σκηνή υπάρχουν οθόνες που δίνουν την οπτική παρέμβαση των τραγουδιών των Megadeth, τα σολαρίσματα είναι άκρως μαζεμένα (ευτυχώς δεν είχαμε σόλα τύπου, πάω να πάρω μπύρα… να περάσω και από την τουαλέτα.. καλά ακόμα σολάρει;), ειλικρινά ήταν μια συναυλία που μόνο καλά είχε να δώσει, συνέπεια, επαγγελματισμό και καθαρόαιμη αγάπη για αυτό που κάνουν.
 
megadeth014
   Αυτό εισέπραξα και με αυτό κι ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο έφυγα μιάμιση ώρα (ίσως και λίγο παραπάνω) μετά και υποσχέθηκα πως και την επόμενη φορά θα είμαι εκεί, σίγουρα μπροστά στη σκηνή να απολαύσω αυτά τα megaθήρια.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Για τις εκπληκτικές φωτό φταίει η κυρία Αφροδίτη Ζαγγανά.
 
megadeth016
 
Setlist
Hangar 18
The Threat Is Real
Tornado of Souls (αφιερωμένο στο Nick Menza)
Poisonous Shadows
She-Wolf
Wake Up Dead
In My Darkest Hour
Conquer or Die!
Fatal Illusion
Trust
Post American World
A Tout Le Monde
Dawn Patrol
Poison Was the Cure
Sweating Bullets
Dystopia
Symphony of Destruction
Peace Sells
Encore:
Holy Wars... The Punishment Due
 
megadeth017
 
 
megadeth018
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες